בדיקת סיסי שליה

איה קאן

New member
הבהרה

לא הבנת אותי נכון מכיון שבעלי נשא והוריו אשכנזים נשלחתי אני לבדיקה לנשאות. היועץ שאל אותי מהיכן הורי והשבתי לו שאבי צרפתי ממוצא תורכי ואימי רומניה. הוא אמר אין לך מה לדאוג רוב הסיכויים שיהיה בסדר בשל הצד התורכי. מה שאינו נכון לילה טוב

jasmine38

New member
איזה מוטציה נמצאה אצלך?

כלומר, מה קוד המוטציה? אני מכיר גם "רומנים" וגם "תורכים", נשאים ל-CF. לעומת זאת לא מכיר "טורקים" נשאים סתםםםםםםםםםםםםםם
גם אני חצי רומני (אמא שלי), ואני נשא של ה W--X הידועה גם בשם המוטציה האשכנזיפתית

איה קאן

New member
בדיקת סיסי שליה

האם משהי מכירה בי"ח/ רופא מיומן המתמחים בבדיקות סיסי שליה תודה לולילה טוב

איה קאן

New member
סיסי שלייה

שכחתי לציין שאני מחפשת רופא/ה מיומן שעושה בדיקת סיסי שלייה מהצפון תודה

jasmine38

New member
בוקר טוב איה

לצערי לא יודע לסייע לך בבחירת רופא. ניסית לבקש המלצה לרופא מומחה מהגיקולוג שמלווה את ההריון? אתעניין בפורומים אחרים, ואם תהיה לי המלצה ארשום לך. לטובת הגולשים בפורום הזה.... האם תוכלי לספר את הרקע האישי בקשר להריון? האם יש סיבה לחשוד ה-CF? (מתוך הנחה שפנית דווקא אלינו)

איה קאן

New member
בדיקות גנטיות חשיבותן!!!!!

בהריון הראשון עם בתי עשינו בדיקות גנטיות כמרבית הזוגות. בעלי התגלה כנושא הגן ל - CF למרות הרקע העדתי שלי סבתי (יוצאת תורכיה)התגלתי אף אני כנושאת את הגן. עשנו בדיקת סיסי שלייה בתל השומר מקום המרוחק מאיזור מגורי ובתי בת השנה כמעט וחצי אינה חולה ואף אינה נושאת את הגן

עוגיונת

New member
לא הבנתי את הקטע עם הסבתא התורכית

לי יש סבתא תורכית ו- CF. תורכים לא מחוסנים ל- CF שכיחות המחלה היא במקום טוב באמצע (1:4300 על פי האתר שלנו). ולא ידוע לי על בעייה בזיהוי הגן בתורכים. שלי לפחות ידוע.

איה קאן

New member
סיסי שלייה

עפי דבריו של היועץ הגנטי שאליו הלכנו העובדה שסבתי היתה תורכיה היתה יתרון. לפי דבריו הסיכוי שאהיה נשאית של CF נמוך, מה שהסתבר כלא נכון.

למעלה