בדיקת תאריך האם יש קוד שבודק מהו התאריך ביום נוכחי? ז"א שהקוד יבדוק מה התאריך לפי הwindows? תודה
S sumoking New member 27/5/07 #1 בדיקת תאריך האם יש קוד שבודק מהו התאריך ביום נוכחי? ז"א שהקוד יבדוק מה התאריך לפי הwindows? תודה
M MaD-d0g New member 28/5/07 #2 תסביר את עצמך... אם היית אומר הפוך.. הייתי מבין.. אבל לבדוק מה התאריך ביום נוכחי ? איזה יום ? רביעי ? איזה רביעי.. .? ה 30/5 ?
תסביר את עצמך... אם היית אומר הפוך.. הייתי מבין.. אבל לבדוק מה התאריך ביום נוכחי ? איזה יום ? רביעי ? איזה רביעי.. .? ה 30/5 ?
S sumoking New member 30/5/07 #5 הסתדרתי בקשר לזה אבל עוד שאלה יש לי.. האם זה תיקני לעשות ככה? dim b as date b = adosent.Recordset.Fields("date").Valueהוא מציג לי שגיאה
הסתדרתי בקשר לזה אבל עוד שאלה יש לי.. האם זה תיקני לעשות ככה? dim b as date b = adosent.Recordset.Fields("date").Valueהוא מציג לי שגיאה
ש שינאל New member 30/5/07 #6 כדי לעשות זאת... אני לא יודע מה עשיתי לפני כן ומה השגיאה? האם פתחת טבלה, יש רשומה נוכחית? המשפט כשלעצמו אינו שגוי. בד"כ מאוד עוזר לצרף את הודעת השגיאה
כדי לעשות זאת... אני לא יודע מה עשיתי לפני כן ומה השגיאה? האם פתחת טבלה, יש רשומה נוכחית? המשפט כשלעצמו אינו שגוי. בד"כ מאוד עוזר לצרף את הודעת השגיאה
S sumoking New member 30/5/07 #7 זה הקוד במלואו+השגיאה adosent.Recordset.MoveFirst Do While adosent.Recordset.EOF = False b = adosent.Recordset.Fields("date").Value a = DateDiff("d", b, Date) MsgBox a adosent.Recordset.MoveNext Loopהשגיאה שאני מקבל היא object variable or with block variable not set
זה הקוד במלואו+השגיאה adosent.Recordset.MoveFirst Do While adosent.Recordset.EOF = False b = adosent.Recordset.Fields("date").Value a = DateDiff("d", b, Date) MsgBox a adosent.Recordset.MoveNext Loopהשגיאה שאני מקבל היא object variable or with block variable not set
ש שינאל New member 30/5/07 #8 כנראה שלא הגדרת משתנה Data type dim rs As ADODB.Recordset Set rs = New ADODB.Recordsetוזה בקצרה. יש כאן מספיק דוגמאות להמחשה.
כנראה שלא הגדרת משתנה Data type dim rs As ADODB.Recordset Set rs = New ADODB.Recordsetוזה בקצרה. יש כאן מספיק דוגמאות להמחשה.