בדס"מ ומיניות

אוחחחחח עכשו את מדברת!

אייבורי

New member
בדס"מ ומיניות

יש הטוענים כמו דאן קאפ - כי בדס"מ הוא פעילות אירוטית בלבד מצד שני יש את מאסטר אור שטוען שעבורו בדס"מ איננו מיני כלל. באיזה צד אתם נמצאים ? האם עשית סשן שאינו מיני קיים בלקסיקון שלכם ? האם כל פעילות בדס"מית שלכם מקורה או השלכותיה מיניות ? האם אתם תוחמים את הבדס"מ בעיקרו למיניות ? האם להצליף או לכאוב עושים לכם טוב גם לא בהקשר מיני גרידא?

יישר כוח אייבורי

על הסקר הזה עוד אענה בפרוטרוט רק רציתי לכתוב לך, שזה פתאום מזקיר לי שאנחנו בפורום BDSM

אייבורי

New member
את ונילית קינקית

אוהבת קשירות שוטים חבלים אזיקים כיפכופי ישבן בגדי עור עבדים אבל העיקר שאת לא בדס"מית רק ונילית פרווה.

א פרח

New member
מה פרווה, מה?

קרניבורית גאה! וסגרנו על ונילית מטובלת מאיפה הבאת את הקינקית הזו?

אייבורי

New member
ונילית פרווה

בעעעעעעעעעעעעעע תגידי בשר ברוטב בניחוח ןניל הולך ? <אייב שפצח בדיאטה ונראה רעב נורא>

א פרח

New member
הולך מצוין

עם תפוחי אדמה מוקרמים בתנור. <פרח שנהנית להתעלל באייב>

אייבורי

New member
חסה מתולתלת

עגבניה מלפפון <אייב עושה תנועת צלב נגד ערפדים> חסה מתולתלת קולורבי נבטים כרוב

א פרח

New member
רק

סטייק וסטייק גררררררררררררררר ניזכרת הארוחה של 800 גרם סטייק שלאחריה היה זיון שווה יאמיייייי אין כמו שילוב של סטייק וזיון מעולה...

אייבורי

New member
תכף נזמי יוציא אותך ללחך קצת חסה.

מהיום מהפך פורום חס וחסה גזר עם כרובית שעועית ירוקה נו מור סטייקים נו מור תפוחי אדמה אפויים. ויוה לדיאטה.

סופסופ רצינות בפורום!

מהיום פותחים מידי בוקר במתכונים דיאטטים לשיפור הגזרה וביצועי המיטה. :)

אייבורי

New member
תוכן לאלתר

טבלת קלוריות בדס"מית כמה קלוריות שוות הצלפה כמה קלוריות שוות קשירת מקרמה אקסטרא אקסטרא

א פרח

New member
בשבילך תמיד יש

במיוחד אם האפריטיף הם שיפודי כבד ייייייייאמיייייייי

אייבורי

New member
אתמול היו לי תהיות בנושא

דברתי עם האישה על צרכים בדס"מים מקורם יודע שיש אנשים שההצלפה והכאבה גורמת להם עונג כל ישבן זוכה ויש אחרים כמוני, שאם אין אינטימיות ואווירה מינית באוויר הנושא נראה בעינהם כקליפת השום.

אני מהצד של החתן.

האם עשית סשן שאינו מיני קיים בלקסיקון שלכם ? לא. האם כל פעילות בדס"מית שלכם מקורה או השלכותיה מיניות ? כן. האם אתם תוחמים את הבדס"מ בעיקרו למיניות ? לגמרי. האם להצליף או לכאוב עושים לכם טוב גם לא בהקשר מיני גרידא? לא.

למעלה