בדלי סיגריות

LionHeart

New member
בדלי סיגריות

אני גר בקומה ראשונה ומהקומה השניה יש שכנה מעשנת שכל בדלי הסיגריות שלה נופלים לתוך העדנית שלי,האם זה טוב לגינה-דשן או שזה רע לגינה וצריך להעיף את זה משם? תודה

reuven4u

New member
הפילטר

פעם קראתי שלפילטר לוקח 10 שנים להתפרק.... אלא אם כן היא מעשנת סיגריות מגולגלות, ואז אין פילטר ואין זיהום (חוץ מהראיה) תנסי לדבר איתה (אם זה מפרע לך)

LionHeart

New member
אה ,אז זה רק האפר, לא הפילטר

אז זה בסדר ,זה לא מזיק (האפר) ? יתכן שזה גם מועיל ?

alon666

New member
יותר מידי אפר עשוי להזיק../images/Emo150.gif

האפר מכיל תחמוצות של מתכות אלקאליות (נתרן, אשלגן) שהן בעלות תגובה בסיסת חזקה (ואף נהגו בעבר לבשל שמן עם אפר לקבלת סבון).

LionHeart

New member
תודה..

בעיקרון,פעם ביום נופל בדל וחצי לעדנית מלבנית רגילה,אתה ממליץ להוציא או ,שפשוט להתעלם ? הזכירו כאן שזה גם בריא\דשן, לדעתך זה נכון ?

ruven46

New member
עזוב בריא או לא ! זה לא תרבותי !

הצעתי, אסוף את הבדלים מהאדנית במשך שבוע, שים אותם במעטפה, ואותה שים בתבת הדואר ! רוב הסיכויים שהיא תבין את הרמז !

ruven46

New member
שרותי 'דואר ישראל' הם מהמתקדמים

בעולם ! - למעטפות וארגזים בגדלים מיוחדים - הקש - 2 - לאריזות אטומות במיוחד, לשכנות! - הקש - 3 - למעטפות וארגזים בגדלים מיוחדים - הקש - 4 - לאריזת בדלי סיגריות משומשים - הקש - 5 - בחזרה לתפריט ראשי ----------- - הקש - 9 או המתן למרכזנית !

duvdevanim

New member
תאמינו או לא, זה בדיוק קרה לי עם שכ

שכן שלי מלמעלה, בכל אופן, לפי מה שאני יודע, הוא מסתיר מאשתו את עצם העובדה שהוא מעשן (כי היא "לא מרשה לו"), בכל אופן עלינו אליו, והוא פתח, אמרנו לו שזה מפריע כי יש לנו עדניות של צמחי טבלין, ושאנחנו לא רוצים "לערב" את אשיתו. מאז, בדיל 1 אפילו אין... חחח

duvdevanim

New member
סחיטה ../images/Emo35.gif

לא נראה לי, זה פשוט תנאי בכדי שיפסיק- זה איום. כי לא קיבלתי תמורה כספית/מתנה בשביל לשמור "על הסוד"....

למעלה