בדירה החדשה...

רחל 17

New member
קורלי יקרה

כן הוא היה אתי והוא עדיין אתי, היום (נכון זו שבת) הלכתי עם חברה לקנות וילונות ואורכידאות וחשתי שהוא בוחר יחד אתי..., החלונות שלי גדולים ואני יושבת כמו על מגש של כסף, כל מי שעובר יכול להביט פנימה, ביום זה לא נורא אבל כאשר מדליקים את האורות...

קראת אותי נכון, אני מחליטה בצ'יק ומישמת כך אני מעסיקה את עצמי בכדי לא ליפול לחורים המצפים לי בדרך, (כן זו בריחה) אני תקווה שכאשר אסיים אמצא דבר נוסף לעסוק בו.. יש עדיין לתלות תמונות, לחבר את מכונת הכביסה, ועוד ועוד... הרי אני כאן רק 4 ימים...
חבל שאת לא יכולה לראות...

חיבוק חם גם לך עם הרבה תודה על העידוד!
רחל

רחל 17

New member
רעייתולעד

הרבה תודה, אכן חשה אני שזה הינו הדבר הנכון לעשותו לפחות עבורי, למרות שמדי פעם חושבת, אם לא מטמינה אני את ראשי בעפר כבת יענה, וגם אם, אולי זה יעזור לי לקבל גם אם לאט את העובדה שאכן כך הינו המצב...

היום מבלי להודיע הגיעה מכרה מהקבוצה שאליה הצתרפתי מבלי להודיע, בידיעה שאם תודיע אולי אדחה אותה ולקחה אותי לחוף באחד מנהרות המבורג, ישבנו בשמש ושתינו לנו כוס קפוצינו, כמה טוב שכך עשתה שכן בלית ברירה הלכתי וטוב שהלכתי... שם הרגשתי גם את נוכחותו של אישי אתנו, הוא היה ודאי גם מתענג על כך... אלו הם דברים שוודאי לא היו עולים על דעתי לעשות, לבטח הייתי נכנסת למיטה או עם המחשב או עם ספר שבו וודאי לא הייתי יכולה להתרכז...
וזאת מספרת אני בכדי לאמר לכל אחת מאחיותי ואחי לצער העובר עלינו, כמה טוב שיש בני אדם נוספים סביבנו ועמנו...

תודה לך ומאחלת אני גם לך מכל לבבי שתשארי בריאה ואמיצה !!!
רחל

רחל 17

New member
בדירה החדשה...

חברים יקרים, אז עשיתי זאת, מזה יומיים אני בדירה החדשה, דירה מדהימה, בהירה וחברותית...
תחושתי אומרת לי שעשיתי את הדבר הנכון!, שהחילותי בפתיחת דף חדש מבלי לתלוש את הדף הישן, השתדלתי להשאיר בדירה הישנה את כל זכרונות הרע ולקחתי עימי את כל זכרונות הטוב... נשמע הזוי, אבל זוהי הרגשתי היום (מה יביא המחר אינני יודעת)... עצוב לי מאוד שעשיתי זאת לבד, בלעדיו, אבל לקחתי אותו עימי כפי שהכרתיו לפני המחלה וגם בזמן המחלה שכן תמיד היה נעים אוהב עד הרגע האחרון! את המחלה השארתי מאחור בדירת המכאוב... (את המוות אי אפשר להשאיר מאחור...) לקחתי איתי את השנים הרבות שחיינו באושר, את החיים שבהם עשינו כמעט כל דבר יחד, את האהבה ואת כבוד שרחשנו אחד לשני לקחתי גם את הויכוחים הקטנים שלנו וגם את הקינטורים ההדדיים שכן גם אלה שייכים לעבר הטוב שלנו והוסיפו דבש עם העוקץ ליחסינו...
אתמול נרדמתי לראשונה עם הרגשה טובה, עם הרגשה של חלוקת חויות אתו עם קמצוץ קטנטן של רגיעה מהמכאוב...
ערב מדהים לכולכם בחיבוק חם ממני !
רחל

yamkachol

New member
רחל רחל,

מאוד מרגש, ומאוד משמח לקרוא אותך.
מאוד שמח בשבילך שאת מרוצה ושמחה בביתך החדש כפי שמגדירה אותו : "דירה מדהימה, בהירה וחברותית".
אשריך.
איזה יופי.
חיבוק.
חגי

רחל 17

New member
חגי חגי

חגי תודה לך, אתה ממש מזדה... מוזמן לבקר... אולי גם לך יועיל מעט שינוי אויר!

