עונה../images/Emo135.gif
פרטים כללים 1. שם- רינת. 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 18.5.1992. 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 13.6. 4. ארץ לידה- ישראל. 5. מקום מגורים נוכחי- ישראל
. 6. עיסוק- תלמידת חטה"ב. 7. מספר אחים/אחיות- אחד, גדול ממני ב- 4 שנים. 8. רישיון -יש/אין ? לא. 9. באיזה שפות אתם שולטים ? בעקרון עברית ואנגלית אבל אני טובה בערבית (רק מביה"ס
) ואני יודעת רוסית מהבית, אבל אני יותר טובה בלהקשיב מאשר לדבר ברוסית
. 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד
. דברים שאתם אוהבים 11. שיר- כרגע Kung fu fighting. 12. סרט- קיוב והצלצול. 13. ספר- "זה בסדר, התחתונים שלי מספיק גדולים" של לואיז רניסון/ הארי פוטר וגביע האש/ הארי פוטר ועוף החול. 14. משחק- במציאות, לא יודעת, במחשב- אולי מריו או Icy tower. 15. אתר באינטרנט- נראה לי שהפורום הזה
. 16. פורום באינרנט- כנ"ל. 17. מקצוע בבית ספר- המממ מתמטיקה וספרות, אני חושבת. 18. מקום בילוי- לא יודעת, הקניון או אצל חברים. 19. תוכנית טלויזיה- "תהרוג אותי וזהו!", "חברים" ו"השמינייה". 20. תחנת רדיו- בדר"כ אני לא שומעת רדיו, אז אין. דברים שאתם שונאים 21. שיר- כרגע לא עולה לי, אבל בעיקר שירי רוק וכדומה. 22. סרט- יש הרבה, אבל הראשון שעולה לי בראש הוא "סיפור סינדרלה". הרבה יותר מדי קלישאתי ו"מתוק" (הספר היה הרבה יותר טוב
). 23. ספר- אמממ לא יודעת, ספרים שלא מעניינים אותי בנושא שלהם או ספרים שאהבתי כשהייתי קטנה ועכשיו כשגדלתי אני פחות אוהבת. 24. משחק- לא יודעת. 25. אתר באינטרנט- אתרי פורנו
. 26. פורום באינרנט- פורומים שלא מעניינים אותי (כאלה שאני לא נכנסת אליהם
). 27. מקצוע בבית ספר- אני חושבת ששל"ח
שיעור
לא
חשוב
. 28. מקום בילוי- לא יודעת. 29. תוכנית טלויזיה- חחח קשה להחליט, יש כ"כ הרבה
. אמממ תוכניות אקשן בעיקר, נראה לי, כי זה פשוט לא מעניין אותי, כמו: "זינה הנסיכה הלוחמת", "ניקיטה". 30. תחנת רדיו- ראו שאלה 20. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להשתכר- אמממ כן, אבל לעיתים רחוקות (אירועים וכו'
). 32. לעבוד על אנשים בטלפון- חחח לא ממש, זה מעצבן. 33. לנהוג בלי רישיון- די נגד. 34. סמים- נגד
. 35. לצרוח ברחוב- בעקרון לא, למרות שזה יכול להיות משעשע
. 36. להתגייס לצה"ל- אמממ, חצי חצי. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן- אמממ אני די בעד. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון-
לא. 39. לשתות הרבה קולה- לא
, אלא אם כן זה ממש טעים לכם. 40. להרוג ערבים- לא, אני נגד רצח, אבל אם הם מחבלים או טרוריסטים והם פוגעים במישהו, אז אני חושבת שצריך להחזיר להם (וזה לא שאני שונאת ערבים או משהו, כי אני לא). 41. להתנדב- ככה ככה, גם תלוי למה. 42. לגנוב מגנבים-
נגד. 43. לפטר את לימור לבנת-
בעד. 44. לחזור בתשובה- אם רוצים... 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק- אם רוצים ואם יש כסף. 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד-
נגד. למה לתאילנד? 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי- נגד, זה סתם דבילי. 48. לשרוף את התעודת בגרות- נגד. למה?
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה- לא, למה לישון שם אם יש לך אפשרות לישון במיטה עם שמיכה מחממת בחורף
(
). 50. לחגור גם מאחור- כן. א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? סקעת. 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? בורגר קינג. 53. יאס או הוט ? הוט, ברור
. 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? סוף הדרך. 55. אבטיח או מלון ? מלון. 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> חחח תפוז, למרות שנענע מעוצב יותר יפה (אל תיעלבו, אנשי תפוז
). 57. קולה או פפסי ? לא משנה לי ממש, אבל כנראה פפסי. 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? מי?
59. ניוטון או אינשטיין ? ניוטון? 60. לבן או שחור ? תלוי באיזה נושא (בגדים, צבעים ועוד). 61. משקפיים או עדשות ? משקפיים. עדשות יכול להיות יותר יפה, אבל מפחיד לשים את זה, לא? 62. חיים או מוות ? חיים, ברור! 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה, למרות ש"מכללה" נשמע הרבה יותר יפה. וקצר
. 64. צבא או ש"ל ? גם וגם. 65. עתיד או עבר ? עתיד. 66. תות או פטל ? תות. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 יחידות. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> אמממ בין לבין... זאת אומרת, חדש, אבל לא "מושלם". חוץ מזה,אולי לא יגנבו רכב ישן, אבל למה אני צריכה אות אם הוא לא נוסע? שיגנבו
. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק. 70. ספר או סרט ? סרט, למרות שגם ספר זה נחמד. 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן. 72. קלטת או דיסק ? דיסק. 73. תקליט או קלטת ? <> קלטת. 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ
. 75. חיידקים או וירוסים ? חחח נמנעת
. 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כתום. 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי. 78. מנגו או קסטרו ? קאסטרו. 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> חחח אורנג'
. 80. לב או ראש? ראש. 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? שומר מסך, אני מניחה. 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים הייתי בת 8.6, איך אני אמורה לשפוט?
82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> בן וליהי
(מקוריות שליטה
). 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? מדמ"ח? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? חחח כנראה שלישון
. 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ניו יורק!
? 86. יום או לילה? יום, בעיקר. 87. רכבת או אוטובוס? רכבת
. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? שניהם גרועים
. אבל רוק אני ממש שונאת. 89. טניס או כדור-עף ? טניס, אני מניחה. 90. כלב או חתול ? חתול
. מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מנסה לא להסתכל ולהתרחק מהר. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? חחח הייתי מתרחקת מהר וכנראה מצחקקת. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מתעלמת. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מתעצבנת. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? כנראה הייתי לוקחת
|המבורגר|. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? לא יודעת, אבל הייתי משתגעת. 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? נלחצת. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מספרת לרופאים או משהו כזה. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?
לא יודעת, הייתי מתקשרת איתו?