בדסמ וחנוכה

gidionline80

New member
בדסמ וחנוכה

אז מה יש לנו כדים נרות סביבונים לביבות סופגניות שמן מעות חנוכה שמונה ימים של שכרון חושים. את הסביבון אפשר להתאים כך שלמשל אם יוצא נ היא תעשה לי נס, אם יצא ג נשים גאג, ה הצלפה, פ פלאג איך הייתם משלבים את חנוכה ובדסמ

Master Stav

New member
חנוכיה ......

קחו לכם מובלת צייתנית בעזרת נרות כחולים ציירו טבעות טבעות על גבה החשוף כשהיא כורעת שימו לב לצייר 8 טבעות שוות ואת השמש ....נאזן באיזור חור הישבן ...מלמעלה בחיבור לגב .... חנוכה שמח

איך שהוא

החג הזה ניראה לי כזה עינוי בפני עצמו- טיגונים, תורים בסופר, פחמימות ריקות באלפים, חופש מהגן וכו' שאני לא צריכה עוד להוסיף עליו... מתי פורים?

Cגלית

New member
מי יכול מול היצירתיות שלך?

אני הייתי מוכנה שהוא ידליק אותי, יסובב אותי ויאכל אותי בביסים קטנים, גדולים ויגמור בשיר מזמור

הממממ מדליק, תרתי... ../images/Emo16.gif

בעיני זה פשוט חג תאווה לנשמה עם כל הנרות והשעווה הזו שמתסתובבת לי בכל עבר.... הרעיון עם הסביבון הוא מופלא, לא שאהבתי את מה שמצאת לאות "ג" אולם זו לא הבעיה שלי כרגע אז הכל אחלה ! מוכנה אפילו לשיר שירי חנוכה כל עוד הנרות יטפטפו עלי.... (וזה מבטיח עוד גשם!)

gidionline80

New member
../images/Emo183.gif

נסדר לך איזה שקע ברומטרי וממטרים פזורים את תביאי את הרעמים וברקים

לולה 123

New member
זה עובד גם הפוך ?

כי אמרו שירד גשם לראת סופהשבוע אם ירד גשם זה אומר שעכשיו תשירי לנו שירי חנוכה ?

חחחחחחחח

ובכן... תדו את השקע הברומטרי וגשם, לפחות אצלינו אין... ועד שיורש העצר יחזור מן ה"שטח" כי יצא לטיול מטעם חוג הסיירות, פי סגור וחתום ! תצטרכו להוציא את זה ממני בעינויים ....

למעלה