כרגע דיברתי עם אחותי בסקייפ והובלתי אותה דרך הדירה היא התלהבה ממש, אם כך כן עשיתי נכון...

ערב טוב לך חגי וגם לך חיבוק.

yamkachol

New member
תודה על ההזמנה,

ושמח בשבילך, שאחותך התלהבה מהדירה, דבר שמוסיף להרגשתך שעשית את המעשה הנכון.
יופי.
מה זה " ממש מזדה...?"

רחל 17

New member
מזד...

ברצון!
מרוב שמחה שכחתי את ה ה מזדהה או ששכחתי איך כותבים זאת ?

yamkachol

New member
כן, שכחת את ה"ה". הכל בסדר, את עוד זוכרת..

מכיר את ההרגשה שכבר לא בטוחים איך כותבים נכון מילה זו או אחרת, אחרי מספר שנים בחו"ל.
תודה.
חגי

תשמעי מצאתי טיפ

שעשו לי פורמט הציע לי הטכנאי לעבור לגוגל כרום
ומסתבר שיש בבודק איות בתוכו , הוא שם קו אדום על הכתיבה המשובשת
קליק ימני מביא את הצורה הנכונה , והבעיה נפתרה עבורי

שבת שלום רחל

העבר נשאר בעבר , בחרת מה לקחת איתך וזה נהדר
את ההווה את חיה במקום מקסים מלא באור , פתיחה חדשה עבורך
ואת העתיד אין אף אחד יודע הוא יבוא מחר , הוא יהיה נפלא כפי שאת מבקשת לחיות אותו
את החלום של היום תוכלי לעשות אותו מחר הוא כבר יהיה עבר
חושבת שאת עשית משהו חכם מאד במעבר הדירה , לוקחת איתך את האהבה ונוסעת הלאה בחיים
שולחת לך ים של כוחות וחיבוק גדול של אהבה

רחל 17

New member
נסיכה תודה על העטיפה באהבה

נסיכה יקרה, כמה חום וכמה הבנה יש בנכתב ממך, כמה כח זה נותן... אני ממשיכה בנסיונותי להמשיך הלאה, מנסה להסיר את אבני הנגף ומכניסה את כל האהבה שלו והחום החסר לי כל כך לכל דבר שאותו אני מבצעת... עם הרגשה שכל דבר שעולה בידי בזכותו, שכן הוא מלמעלה אלי מביט ודוחף הלאה, ואני נדחפת עם דמעות בעיניים אבל גם עם ההרגשה שאתי הוא בכל מעשי...
ואל נשכך כמה כוחות קיבלתי ומקבלת אני מפורום זה שאליו נכנסתי מההתחלה (או מהסוף?) ונתן לי הרבה...
תודה לך נסיכה ושבוע טוב!
רחל

שבוע טוב ובשורות טובות

שולחתץ לך ים של אהבה בגלים גלים שתמיד תהיי עטופה באהבה
ובטוחה שיש לך מלאך השומר עליך מהשמים , את תצלחי כי את מחוברת לחיים
ואיך מתקדמת ההתחברות שלך לקבוצה שאיתם את שמעת את הקידוש ?
אני מאמינה שאם את חלק מהקבוצה את תקבלי חיזוקים והמון כוחות מעצם זה שאת לא בודדה
ככה אני עשיתי שהצטרפתי למערכת הפורמים של התפוז , אז אני לבד אבל לא בודדה

למעלה