בדיקת נקודות חן

netae123

New member
בדיקת נקודות חן

היי, מקווה שזהו המקום הנכון, אם לא מצטערת מראש... אשמח לקבל המלצה לרופא עור פרטי בירושלים, ע"מ שיבצע בדיקה שיגרתית של נקודות החן שעל גבו של בעלי. בעלי הינו אזרח אמריקאי הנמצא כאן על אשרת תייר ולכן לא משוייך לאף קופת חולים (מה שאומר שבדיקה העולה לי 21 ש"ח תעלה לו 800 ש"ח). אודה אם תציינו מהו טווח המחירים לבדיקה שיגרתית כזאת (800 ש"ח נשמע לי קצת יקר). תודה רבה ויום טוב, נטע

עלות ביקור אצל רופא עור

נטע שלום בלי להכנס לסכומים שציינת אם בעלך תייר הוא בוודאי אמור לחזור לארצו אם הוא מתכוון להתאזרח אצלינו הוא יקבל ביטוח לאומי וקופת חולים. אם הוא מתכוון לשוב לארצו. הוא יכול לבצע את בדיקת רופא העור שם . אם חשוב לו לא להמתין ולעשות זאת במקום שאין לו בו ביטוח רפואי , אזי כניראה שהשרות הנל חשוב לו ועל כן מין הראוי שישלם עבורו כמה לשלם ?כל רופא והתעריף שלו אפשר מן הסתם למצוא גם זול יותר.

netae123

New member
קובי שלום!

דבר 1 תודה על התשובה. בעלי הינו תייר אך כיוון שישהה כאן לפחות עוד חצי שנה וחשוב לנו שיבדוק את נקודות החן שלו (הופיעו לו דיי הרבה חדשות) אנו מעוניינים לא לחכות עד שיחזור לארה"ב. ברור שהשירות חשוב ואנו מוכנים לשלם עליו, אך רצינו לקבל מושג כמה בדיקה של נקודות חן צריכה לעלות כיוון שהתעריף שניתן לנו נראה לי מאוד גבוה. אבדוק עם רופאים נוספים. תודה! נטע

למעלה