בדיקת עיניים 10...!

בדיקת עיניים 10...!

זהו את 10 זוגות העיניים של כל אחת מהתמונות הבאות... סתם משהו שהכנתי כי היה לי משעמם!

QueIronia

New member
ג'ן זו השלישית, לא../images/Emo35.gif

את השאר אני לא מצליח

QueIronia

New member
זיהיתי עוד כמה../images/Emo26.gif

01 - מייקל ג'קסון
02 -
03 - ג'ניפר לופז 04 -
05 - שרה מישל גלר
06 - קיילי
07 -
08 - שרית חדד
09 -
10 -

טוב אני מנסה...

1. מייקל ג'קסון 2.לא יודעת 3.ג'ניפר לופז 4.גם אין לי מושג 5.ג'ניפר אניסטון 6. 7. בריטני ספירס 8.שרית חדד 9....... 10.ג'סטין?

בינתיים זה ככה...

1. מייקל ג'קסון 2. רובי ויליאמס? 3.ג'ניפר לופז 4.אנריקה איגלסיאס 5.ג'ניפר אניסטון\שרה מישל גלר 6.קיילי??? 7.בריטני ספירס 8.שרית חדד 9.???????????????? 10.ג'סטין?

J To The Lo

New member
7-דנה אינטרשיונל

10 זה דוגמן שאני לא יודעת מה השם שלו והעיניים השחור לבן זה מזכיר לי את הדוגמנית רבקה משהו(זאתי שנשואה לג'סי מצער גידול בנות) לא יודעת....אבל 7 בטוח דנה

love amor

New member
טוב את הרוב נראה לי אמרו...

אבל ננסה גם: מייקל ג'קסון מדונה נחשווו חחח... אנריקה?! ג'ניפר אניסטון.. שכחתי ת'שם שלה בריטני איכסה שרית חדד אייל גולן דודי בלסר..

love amor

New member
רגע ב-3

זאת ג'ניפר? חח כי כולם אמרו..אבל היא קצת דומה לביונסה
בעצם הן דומות גם ככה...

Lopezit

New member
לא נכון

זה שביונסה רוצה להיות ג'ניפר זה נכון אבל הן ממש לא דומות ביונסה רק מחקה את ג'ניפר
יותר נכון..... מנסה
אין כמו ג'ניפר המושלמתתתתתתתתתתתתתתת!!

mona18

New member
אני מנסה גם!

1. מייקל ג'קסון 2.?????... 3.ג'ניפר לופז 4.?? 5.שרה מישל גלר 6.אנג'לינה ג'ולי 7.בריטני ספירס 8.שרית חדד 9.אייל גולן 10.ג'סטין טימברלייק

XXX Lover

New member
../images/Emo124.gifשלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1. מייקל ג'קסון 2. אביב גפן? 3. ג'ניפר לופז 4. אלביס פרסלי 5. ג'ניפר אניסטון 6. אנג'לינה ג'ולי 7. דנה אינטרנשיונל 8. שרית חדד 9. אייל גולן? 10. מישהו מהמורדים?/ דודי בלסר

J To The Lo

New member
טוב צאו מזה...

זה לא שיש פרסים בסוף
בניגוד לצ'אט ששם לירון ירדה לנו על השקיות במבה לולו חופשי
היום מור מספקת עוגיות..תבואוווווו

למעלה