../images/Emo124.gifזה פה! זה הגיע! הפרק החדש של
אגדות העולם הדיגיטלי! פרק חמש- הרפתקאת קרח קטנה כל החבורה הלכה במדבר שבו השמש שקעה. הם נהנו ממזג אוויר די נאה. הם הלכו חסרי דאגות לעבר השקיעה המרהיבה. השמש שקעה והם המשיכו ללכת. האוויר החל להיות קר. מדקה לדקה היה קר יותר. קא שו ופורסט התחבקו אבל זה לא עזר להם. וכך, בשיניים נוקשות הם המשיכו ללכת. רוח קרה החלה לנשוב. מערבולות חול קטנות הלכו והתרבו ככל שהלכו במדבר. הערב החל לרדת, וכוכבים קטנים החלו לנצנץ בשמיים החשוכים. שלושת הירחים הזוהרים של העולם הדיגיטלי החלו להתכסות ברובד עננים דק, שהלך והתעבה ככל שהרוח התחזקה. "ממש קר," רטנה לילימון. "נכון," הסכימו כולם. מיוטיסמון לקח את ידה של דיאנמון, שעדיין הייתה ללא הכרה. היד הייתה קרה כקרח. הוא הרים איכשהו את גלימתו ועטף אותה בה, והחזיר אותה להטלטל על כתפו. הוא ניראה די מצחיק ככה, עם חצי גלימה תלויה עליו עקום. "היא לא תחזיק מעמד בקור הזה," אמרה ניקס, והביטה בדאגה בדיאנמון. מיוטיסמון נאנח. "גם אנחנו לא נחזיק מעמד הרבה זמן בקור הזה," הוסיפה ניקס בשקט כעבור כמה רגעים. "אתם לא תחזיקו מעמד מסיבה הרבה יותר טובה, או שאולי עלי לומר גרועה," אמר לפתע קול. קולה של דרפמון. הם הביטו למעלה וראו גדוד של דיג'ימונים ענקיים שעל ראשו של אחד מהם עמדה דרפמון. "חייבים לעוף, זו התקווה היחידה שלנו!" צעקה אייראמון, ודיג'יגדלה. "אייראמון דיג'יגדל על ל...סטורמאמון!" "קדימה," קראה ניקס. סטורמאמון תפסה את ניקס, קא שו את פורסט ולילימון את מיוטיסמון שזרק את דיאנמון. העטלפים שלו הרימו אותה. "אני לא מבין... חשבתי שהבסנו אותך בפעם הקודמת," אמר פורסט. "אותי אף אחד לא יוכל להביס," אמרה דרפמון. "עוד ניראה בקשר לזה," אמר מיוטיסמון. "אנחנו לא יכולים להלחם בהם," אמרה לילימון. "נאלץ לברוח," אמרה קא שו. "אבל לאן?" שאלה סטורמאמון. "אני אנסה," מילמל מיוטיסמון. "תנסי לעשות משהו קא שו." "מה?!" שאלה קא שו. "לא משנה!" צעק מיוטיסמון. הוא עצם את עיניו ואמר, "פשוט תפסיקו לעוף." "מה?" שאלו כולם. "תפלו!" צרח מיוטיסמון. כולם החלו ליפול, בלי ששלטו בזה. אבל במקום ליפול על החול האפלה בלעה אותם. "מה קורה?!" צעקה ניקס. הם המשיכו ליפול. כל מה שהם ראו היה שחור. פתאום, ללא שום אזהרה, הם הגיעו לתחתית. "מה עשית, מיוטיסמון?" רגזה לילימון. "העברתי אותנו למקום אחר. זה רחוק מכאן," ענה מיוטיסמון. ואז הוא התעלף. "למיוטיסמון הזה יש הרבה סודות," אמרה קא שו. "עכשיו אנחנו בבעיה," אמרה לילימון. "כן?" שאל פורסט. "יש לנו שני חסרי הכרה, מה נעשה?" אף אחד לא ענה. קור אימים שרר, ורוח קפואה וחסרת רחמים שרקה באוזניהם. "אולי אפשר קצת להאיר את המקום הזה?" אמר פורסט, לאחר רגע של דממה. נשמע מעין פיצפוץ, וברקים קטנים ולבנים הפיעו בכף ידה של קא שו, והאירו את האזור שבו הם היו. הם היו במין מכתש קטן וגבוה, מכוסה בשכבת שלג וקרח עבה. מעט רחוק יותר התנוססו הרים לבנים וחדים כתער, שנראו מאיימים. "אנחנו באזור הקרח?" אמרה לילימון בשיניים נוקשות. "לא יכול להיות," אמרה אייראמון, והוציאה את המכשיר שלה. היא לחצה על כמה כפתורים, ומפה של העולם הדיגיטלי הופיעה מעליו. "מתי הספקת להישתנות בחזרה לצורת טירון?" שאלה קא שו. "בזמן שנפלנו והגענו למקום הזה," אמרה אייראמון מבלי להסיט את מבטה מהמכשיר. "נו? איפה אנחנו?" אמר פורסט בחוסר סבלנות. "זה מוזר," מילמלה אייראמון. "למה?" שאלה ניקס, והביטה מעל כתפה של אייראמון על המפה. "המכשיר לא מראה איפה אנחנו," יללת