בדיקת ציוד......

slovak

New member
בדיקת ציוד......

תתחילו לרשום על מה אתם מנגנים....גיטרה+מגבר,במידה ויש.. לי יתחיל ...לי יש Ibanez s 270 ומגבר peavey envoy 40 וואט תתחילו ..

Jesus Wept

New member
המממ...

עשו את זה כבר... אבל לא נורא... גיטרה: Charvel 475 Deluxe מגבר: Ibanex 15 Watts מולטי אפקט: Boss GT-3 אפקט דיסטורשן: Zoom Tm-1 Tri-Metal

איתמר1

New member
כן, עשו את זה כבר..

בכל מקרה... הנה הציוד שלי שהתעדכן מאז כמובן: גיטרות: Gibson SG Standard usa Fender American Sceical Strat - Classic floyd rose גיטרה קלאסית: Jose Ramirez: E2 וגם Admira: Sonia מגבר: Fender 90w Deluxe מולטי: ZOOM GFX-8 פדל נפרד : Ibanez Tube Screamer מיקסר 14 ערוצים: Mackie 1402-VLZ DBX 223 Crossover אפקטים Alesis Microverb4 ואין לי תמונה של הציוד, אני גם לא מאמין שתהיה לי בקרוב.

ELP

New member
ממממממ...

גיטרות: Fender Stratocaster Jimi hendrix Peavey Preadtor Ibanez RG240 (לא מומלצת לאף אחד) Fender אקוסטית Fender jazz bass Fretless (דרך אגב למכירה) מגברים: Marshall valvestate 2000 50W לגיטרה Marshall Bass state 30W לבס אפקטים: AKAI chrome o matic D1 תופים: Peral ובקרוב גם סינטי וגיטרה Ibanez S520....גם מבחינת האפקטים ממש בקרוב יתווספו...

גילדורי

New member
עוד פעם...

גיטרות: חשמליות:ibanez rt 240 squier presicion bass קלאסית: admira- rosario אקוסטית: משהו של samik מגברים: samik 40 לבס laney 50w + גיטרה קלאסית בת 37 (!!!) שהייתה של אבא שלי, ועכשיו אני משפץ אותה.

mocko

New member
רוצים תמונה !!

של הקלאסית בת ה - 37 , בבקשה

led_dod

New member
הא...לא כזה מיוחד...

כשיש לך גיטרה בס בת 39! סתם... אני מקנא... באמת שים תמונה...

גילדורי

New member
בשמחה

רק שאני אגמור (בין עוד שבוע לשבועיים) אני אשים תמונה של לפני ואחרי, עם עוד פירוט על השיפוץ.

The Exorcist

New member
הנה שלי:

גיטרות: פנדר סטראט אמריקאית פנדר טלי אמריקאית פנדר פאט סטראט אמריקאית עומרקסטר (פנדר קוסטיום) פנדר פאווארהאוס גיבסון פליינג וי וגיבסון אקספלורר (גותיות) ESP KH2, KH3 וV350 (לא LTD כמובן) אקוסטית של אדמירה ו2 קלאסיות. מגברים: איבנז ומרשל 10 וואט פנדר 15 וואט ו25 וואט מרשל 60 וואט ומרשל 200 וואט מנורות. פרה-מגבר של DOD (דגם R-810 למי שיש עליו פרטים שיתן לי) ורמקול 15 אינטש של חברה לא יודעה.

weissbass

New member
my stuff

gibson les paul bass p- bass משהו רוסי שני קלאסיות- אחת ADMIRA מגבר - 250W של ROLAND ועוד ציוד שלא נספר כי הוא לא חשוב

aviol

New member
בס רוסית???????????

מה זה???????? זה משמיע קולות??????? כשהייתי ברוסיה בדקתי קלאסיות, ולמרות שהיקרות שם עלו איזה 400 שקל גג, הם ממש היו מסריחות!!!!! אבל על גיטרות חשמליות\בס רוסיות...זה לא שמעתי!!!!

למעלה