בדיקת שנה

gibli1

New member
בדיקת שנה

שלום יש לי קטנוע מפורק לגמרי שחציתי אותו באמצע למטרה כלשהי השאלה שלי היא איך אני יודע מה השנה שלו? חבר אמר לי לבדוק על השילדה זה נכון? ואם כן איפה זה נמצא בשילדה ואם תוכלו לת לי עוד דרכים לבדוק תודה מראש לעונים

NeeD 4 SpeeD

New member
../images/Emo5.gif

תשאל את הבחור ממנו גנבת

h a j b i

New member
לך עם המספר שלדה או מנוע

למשרד הרישוי ותנסה לברר. זו הדרך היחידה לדעתי.

rankoer

New member
בעיקרון המספר השני במנוע זה השנה של האופנוע

תבדוק במספר שלדה,המספר השני מציין תשנה על האופנוע

gibli1

New member
אז ככה..

לקטנוע אין רישיונות והקטנוע הגיע אליי מחבר כי הייתי צריך את המנוע למטרה כלשהי לפי מה שהבנתי הקטנוע עבר תאונה והורד מהכביש אבל המנוע לא נפגע . ואיפה המספר שלדה נמצא כי חתכתי אותה באמצע בעיקרון זה נמצא בחלק הקידמי או האחורי של המנוע ?

gibli1

New member
מי שרצה לדעת למה הייתי צריך את המנוע..

זאת מכסחת דשא לפני השינוי

בהודעה למעלה היה חשוב לך השנה...לא המנוע.

סלח לי אבל מראש נראית מקרה חשוד וראית כמה תגובות של משתמשים כלפי ההודעה שלך. בהודעה למלעלה רשמת שדחוף לך לדעת איפה מספר השילדה?איך תוכל לדעת מה השנה של הקטנוע? לקטנוע אין רשיונות וקיבלת את זה מחבר ובנוסף הדגשת שזה עבר תאונה.. בדרך כלל קטנועים ורכבים שעוברים תאונה נמכרים על ידי חברות ביטוח למגרשי ברזל או למגרש חלפים,ויש להם ניירות שזה הגיע מחברות ביטוח. איך אני יודע את זה? אני עבדתי על מכוניות כאלה וראיתי את כל הפרצדורה כיצד זה נגרר מחברות ביטוח... מכוניות שעברו תאונות סופר קשות. מענין איך אפשר לשים מנוע למכסחת דשא??? ואל תשכח שבכל קטנוע יש ---מספר שילדה,מספר מנוע,ומספר רישוי...את המספר הרישוי אפשר בקלות להוריד. את המספר מנוע+מספר שילדה==בלתי אפשרי.

gibli1

New member
אז ככה...

הקטנוע לא גנוב עניתי על השאלה כי היה אחד ששאל שאלה של שרומזת שכאילו הכלי גנוב אז אני יכול להסיר דאגה מליבך הכלי לא גנוב ויש מאות כלים שעברו תאונה והורידו מהכביש ואין להם רישיונות ושהיתכוונתי לזה שהקטנוע מפורק לא היתכוונתי שחלקים מהמנוע או משו כזה היתכוונתי שאין לו פלסטיקה וגלגל קידמי וזהו אבל זה פשוט קטנוע שעבר תאונה הורידו מהכביש ופשוט לא תיקנו וניסו למכור אותו כמו הרבה כלים אחרים

gibli1

New member
וגם פשוט..

הכלי עמד המון המון זמן לפני שלקחתי אותו וחבר הזה שלי הוא פשוט בעל מוסך והוא לא כר מה השנה של הכלי ועינין אותי לדעת

הוא חבר שלך...?

פשוט מאוד תרים אליו טלפון ותשאל אותו מה השנה של הכלי. או כמו שרשמו לך כאן תוריד ספר טיפולים מהרשת ותראה איפה רשום מספר השילדה בדרך כלל מתחת לתא כפפות,על גוף הקטנוע... מאיזה מוסך קנית את זה?גם לי בא לקנות איזה אחד אחרי תאונה. אם יש קטנועים אחרי התאונה אפשר להרוויח מזה ,לא?

למעלה