בדמייך חיי

BLACK DAVEL

New member
בדמייך חיי

בוקר ציפורים מצייצות השמש זורחת,אי שם אם שולחת את ילדיה למקלחת. לבושים את דרכם התם מכתתים,אל הגן בית הספר בשימחה הולכים.קילומטר משם אישה את תיסכולה לוקחת,יורדת במונית אל העיר הפורחת.מגיעה אל מחוז חפצה בפנים אטומות,מביטה מסביבה ורואה רק שחורות.ילדים נשים גברים משוחחים,ואילו את מחכה לפגישה עם אלוהים. האוטובוס מגיע את מרימה את תיקך,עולה נעמדת במרכזו תיקך צמוד אל ביטנך.האוטובוס זז את שומעת את המילים,ילדים קטנים רועשים וצווחים.הם אינם יודעים כי אלה הם רגעיהם האחרונים,לפני שאת מפעילה את מטעניך רוצחת ילדים.אש רעש המולה חלקים מתעופפים,אנשים בואים בחלקי הגופות המפוזרים.שקט דממה לשנייות מספר,עד שמפנימים את סופם המר.פיגוע אוטובוס הרוגים ופצועים,משטרה מגן דוד אדום הרוגים ופצועים.מדינה ארורה שאדמתה ספוגה,בדמם של ילדיה שניקטפו בסערה.כה יאמר בכל קבורה וקבורה חיי בדמייך מדינה ארורה!!!

jozefin3

New member
../images/Emo10.gifצימררת , הזכרת, כאב גדול..

במדינה קטנה
ולמה
?!!..

dardara

New member
כתיבה יפה ../images/Emo140.gif

תיאור מצמרר לצערי אמיתי ונכון רק בלי הביטוי מדינה ארורה המדינה היא שלנו כי אין לנו לאן ללכת כי אין לנו ארץ אחרת

אלמרה

New member
רק אדם ארור יכול לבטא את הביטוי הזה

המדינה היא קודש הקודשים עליו נזבחו קרבנות יקרים ומי שמסוגל לומר עליה "ארורה" - ארור בעצמו.

אלמרה

New member
מה לעשות? מהרגע הראשון לא חיבבתי

את השטן השחור שאינו יודע אפילו לבטא את הכינוי שלו באנגלית כהלכה. DEVIL מבין?

dardara

New member
אלמרה ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

|אל תיקח את הדברים ברצינות יתר כל אחד וסגנון ההתבטאות שלו וכולנו יודעים כמה המדינה הזאת יקרה לנו ,חשובה וקדושה

ארץ לעולם

לא אהבתי את כתיבתו , איך אפשר לומר ארורה? ארץ ארץ ביצוע: אילנית מילים ולחן: שייקה פייקוב ארץ, ארץ, ארץ, ארץ תכול אין עב, והשמש לה כדבש וחלב, ארץ בה נולדנו ארץ בה נחיה ונשב בה, יהיה מה שיהיה ארץ שנאהב היא לנו אם ואב ארץ של העם ארץ לעולם ארץ בה נולדנו ארץ בה נחיה יהיה מה שיהיה. ארץ, ארץ, ארץ, ים אל מול החוף ופרחים וילדים בלי סוף. בצפון כינרת בדרום חולות ומזרח למערב נושק גבולות. ארץ שנאהב... ארץ, ארץ, ארץ, ארץ התורה את מקור האור ושפת האמונה. ארץ, ארץ, ארץ, ארץ יקרה, הן הבטחת שאין זו אגדה. ארץ שנאהב... לקבלת עדכוני SMS על אילנית © זכויות היוצרים שמורות למחברים ולאקו"ם

ד ו ל י 1

New member
אמיתי ונכון

לצערנו במציאות הכואבת בה אנו חיים כיום, איננו יודעים אם נצא בבוקר ואף נזכה לשוב בשלום הביתה . הגיע הזמן אחת ולתמיד לעשות משהו על מנת להעלים את התופעה הזו. זו מציאות כואבת , אכזרית ומסולפת . פרנסי העם ונבחריה מדברים רמה רמה על אהבת המדינה, על הצורך לתרום . אך משום מה שכחו את "הזכות האלמנטרית והבסיסית של תושביה - לחיות "

ולהבדיל אלף אלפי הבדלות...

אנשים נהרגים בתאונות דרכים אנשים מפונים מבתיהם אנשים מתים בגלל ריצפה שקורסת אנשים טובעים בגלל גשר שהתמוטט ועוד ועוד ועוד... אבל בגלל זה לקרוא למדינה שלנו ארורה????????????? זאת המדינה שלנו זאת הארץ שלנו אין לנו בית אחר
יש הרבה כאב ולצערינו לעיתים הוא הפך לחלק מהשיגרה אבל יש גם ככ הרבה יפה וטוב ושמח אז למה ארורה? זאת המדינה שלנו זאת הארץ שלנו מדינה אהובה

jud1001

New member
אין מדינה ארורה...יש אזרחים ../images/Emo41.gif

שלא מכבדים את מדינתם על הרע ועל הטוב.. ויש טוב צריך רק להתבונן סביב..

שמים1

New member
אותי למדו שהמדינה ניתנה לנו

על מגש של כסף , בדם ילדינו , חיילנו .. ואני אעשה הכל למען המדינה שלי , הכל. וגם אם דברים קשים גרמו לך לכתוב מה שכתוב כאן , שום דבר לא מצדיק לקרוא למדינה שלנו ארורה. צר לי , אבל קשה לי לקרוא אותך.

למעלה