בדיקת קורטיזול

talsa9

New member
ידעתי שנגיע

למשא ומתן. העובדות מדברות: אין תמונה. (אני בטוחה שאת מסכימה איתי שהיא צריכה להיות עדכנית). גננת?? האמת, אני יכולה לדמיין את זה.

../images/Emo6.gif לא בדיוק

אני כמה ימים מנסה להרים את מצב רוחה של טל, וגלשנו לתחום הזה. אבל כפי שכתבתי לאפי, לא לבנות עלי או על הפורום , יש פורומים מיוחדים לנושא, והם ממש קרבים אלינו.

shiraro

New member
ד"ר, כבר מזמן שמעתי שאת

מלאך, אז עכשיו אני מגלה שאת בעצם קופידון !

אל תגידו שזה לא פורום עם touch אישי

בימים האחרונים הגענו לסחבקיות לא אופיינית לפורומים מהסוג הזה. זה טוב? או שמא עלי לחזור לפוזה הרשמית והקורקטית. אני לא בטוחה שכולם אוהבים את הפמיליריות הזו. מה לעשות? זה די בא לי בטבעיות, יש לומר. אני בכל זאת רוצה להזכיר שאני רופאה רצינית, שלא רק עוסקת בשידוכים, בחיות בית (שלי הכי הכי...) ובמתכונים!

Alleycat74

New member
אני דווקא חושבת שזה מעולה

זה מרענן לראות רופאה שהיא גם מקצועית ויודעת מה היא עושה ועל מה היר מדברת וגם "בן אדם" (בת אדם במקרה הזה
) יישר כוח!

talsa9

New member
זו גם אשמתי

אני שותפה פעילה.. מה שבטוח זה שזה מחמם את הלב (ומכאן מעלה קורטיזול..). אז אפשר לקרוא לזה רפואי, לא?

IאילהI

New member
../images/Emo45.gifאני בעד

(ואני טל מהר גלעד לשעבר) וזה בכלל לא פוגם במעמדך ורצינותך, להיפך. נהיה מעניין מאד לאחרונה בפורום. לא צריך להיכנס רק כדי לקטר... ואני מקווה שכמו שזה מעלה את הקורטיזול כך זה גם מוריד במשקל...

OK, אם יש לי את אישור הכנסת

אז אמשיך בסגנון היותר אישי שלי. אני בכל זאת אנסה טיפה לחזור לעמדה מקצועית. מה יגידו חדשים לפורום שחושבים שהולכים לקבל עצות בנושא אנדוקריני ומגלי מתכון לקניידלעך? אני אל רוצה להבריח אותם.

למעלה