בדס"מ ומיניות

מכחישה בכל תוקף.

[אבל אל תגלה לאפחד!]

אייבורי

New member
../images/Emo18.gif

הודעות דביקות. טוב נעשה את זה בדס"מית הצעה ראשונה אני מצליף בישבנך הצעה שניה אני בורח ואת מנסה להצליף בישבני

../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

אני עונה איזה כמה דקות ברצינות ופתאוםםםם לא הצלחתי להכניס את התגובה כי תפוז נתקע לי ראבק! אז רק אסכם ואגד. כן לסקס כן לחופש לא למגבלות כן לסשנים כן לכאב לא לאלימות אני נוטה שמאלה וקצת ימינה יס יס יס יס יס יס יס אחלה סקר!

מי זה ../images/Emo43.gif ???

זה איש? אישה? אישיות?.... אם ברכתי את תפוז ברכתי מישו מוחשי??????? ומי שתוקע תפוז בטח תוקע גם אבטיח שזה לא פחות שווה (:)

כמו תמיד, באיזה שהוא מקום באמצע

דן קאפ מייצג צד אחד של התפיסה ואור מייצג את הצד השני של התפיסה. אגב, אני לא קונה את התיזה שאומרת שבי די אס אם זה לא סקס כי מערכת היחסים בין אדון לשפחתו בהחלט נכללת תחת ההגדרה בי די אס אם. נוח להגיד שבי די אס אם זה לא סקס, תוך התייחסות לסשן עצמו והתעלמות ממערכת היחסים, אבל זה כנראה עניין של נוחותו של האומר מטעמיו הוא. אני חושב שכל אחד מאיתנו נמצא היכן שהוא בין שתי הקצוות הללו. יש הנוטים יותר לכיוון אחד ויש הנוטים לשני. אני באופן אישי חושב שבי די אס אם זה דבר מיני לחלוטין, משחק מיני שמעצם היותו משוחק על ידי אנשים שצריכים לגעת בקצה (כל אחד והקצה שלו) הוא משחק שיש בו גם פן מנטלי. כולנו נהנים מהפן הזה בצורה כזאת או אחרת. אבל זה עדיין משהו מיני. סשן הוא דבר מיני. הוא לא חייב להסתיים בסקס או בגמירה של אחד מהצדדים אבל הוא דבר מיני מסיבה אחת ברורה. אם זה מרטיב ואם זה מזקיר איך בדיוק זה לא מיני ? :)

Dan_Kap_

Active member
כלומר - אנחנו באותה דיעה

בדסמ מתרחש בהקשר אירוטי. זה הרי ההבדל בין בדסמ לבין סשן אצל מעסה, בין בדסמ לבין מפגש עם מורה באסיפת הורים, בין בדסמ לטיפול שורש אצל רופא שיניים או בין בדסמ לבין מפגש עם שוטרת בכביש [וכל אחד מאיתנו שמפנטז על מפגשים שכאלו יודע מה ההבדל בין פנטזיה למציאות]. אני משתמש במונח הקשר אירוטי, כדי להבהיר שלא בהכרח מתקיימים יחסי מין במהלך הסשן, אך עדיין יש מיניות במה שמתרחש במהלך הסשן או באוירה בה הוא מתקיים. ולדעתי - מי שטוענים שהם עוסקים בבדסמ לשם קידוש השם ברבים, איך לומר זאת בעדינות, מגלים אלטרואיסטיות קצת חשודה...

M א ו ר

New member
מעניין....

מיני או לא ? אינטימי? קשר ? חיבור? מדוע את נדרשת להבחנה הזו? האם כשהיא מרחפת שם מחוברת למילותיו , קולו, מבטו והוא אינו נוגע בה, יש משמעות לשאלה? כשזה חיבור ממש אין לזה משמעות. ואם בסטוץ דעסקינן, גם אז אין לזה משמעות שכן כל אחד מפיק את העונג שלו מהמפגש. ולסיכום מיני? כן וודאי אין מצב שזה לא מיני גם כשאין שם חדירה

אייבורי

New member
../images/Emo150.gif

זהו שאני לא נדרשת לכלום אני כן בוחן ולומד את עצמי ואף חולק מחשבות עם זוגתי שתחייה C. ככה לומדים להכיר ולדעת אחד את השני. בכוונת מכוון כתבתי מיני, מיני אינו חדירה אלא תחושה.

M א ו ר

New member
קבל התנצלות

מסיר את כובעי, קד קידה ומצהיר בזה שאתה נדרש

Dan_Kap_

Active member
מחאה

אני מוחה על הזכרת שמי לצידו של אדם שקיים מערכות יחסים בדסמיות עם נערות בנות 16.

אייבורי

New member
בחיי אין לי מה לומר על זה

קיבלתי את המחאה ועדיין חושב שאתם לפחות מייצגים גישות שונות בתכלית.

Dan_Kap_

Active member
שונות בתכלית זו מילה עדינה

כשאדם מנסה להסביר לכווווולם שפעמיים הטעו אותו נערות בנות 16, אני מעדיף להיות הכי רחוק ממנו שאפשר. וכשאותו אדם מסביר עד כמה הוא המשיך את מערכת היחסים איתן באומץ רב, נדמה לי שגם כל אחד אחר הית מנסה לשמור ממנו מרחק. ואני עדין משתמש במונחים עדינים כמדומני, אייב.

למעלה