אני לא עברתי בדיקה כזו..
אבל עברתי לילות לבנים בשביל להשאר יחד עם חבר שלי, UFO11, שעבר בדיקות כאלו. בעיקרון, לפי מה שידוע לי (ולו)- אתה אמור להיות ער כל הלילה ורוב היום הקודם. כלומר אפשר לנוח שעתיים-שלוש בצהריים אבל הכוונה היא להגיע במצב של חסך בשינה ולא במצב שישנת כל היום ולכן הלילה לא היה קשה בכלל. לגבי הקושי להיות ער בלילה- אם אתה יכול לקבוע את הבדיקה ככה שתוכל לצאת עד מאוחר יום לפני זה, זה יהיה מצוין לך (כמובן בלי לשתות אלכוהול וכאלה). ממליצה להצטייד בבת זוג, אם יש, או חברים נחמדים שמוכנים להשאר קצת ערים בשבילך. סרטיוידיאו או DVD- רצוי משהו מותח כדי שבאמת לא תרדם, ספר- אם אתה לא מאלה שנרדמים אחרי עמוד אחד (כמו החבר שלי
) וגישה למחשב. אני לא יודעת בן כמה אתה ובמה אתה עוסק אבל אם אתה תלמיד- תשאיר לך קצת שעורים ללילה. אם אתה עובד ויש לך דברים לעשות בבית לעבודה- תשאיר קצת ללילה. תאכל ותשתה הרבה. כל שעתיים בערך תאכל משהו קל, זה שומר על ערנות. תשתה הרבה- אפשר גם נס קפה לפי הידוע לי. אם תקפיד לשתות הרבה תצטרך לבקר הרהנ בשרותים וזה ימנע ממך להרדם גם כן (רק אל תשכח להפסיק לשתות הרבה שעתיים לפני הבדיקה אחרת גם את הבדיקה תבלה בשרותים
) שיהיה בצלחה ואני מקווה שהבדיקה תהיה תקינה