זאב נשמעה מרחוק. פורסט הביט בדאגה לעבר ההרים הלבנים. "כאשר הטמבל הזה חשב לשלוח אותנו למקום רחוק הוא לא יכול היה לשלוח אותנו למקום חם יותר?" רטנה לילימון. נישמע עיטוש קולני ביותר שנשמע כמעט כמו רעם. "מה זה היה?" שאלו כולם. "אני," אמר פורסט. "אל תעשה את זה יותר, טוב?" נישמע קול מלמטה. "מה יש מיוטי, אסור להצטנן?" הקניט אותו פורסט. "לעזאזל, מה גרם לכיוון להשתנות ככה?" מלמל מיוטיסמון, "חשבתי שניסע לצד אחר." "די!" צעקה ניקס. "מה יש?" שאלה אייראמון. "אנחנו צריכים למצוא מחסה," המשיכה ניקס. "צודקת," אמרה קא שו. "אפצ'ו!" התעטש פורסט. "קדימה, בואו נצא מכאן," אמרה ניקס. מיוטיסמון קם והרים את דינאמון, שעוד הייתה מעולפת, והביט לעבר האחרים, שניסו לעלות מהמכתש, אך ללא הצלחה. הקירות היו מכוסים קרח חלקלק שלא איפשר לאחרים לטפס עליו. "מה נעשה?" שאל פורסט. "אולי נעשה מדרגות קרח?" הציעה אייראמון. "יותר מידי זמן," נאנחה קא שו. "אני לא בטוחה שהסיבוב האווירי שלי יעבוד על כולנו," אמרה אייראמון. "אם רק היה לנו חבל," אמרה ניקס. לילימון פזלה לעברה, אחר כך לעבר אייראמון, אז לעבר קא שו. מבטה עבר אל פורסט, השתהה רגע על מיוטיסמון ואז צנח אל השלג. היה שם חבל. היא משכה בו אבל החבל פשוט ניקרע. לילימון קיללה. "אולי נעשה אותו מחתיכות בגדים," הציעה לפתע אייראמון. "אני תורמת את ה-וסט," הכריזה קא שו. "אני אתרום את הגלימה שלי," אמרה אייראמון. "טוב, קדימה, תמסרו את הבגדים ונקשור אותם," אמרה קא שו מלמעלה. לילימון ירדה לאסוף את הבגדים. אייראמון תרמה גלימה, מיוטיסמון גם תרם גלימה, ניקס, שהייתה ללא גלימה וללא כל פריט לבוש אחר שאפשר לוותר עליו, תרמה את חניתה. "מה איתך, פורסט?" פנתה אליו לילימון. פורסט משך בכתפיו. הדבר היחיד שהיה לו היה פגיון, וזה לא היה עוזר במיוחד. "תוריד את החולצה," קראה קא שו מלמעלה. "מה?!" "כלומר, תתרום את החולצה שלך. כולנו תורמים," אמרה קא שו בנימה סתמית. "אמ, טוב, אני מניח," אמר פורסט, והחל להוריד את חולצתו. קא שו תקעה בו מבט. פורסט הסמיק. "הילדים של היום," אמר מיוטיסמון בניענוע ראש. ניקס נאנחה, כמצטרפת ליאושו של מיוטיסמון. לילימון אספה את החולצה, ועפה למעלה. קא שו הורידה את הוסט שלה, ולילימון תרמה גפן. לאחר כמה רגעים, הן הורידו את החבל הצבעוני שנוצר למטה. אייראמון עלתה ראשונה. אחריה ניקס, פורסט ומיוטיסמון, שעוד נשא את דיאנמון המעולפת. "אפשר בבקשה לקבל את החולצה שלי בחזרה? אני קופא," אמר פורסט ברעד ברגע שהגיע למעלה. "אבל אתה כזה חמוד כשאתה חצי ערום," היתחננה קא שו. "נו באמת," מילמלה ניקס, והוציאה את חניתה, שהייתה תקועה בתוך השלג ועליה היה קשור החבל. היא החלה לפרום אותו, והושיטה כל בגד לבעליו. "לאן הולכים עכשיו?" שאל פורסט אחרי שלבש את החולצה שקא שו התחננה שלא ילבש, עד שהבהיר לה שיהיה חולה ככה. "אולי נלך לטירה הזו?" שאלה אייראמון, והצביעה לעבר טירה שנראתה באופק. "זה רעיון," אמרה ניקס וכולם החלו ללכת. הם הלכו, שיניהם נוקשות, מחליקים בקרח, נופלים לשלג ומנסים לעודד זה את זה. הם הלכו והלכו עד שהגיעו לטירה. זאב לבן הביט בהם בשתיקה. הדלת נפתחה והם ניכנסו. "מישהו שכח לכבות את המזגן?" שאל פורסט. בפנים היה יותר קר מבחוץ. משב רוח קפוא נשב, וטרק את הדלת. חושך השתרר. זוג עיניים אפורות הביטו בהם בשקט מהדלת הטרוקה. "מי שם?" אמרה לפתע ניקס. היא הביטה קדימה, אל פנים האולם בו הם היו. רחש רך של צעדים נשמע. אור דלק לפתע באחת מהנברשות שלמעלה, והאיר את הדמות שצעדה לעברם.