בדיקת -EEG

חניקסם

New member
בדיקת -EEG

שלום לכולם מחר יש לנו בדיקת -EEG {ליהלי בן1.5}, הבנתי שזו בדיקה מאוד לא נעימה. אם מישהו עבר אותה אשמח לשמוע פרטים. שתיהיה שנה טובה, שנה של שקט ושלווה, שנה של הגשמה!!! חני

אל דאגה, לא מדויק

זה לא שהבדיקה מאוד לא נעימה, פשוט לילדים אין סבלנות. אגב, האם עושים אותה בערות או בשינה? בתכל'ס, מחברים לראש הילד כל מיני חוטים (אלקטרודות, אבל אין מה לדאוג, הן רק קולטות ...) שאותם מחברים למכונת הEEG ואז גלי המוח נרשמים - כמו בא-ק-ג ללב. אבל קחו איתכם שמפו ומגבת, כי את החיבור לקרקפת עושים עם ג'ל , אבל בטח אמרו לכם את זה כבר .... בהצלחה!

חניקסם

New member
בעיה זו השינה

את הבדיקה אנחנו עושים גם בערות וגם בשינה והשינה זה הדבר שהכי מלחיץ אותי איך אני ארדים אותו בקופת חולים {הוא בקושי מצליח להירדם במיטה שלו}. הרופאה ההתפתחותית שלו וגם הנוירולוג אמרו שהבדיקה צריכה להיות בשינה טבעית ללא שום תרופת הרדמה. ושוב תודה.. נ.ב. לא אמרו לנו שעושים את הבדיקה עם ג'ל

הי חניקסם

אנחנו עשינו כבר 4 בדיקות EEG רגילות ובדיקת וידאוEEG אחת למשך 24 שעות, מנסיוני, מה שעבד הוא שפשוט השארנו את הילד ער כמעט לילה שלם לפני הבדיקה, (אם היא נקבעת לשעות הבוקר)פשוט ישבנו איתו עם קלטות וידאו ואוכל ובתורנות בעלי ואני "שמרנו" שלא יישן, ואז אנחנו מביאים לבדיקה את כל ה"עזרים" האפשריים כגון שמיכה אהובה וכד' ופשוט מבקשים חדר פנוי שניתן להרדים אותו שם, או לחילופין מסתובבים איתו ברכב עם מוסיקה קלאסית כחצי שעה לפני מועד הבדיקה. אגב, אכן משתמשים בג'ל מסוים, אבל אנחנו הורדנו אותו במקלחת בבית. שיהיה בהצלחה חני

למעלה