בדיקת קורטיזול

talsa9

New member
בדיקת קורטיזול

ד"ר בוקר טוב - שכחתי לשאול.. אני הולכת לעשות בדיקת קורטיזול ביום חמישי הקרוב - אני צריכה להפסיק לקחת "טלפסט"? (לוקחת בגלל הפטרייה, ונראה לי שזה דווקא מתחיל לעזור) זה בכלל משפיע על תוצאות הבדיקה? יום שמח!

talsa9

New member
ועוד משהו..

הפעם אני רק השליח - הפסיכולוגית (הנפלאה) שלי ביקשה ממני להתייעץ איתך בשמה: היא אומרת שהיא מזהה אצלי סימנים של דיכאון שהיא לא אוהבת, כמו אובדן התיאבון, אפאטיות, עלייה בכמות העישון, מועקה (ויש עוד, אבל נחסוך..). ברור לכולם שזה כימי, מחוסר הקורטיזול, וכולם מחכים איתי בסבלנות.. בכל זאת היא רוצה לדעת מה דעתך העקרונית על תרופות אנטי-דיכאוניות בשלב הזה, אם בכלל. שוב תודה.

אני חושבת שהייתי מחכה

לגבי הטלפסט, אין בעיה. הקורטיזול עושה המון high, יש אפילו אנשים שזה מכניס אותם למאניה. לא מפתיע אותי שיש קצת down. האם כללנו בבדיקות גם דברים חוץ מקורטיזול,ף כמו גלוקוז, נתרן, סידן, ספירת דם וכו'? אם לא כדאי להכניס אותם. אני בטוחה שמצב הרוח ישתפר. מה עם רומנטיקה? לא מתבשל משהו?

talsa9

New member
אני HIGH מטבעי

עוד לפני הקושינג.. ועכשיו זה DOWN רציני, ובגלל זה היא קצת מודאגת. אמרנו לבדוק קורטיזול. אני אלך לרופאת המשפחה מחר בבוקר, שתוסיף גלוקוז, נתרן, סידן וספירת דם. אם את רוצה עוד משהו, רק תגידי (בקיצור, תתרגמי וכו'). איזה רומנטיקה, איזה. משעמם. יש לך הברקה בשבילי?

הייתי הלנה עמרם בגילגול הקודם

האמת היא שיש לי רקורד מדהים בשידוכים, 100% הצלחה עם N שווה 1!. נראה לי רק שלאחר שירדת 12 ק"ג, עם העיניים המדהימות שלך, והמקום שבו את עובדת זה צריך לקרות לבד. נראה לי שזה יכול להיות תרפיה מצויינת. אז תפתחי אותן, העיניים המדהימות האלה. Mr Right בטוח מעבר לפינה! אני חושבת שמניתי את כל מה שהיה נחוץ. אולי שתוסיף גם LH, FSH, ופרוגסטרון.

talsa9

New member
קדימה. לכי על זה, הלנה

אשמח מאד להיכנס לסטטיסטיקה שלך.. אמנם באמת שופרו הנתונים שלי פלאים, אבל תופתעי לדעת שזה ממש ממש קשה. נכון שאני פוגשת הרבה אנשים יצירתיים, אינטלגנטים ואנרגטיים כל יום, אבל בסופו של דבר מדובר באותו מעגל שחוזר על עצמו כבר שנים. ודווקא העיניים שלי פתוחות כל הזמן, מחפשות בפינות..

באמת?

יהיה בסדר טל, לא לדאוג. עוד לא חודשיים אחרי הניתוח. אני מאמינה שזה הרבה בראש והרבה מה שאת משדרת. אני זוכרת שאמרת לי שאת מרגישה רע עם עצמך, עם הגוף שלך שבגד בך בגלל המחלה. את צריכה לשנות attitude עכשיו. את יפה, רזה, שנונה, צעירה (גררר...), את על גג העולם. אם תחשבי כך באמת, את תשדרי זאת ותראי איך תהפכי במהרה למטרת חיזוריהם של הרבה גברים. עד עכשיו כל מה שאמרתי היה נכון, הלא כן? אז גם זה יהיה.

talsa9

New member
כל מילה בסלע

השבוע ימלאו בדיוק חודשיים לניתוח (איזה כיף שהגענו לרגע הזה). וכמו תמיד את צודקת - פרט לדאגה. אני לא דואגת. באמת שלא. פשוט עבר הרבה זמן ונהייה קצת משעמם. חבל על כל רגע מבוזבז, לא?

