בדיקת קשר !

בדיקת קשר !

חברים, בשעה טובה הצטרפתי לקהילת גולי ציון (in its continued mission להביא אור לגויים), בהשגחת בד"צ מאענשסתער (או משהו כזה... מנצ'סטר, בקיצור). הקיץ כאן ממש קשה כרגע : אור ראשון בחמש בבוקר, חשיכה באחת עשרה בלילה. המשמעות : מלא שעות אור להתאמן בחוץ ! המכשול הקל לעניין הוא כמובן, אותה תקלת מזג אויר עליה לא הצליחו הבריטים להתגבר עדיין, הנקראת "גשם". כלומר, זה אמנם קיץ והכל, ובחנויות הבגדים יש סיילים נהדרים של בגדים קצרים וכפכפים, והילידים המקומיים משקיעים שעות נוספות במכוני השיזוף. לפני שהגעתי, הזהירו אותי מ-32 מעלות. ובכן, כמו שאמרתי, גשם. והרבה ממנו. שיהיה לכולם קיץ חם ונעים.

pzirpim

New member
אור לגויים.

באמת לא הית צריך, יש עלינו מגאלייט. בברכת באנו חושך לגרש. (כו, שוב המכ/קבים)

רק בישראל,

היו מבינים למה אתה מתכוון, שכן בכל המדינות המפותחות קוראים לחיה הזאת "מאגלייט". וחוץ מזה - תתקדם ללד !

chataka

New member
מגאליט

פינת חמד באירלנד, צילום שידידה מפורום אחר צילמה בטיול לא מזמן. אין לי פרטים אבל נראה לי שאני רואה איזה דרואיד קטן מתחבא מאחורי הסלע. יפה, נכון?

brunoflexe

New member
מה זאת אומרת דרואיד ?

לדרואידים לא היה שום קשר למעגלי האבנים, המבנים עתיקים מהדרואידים לפחות באיזה 3000 שנה. אלא אם כן אנו מדברים על "דרואיש", שלהם היה המון "שאורצ", והם הספיקו לבנות את המעגלים לפני שכדורי החלל גנבו להם את כל האוויר ...

כנראה שזה

מגרש אימוני בא-גואה עתיק בסגנון קלטי, ברונו חביבי... מה שלומך ? איך עם הקבוצה ?

brunoflexe

New member
באמת תהיתי לאן נעלמת ...

עם הקבוצה הולך סבבה, אבל עברתי קבוצה. קמה קבוצה חדשה של מתקשים בחומר ואנשים עם ראש קשה באופן מיוחד והועברתי אליה. המדריך הוא אפי. תגיד, מה אתך ? אתה מספיק פה ושם להתאמן ? מתי אתה חוזר ? אני שומע שאצל גבי הם כבר באלמנט הרביעי ...

רגע, זה לא מעגליט ?! ../images/Emo3.gif

שבת שלום ומבורך !... ואני הייתי בטוח שאת צילמת את התמונות, מחלון המטבח או משהו בסגנון...

למעלה