בדסמית מתוסבכת

בדסמית מתוסבכת

התחלתי לכתוב את הפוסט, אבל הכתיבה נמשכה לי למקום אחר לגמרי.. מה דעתכם? נו אני מתחלפת.. מה לעשות?? אם עצוב לך, אני אעשה הכל אעשה כל מה שבן אנוש יכול אני אהיה בדיוק מה שאת אוהבת סאבית, דומית, או סתם מאהבת. אעשה כל דבר שיגרום לך לחייך להרגיש שוב שמחה בתוך תוכך בכלל לא אכפת לי מה תבחרי זה הכל נתון לרצונך הבלעדי אני אקבל ממך כל כאב באהבה מצידי שתפגעי בי בכל חלקה טובה אך אם תרצי להרגיש קטנה ומוגנת אמצא זאת בתוכי ואהפוך לגברת ואם תרצי סתם חיבוק עוטף להרגיש על גופך משהו מלטף אני אהיה שם בשבילך, ואעשה לך נעים עם מסאג'ים, שוקולד, ואוסף פינוקים אז מזלך, שבך אני לא מאוהבת קשות אחרת מזמן הייתי הופכת עולמות עושה הכל כדי שלבכות תפסיקי ואת חיוכך אלי מייד תחזירי! ט.ל.ח לא מתחייבת לכלום! חחחח :)

G I R L P

New member
יאאא

יצירתית נעשית.... גם את שתית מהליקר של פרחונית אתמול???? זה מסביר הכל, זונע!

אני תמיד יצירתית

אבל בלי ספק הליקר עשה את שלו! פספת אהו אהו פספת א הו... אני זונע? למה לא באת???

או אישה רגילה?

אהבתי! אז את גם יפה וגם מוכשרת וגם אוהבת מתמטיקה.... הממממ, הרווחנו!

Master Stav

New member
תכתבי יותר אינעלרבעק את שומעת ?

נהנתי מאד מהקריאה ...... המילים בהחלט נוגעות

כמו שחינכו אותי

אני אהיה מנומסת ולא אקלל אותך בחזרה
אני רק אדגיש ארחיב ואומר שאני כותבת בבלוגי המשמין. טוב אם אתם כל כך אוהבים אני אחפש לכם קטעים נבחרים ואביא אותם כל הדרך עד אליכם. העיקר שלא תשכחו אותי בבחירות... {חיוך מרושע}

Cגלית

New member
WOW

איפה הסתתרת כל הזמן? מסתבר שאת לא רק יפה מבחוץ צו צו צו את מתחילה להיות מסוכנת
אהבתי יקירתי,מאוד

ממש תודה יקירתי, מאוד מאוד ../images/Emo25.gif

אני לא הסתתרתי.. :) ואני לא מסוכנת כל עוד לא מתקרבים ... ממש ממש מתקרבים

0_0

ידעתי, אתם לא מאמינים לי שאני ילדה טובה. אפילו חייכתי וזה לא עזר :) נכון? :) לא עוזר... אני מסוכנת רק כשממש ממש ממש מתקרבים חיבוק זה רחוק... אז לא לדאוג :) בטח את אל תדאגי שאת כזאת מקסימונת. }{

למעלה