אני יודעת...אבל מעכשיו אני כותבת הז הזוכה*הוא..
א אייללוש New member 18/4/06 #46 סורי לא הייתי פה ../images/Emo26.gif הייתי בבאוינג עם המשפחה ואז שכולם באו להכנס למכונית של אבא שלי חברה שלי מתקשרת ואומרת שקבעו ב8[והיה השעה 7 וחצי]אז אמרתי להורים שלי והם אמרו שאני ישאר נשארתי והשניההההההההההה הגעתי
סורי לא הייתי פה ../images/Emo26.gif הייתי בבאוינג עם המשפחה ואז שכולם באו להכנס למכונית של אבא שלי חברה שלי מתקשרת ואומרת שקבעו ב8[והיה השעה 7 וחצי]אז אמרתי להורים שלי והם אמרו שאני ישאר נשארתי והשניההההההההההה הגעתי
ח חולה על אגמוש שלי New member 18/4/06 #27 ../images/Emo41.gifמילה רביעית../images/Emo41.gif המילה היא: יחסב בהצלחה לכוווולם
ח חולה על אגמוש שלי New member 18/4/06 #31 ../images/Emo106.gifהזוכה הוא../images/Emo106.gif זיוו2==>קבלי 10 נק'...
ח חולה על אגמוש שלי New member 18/4/06 #32 ../images/Emo41.gifמילה חמישית../images/Emo41.gif המילההה היאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא: בוכר בהצלחה לכווווווולם
../images/Emo41.gifמילה חמישית../images/Emo41.gif המילההה היאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא: בוכר בהצלחה לכווווווולם
ח חולה על אגמוש שלי New member 18/4/06 #36 ../images/Emo41.gifמילה שישית../images/Emo41.gif המילה היאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא: יבלמ בהצלחה לכווווולם...
../images/Emo41.gifמילה שישית../images/Emo41.gif המילה היאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא: יבלמ בהצלחה לכווווולם...
ח חולה על אגמוש שלי New member 18/4/06 #39 מוולה==>יפה..דוסי עכשיו הבנת מה זה? מוללהה=>10 נק'.. ומווולה מובילה