בדמיוני

shusha73

New member
בדמיוני

בדמיוני אני רואה אותך כאן יושב ישיבה מזרחית לבוש שארוול וחולצה מרוטה שמצאתי עבורך בארון הבגדים שלי. יושב על השטיח שהבאתי מהודו, מולי, מנסה בכל הכח לנצח בשש בש. בדמיוני אני רואה נרות דולקים בכל מקום וריח קטורת נעימה מסביבנו יוצרת אוירה של רומן אסור. בדמיוני אני רואה 2 כוסות יין אדום חיוך נבוך ואותך מדליק לי סיגריה - הסיגריה של לפני. בדמיוני אני עוצמת עיניים בין שאיפה לשאיפה וכשאני פותחת אותן, אתה כבר מעלי מנסה לשאוף קצת מהעשן שיוצא מראותי בדמיוני אתה לוחש לי שלא בא לך יותר שש בש ומורה לי להתפשט. בדמיוני אני מתחילה להתפשט אט אט לאור הנרות בעוד אתה יושב קרוב. יושב ומסתכל. יושב ולא נוגע. בוהה. בדמיוני אתה אומר לי - יפה שלי , את הנשמה המתוקה שלי, את האור של חיי, את האהבה שחיפשתי. בדמיוני אני מתחילה לנוע עירומה לקצב בילי ג'ואל שמנגן את השיר שלנו. רוקדת עירומה ואתה מסתכל. מגיב בעיניים. בדמיוני אתה קם לעברי, עדיין לבוש, נע איתי בריקוד לכיוון המיטה ושם בדמיוני אתה מביא אותי לאורגזמות רצופות תוך שימוש באצבעות, בלשון , בחדירה קשה וחדה. בדמיוני... בדמיוני אנחנו שוכבים עירומים, שלווים , מעשנים את הסיגריה של אחרי. לא נוגעים, רפויים, חושבים. בדמיוני השעה כבר מאוחרת. אמצע הלילה ואתה מציע ללכת להביא גלידה מהמקרר. אתה יודע שאני אוהבת לאכול אחרי סקס. בדמיוני אנחנו שוכבים במיטה אוכלים, צוחקים, מדברים על דברים שברומו של עולם, על שטויות במיץ ועלינו. בדמיוני אני רואה הכל אחרת לגמרי. בדמיוני אני מגיעה הבייתה אחרי יום קשה ובוכה לך על הכתף על ריב שהיה לי עם הבוס. בדמיוני אתה אותו גבר שההרוסקופ מדבר עליו כבר שנה- הוא אומר "בקרוב תפגשי גבר חזק, גבר שישנה את חייך... לטובה... " בדמיוני אתה הוא האיש. בדמיוני אתה מתלווה אלי לארוחת ערב אצל אמא. בדמיוני אתה יושב בסלון חבר של כולם, מכיר ויודע, צוחק מהילדים ומידי פעם מגניב אלי מבט של תשוקה. מבט שאומר בואי נלך הבייתה למיטה... בדמיוני אתה מפתיע אותי ביום חמישי בערב בנסיעה לצפון לצימר עם ג'קוזי. בדמיוני אתה מוציא חשיש מהתיק, ואנחנו מזדיינים מעושנים כל הלילה. מזדיינים ואוכלים. ושוב מזדיינים ושוב מזדיינים ושוב מזדיינים. ולפעמים דמיוני הופך פאסימי ואני רואה אותך לבד בחדר קטן מסתובב כמו אריה בכלוב. עצוב. עצבני. מתוסכל. ולפעמים אני רואה אותך יושב מול המחשב חושב. ולפעמים בדמיוני אני רואה אותך חי בתוך נישואים כושלים. פוחד ללכת. פוחד לבחור. בדמיוני הפאסימי קורה שאני חשה שאתה בכלל יודע מי אני וכל זה בכלל איזה נקמה מתוקה שלך לשחק בליבי כפי שאני שיחקתי בליבך בעבר..... ואם כן, אז אני מתנצלת. אתה צדקת. אני טעיתי. בדמיוני יום אחד כל הדמיון הזה יהפוך למציאות. בדמיוני..... אני

Sefy

New member
אם זה לא חלק מהדימיון...

אני מאד מקווה שתוכלו לגשת אחד לשניה ולהתנצל מראש, לפני שהדימיון יהפוך לאמיתי מידי...
מכל ה
בשבילך

rita25

New member
כשקראתי את דברייך נזכרתי בשיר

שבתות וחגים, של יהודית רביץ

למעלה