בדסם באהבה

בדסם באהבה

מעניין אותי כמה יסכימו עם הכותרת.. כמה יגידו שאין קשר. אישית עשיתי קצת לא באהבה אלא מתוך צורך לא עירבבתי עם זה סקס, כי לטעמי היה אפשר לוותר(תגידו סרוט...אסכים.) תמיד חשבתי כשיש רגש הכול יכול להיות הרבה יותר חזק יותר עוצמתי. יש לרגש גם חיסרון.אבל בסופו של דבר כל שולט\ת יודעים מה "עושה" את זה לנשלט\ת שלהם וזו הדרך להגיע לסיפוק ריגשי ונפשי ופיזי. בסופו של יום כל אחד והדרך שלו בעצם ,אין ספר חוקים יש קודים שבדרך כלל מכובדים. לטעמי מערכת בדסמית היא הרבה יותר אינטימית הרבה יותר חושפנית לשני הצדדים הגבהים והעמקים שאפשר ורצוי להגיע אליהם הם אדירים!!! לא כולם מצליחים להגיע לשם..חלק חיים מסשן לסשן..חלק יברחו ממקומות שהם יחשבו שהם עלולים להיפגע בהם אם ימשיך להתפתח(טעות לטעמי) בורחים בגלל חומות של הגנה ופחד שמישהו יצליח לחדור אותן. ואחרי ותוך כדי סשן יש כל כך הרבה דברים ששולט\ת ראוי (לטעמי כמובן) אמור צריך וחייב לעשות שללא רגש, יראו כמו ברוך מרזל שמנחם אמא פלסטינית.. אז באהבה לא באהבה אני מעדיף באהבה !

Cגלית

New member
גם לדעתי

עדיף להתמלא באהבה, בכל מצב וחוויה. בטח בקשר בדסמי. אשרי הזוכים לה.

יותר ממסכימה איתך

קבלה ונתינה אמיתיים יגיעו רק ממקום של רגש }{ בואי חיבוק

Cגלית

New member
חיבוק 3י3ים !!!

}{

אצלי לא יכולה בכלל אחרת

אמנם הרצון להתמסר ולחוות גדול , אבל בלי רגשות , אין סיכוי שבאמת אתן את הכל . שבאמת אתן לחומות ליפול , ולעצמי להשתחרר מהצורך בשליטה . בלי רגשות לא יכולה אפילו לחשוב על להתמסר , עם רגשות , לא תהייה סוף להתמסרות , עם רגשות יודעת שאגיע רחוק יותר ממה שניתן לדמיין .

Master Stav

New member
../images/Emo45.gif

כבר כתבתי בעבר ....BDSM עושים באהבה או שלא מצליפים בכלל ....

in finity

New member
../images/Emo45.gif

הרבה נסיון בתחום ה-BDSM אין לי. בעיניי, יחסי בדס"מ מושתתים על אימון ובטחון. אני לא מסוגלת להגיע למצב כזה עם אדם שאיני אוהבת. מסכימה איתך ב-100%!

Master Stav

New member
לעלם אל תשללי משהו

הדוגמא הכי טובה שאני יכול להביא לכך הוא את שינאתי למילה כלבה , כלב, למובלים ומובלות .... והנה עם המופלאה האחרונה זה התחבר לי נכון והיא הייתה כלבה ניפלאה
שתאהבי מישהו והנטיות שלך ושלו בBDSM יתממשקו .....אני מניח שתביני שאפשר .... מצד שני יש א אלו שעבורם זה רק משחק מיני ותו לו ....

Master Stav

New member
מאמין שעוד תמצאי ....

העיני קשר BDSMי עמוק בכול רמה מעבר לקשר "ונילי" בגלל שהעניין האירוטי על השולחן ומשמש ככלי בהובלה ....ובהתמסרות הרבדים האחרים של התמיכה של ההדדיות של העצמת הבן/בת הזוג ...חשופים ומטופלים טוב יותר .

דווקא בגלל שהעניין האירוטי משמש כלי הובלה

הוא מוציא את כל מה שמעבר לו מהמשוואה, ז"א, אין מקום ליחסים פתוחים וכנים ואוהבים, כי הסקס משתלט על הכל.

Master Stav

New member
ממש אבל ממש לא ...

אצלי לפחות בגלל שהאירוטיקה/סקס הינם כלי .....גלוי פתוח ומשוחרר ללא עכבות זה מאפשר מקום נקי לאהבה נקייה ללא אינטריגות, במערכת BDSMית משל העובדה שהפתיחות קיימת בשל העובדה שהתקשורת הבין אישית טובה יותר לטעמי לפחות ....הדברים טובים יותר

Master Stav

New member
לאט לאט ובטוח ....

וחשוב לשמור על ראש פתוח .... ילדה או לא ילדה הגיון אני מאמין שיש לך .

מסכימה.

כשיש אהבה בבדס"מ, היא מעצימה את כל הקשר, הסיטואציה, גם את הקשיים אולם את הרווחים היא מעצימה בעשרות מונים. בדס"מ לדעתי צריך להיות משולב ובא מהאהבה... אפשר בדס"מ בלי אהבה. הוא הופך להיות טכני לדעתי. אפשר אהבה מסוג אחר, לא אהבה רומנטית וזוגית אלא אהבה חברית, שם אפשר גם לבטוח וכן לעשות בדס"מ, וגם להנות כי אוהבים ומעריכים ויש את הרצון לנתינה. אהבה ממש, לגמרי, זוגית, מינית, רומנטית, היא התוספת הראוייה בעיני לבדסמ. אהבה בלי בדס"מ זה כבר סיפור אחר... אני כבר לא מסוגלת. זה לא מספיק לי.

למעלה