איזה הרבה זמן ואזיה נעליים?

את תינוקת. כל החיים עוד לפנייך. שום ביזבוז. הכל לטובה. אל תגידי שזה לא שם את החיים בפרספקטיבה אחרת. ובתור פרנקית עם תעודות אעיז להצהיר הצהרה פולנית שחמתי לא הייתה מתביישת בה, היה יכול להיות בהרבה יותר גרוע, לא ככה?

talsa9

New member
חמתך גאה בך כרגע

אין ספק. החיים עם הפולנים חילחלו יפה יפה.. ברור שכל החיים לפניי, ואחרי הבום שקיבלתי כל הפרופורציות השתנו. זה חלק מהשיעור הזה. למדתי הרבה דברים חשובים מאד. באמת. ואני תלמידה מצטיינת. אבל באמת לא אכפת לי קצת אקשן. וכל יום בלי רומנטיקה הוא בזבוז, עם קושינג או בלעדיו..

talsa9

New member
ככה בפרהסיה??

אני ביישנית. חוץ מזה, שאין לי תמונה עדכנית (אוטוטו אהיה מוכנה לצילומים, עוד לא..)ותמונה ישנה אין סיכוי בעולם שאני מפרסמת קבל עם וקהל. אבל את משובחת, דוקטור.

talsa9

New member
נעלמתי

כי נרדמתי. כן. ככה פתאום. על הספה. זה לא באשמתי..

נסלח לך

החזקת מעמד מאד יפה עד חצות. לא נגלה לאף אחד. ראית את עינייןם הדישוך איך תפס. בכלל לא חשבתי שאנשים קוראים כל כך בעיון התכתבויות קצת לא רציניות. אז תארי לך מה יקרה כשתשימי את תמונתך!

talsa9

New member
איך תהיה לי

רומנטיקה, אם אני נשפכת ככה בחצות, הא?? דווקא לקחתי בחשבון שעניין השידוך יתפוס יפה (נרשמתי ראשונה בתור..). אבל לאור ההוכחה שאכן אנשים קוראים את זה, אני עוד יותר מתביישת לשים תמונה.

talsa9

New member
אגב אבל חשוב

תודה על העידוד ואספקת מצב הרוח. אני עוד אנסה את הקניידעלך המפורסמים (וכל הכבוד לאמא ולאבא).

הנה עוד שידוך שהצליח

הם זוג משמיים ובאמת הכירו אצל חברה משותפת (ששדכה בינהם). לא צחוק הקנידלעך האלה זה משהו. את רואה שכל הדיבורים האלה בכל זאת עושים טוב על הנשמה. האמת שעם כל הקלילות הזו, נשמתי כעת לא משהו. תוכניות השואה שאני קופצת לראות בצורה מקוטעת עושות לי את זה, ועוד החדשות בנוסף. לא בדיוק ערב עליז.

talsa9

New member
לא, זה לא

גם אני מזפזפת מדיכאון לדיכאון. אבל זה מזכיר קצת פרופורציות (חשוב למי שהקורטיזול שלו מגרד את הרצפה). ונראה לי שזה רק עניין של זמן עד שתהיה לך הברקה שידוכית בשבילי. תכחישי, תכחישי.

בלי תמונה אני לא זזה

ראית פעם שדכנית שעובדת בלי תמונות של "הסחורה" שלה. נכון, זה באמת שם את זה בפרופורציה הראויה. כל העדויות האלה. לא נתפס. ממש.

למעלה