בדיקת נוכחות

1תרו

New member
עונה!

פרטים כללים 1. שם:עידו 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>:10.4.94 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>:11 ו-7 חודשים!!! 4. ארץ לידה:רוסיה וישר לישראל
5. מקום מגורים נוכחי:ישראל ת"א 6. עיסוק:לומד...
7. מספר אחים/אחיות:רגע תנו לספור
7...
8. רישיון -יש/אין ?נופפ
9. באיזה שפות אתם שולטים ?אנגלית עברית ורוסית 10. התנתקות - בעד/נגד?בעד! דברים שאתם אוהביםסדגש| 11. שיר:לא בטוח עדיין.. 12. סרט:דיסני רולז
13. ספר:"הארמון של משפחת קדמון
"
14. משחק:סימס,אליס בארץ המשוגעים רולז|כתר{(שכחתי איך קוראים למשחק!
) 15. אתר באינטרנט:תפוז הפורומים שלהם!!!!
16. פורום באינרנט:יש מיליין 17. מקצוע בבית ספר:לא! דרמה... 18. מקום בילוי:קניון?
19. תוכנית טלויזיה:השמינייה 20. תחנת רדיו.:100FM 99FM דברים שאתם שונאים 21. שיר:אחיות פוק,שירי מימין,נינט טייב מקלקיליה והראל מויאל.. 22. סרט:לא זוכר
23. ספר:לא יודע 24. משחק:סימס.. 25. אתר באינטרנט:אני לא יודע 26. פורום באינרנט:קשת ברברית למרות שזה קומונה 27. מקצוע בבית ספר:חשבון והכול כמעט 28. מקום בילוי:ביה"ס 29. תוכנית טלויזיה:טב"ע 30. תחנת רדיו.:לא יודע כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר:כן 32. לעבוד על אנשים בטלפון:כעעע
33. לנהוג בלי רישיון:נופפ... 34. סמים:לא 35. לצרוח ברחוב:כעע 36. להתגייס לצה"ל:ככה ככה 37. לתרום לאגודה למען הסרטן:כעע 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:לפעמים 39. לשתות הרבה קולה:כעע
40. להרוג ערבים:לא חס ושלום.. 41. להתנדב:כן! 42. לגנוב מגנבים:כעע... 43. לפטר את לימור לבנת:כן!!! 44. לחזור בתשובה:לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:כןן
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:לאא... 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.:כן 48. לשרוף את התעודת בגרות:עם היא תהיה טובה אז לא! 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:זה לא יקרה
50. לחגור גם מאחור:כן חובה! א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?סקעת 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?מקדונלס 53. יאס או הוט ?הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?רצים לדירה 55. אבטיח או מלון ?אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>תפוז 57. קולה או פפסי ?קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?מי זה
59. ניוטון או אינשטיין ?שניהם! 60. לבן או שחור ?שחור 61. משקפיים או עדשות ?אף אחד עדיף אחד! 62. חיים או מוות ?חיים
63. אוניברסיטה או מכללה ?אוניברסטה 64. צבא או ש"ל ?צבא 65. עתיד או עבר ?עתיד 66. תות או פטל ?תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?
5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>הראשון! 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק?ג'ובניק 70. ספר או סרט ?סרט 71. דיסקמן או MP3 ?MP3 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? <>תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ?פה! 75. חיידקים או וירוסים ?חיידקים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>כחול וכתום(שזה השבט שלנו!) 77. סטימצקי או צומת ספרים?סטיצמצקי 78. מנגו או קסטרו ?מנגו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>אורנג' 80. לב או ראש?לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?לא יודע מה אני רואה את זה
82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?היום 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>אויש לא להחשיב את השאלה 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?מה זה
84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?עם לא צריך את הראשון אז לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>ניו-יורק 86. יום או לילה?לילה 87. רכבת או אוטובוס?רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ?כדור -עף בעצם לא יודע 90. כלב או חתול ?שניהם
מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?עם הייתי אוהב את זה הייתי רץ אחריהם... 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?מתרחק ככל שאפשר 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?צוחק עד סוף חיי 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?קונה לו קבר ואז רוצח אותו! 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?מתעלם... 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך?מופתע! 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?הולך ללונה -פארק 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?הייתי מוציא את סודי לאור 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?הולך להיות איתו בימיו האחרונים 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?מחרים אותו
ועוד קצת עליך 101. תחביבים:שחייה,חברים,חברות,שופינג,סרטים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?לא יודע 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?טלווזיה ג'רי ג'ינג'ר מחשב פלאפון ואת המנהל של אתרי תפוז... 104. מה ממש מעצבן אותך?שאנשים משקרים או עשו עליהם חרם והם עושים בעצמם 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.:חמוד,י]ה,מושלם סתם לא הנה:טוב-לב,נדיב,מתחשב 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.:שקרן לפעמים שתלטן ולפעמים תחמן 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?שוטר 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?שחקן!
109. מה ממש חשוב לך בחיים?הלימודים ומשפחה וחברים ממש קרובים
110. ממה אתה הכי מפחד ?המוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?אה חצי שנה חחחח 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?עשיתי רפטינג חחח XD 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך?נהייתי מלך העולם
114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?לא!אני לא לקוח! 115. אתה אלים ?לא 116. אתה חכם ?ברור
תומר רולז
117. אתה אוהב ללמוד ?לא
תוציאו אותי משן! 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>טיול לחו"ל 119. אתה אוהב לטוס ?כן!
120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?שנהייתי ילדה חחחחXD XP 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לא תמיד 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?מה זה נורמות
123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>לא מראה לכם
124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?350 ככה 125. למפגש פורום- תבוא ?כעעע ברור
מפגש פורום רולז
126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?ל

shminia com

New member
עונה!

פרטים כללים 1. שם עדי 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> בלי פרטים אישים 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 13 4. ארץ לידה ישראל 5. מקום מגורים נוכחי בלי פרטים אישים, בדרום 6. עיסוק תלמדיה 7. מספר אחים/אחיות 2 8. רישיון -יש/אין ? אין הלו?! אני בת 13 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית. לומדת אנגלית, וערבית. אבל אני מבינה קצת יפנית וספרדית 10. התנתקות - בעד/נגד? אין דעה. עד שלא יודעים את כל הפרטים עדיף לא להגיד כלום. דברים שאתם אוהבים 11. שיר יש הרבה 12. סרט המון 13. ספר -סודות נעורים, הארי פוטר, המון בקיצור 14. משחק אמ... סימס 2.מונופול שטויות כאלה..טאקי!!שולט.. חח 15. אתר באינטרנט - שלי! 16. פורום באינרנט -השמיניה ,הארי פוטר MSN 17. מקצוע בבית ספר- כל המקצועות שדרושה בהם קריאה. (כלומר:היסטוריה, ספרות וכו'.. די כמו איה חח..) 18. מקום בילוי בבית.. 19. תוכנית טלויזיה כאילו דה?! השמיניה וחוץ מזה פרוטס באסקט ואינויאשה. 20. תחנת רדיו. לא שומעת דברים שאתם שונאים 21. שיר אין 22. סרט אין 23. ספר אין 24. משחק מלחמה של קלפים -נמאס לי מזה.. 25. אתר באינטרנט אתרים מעתיקניים. 26. פורום באינרנט פורום שמעתיק דברים מפורומים אחרים 27. מקצוע בבית ספר ספורט- בגלל המורה, אנגלית- בגלל המורה. וערבית- סתם כי אני לא אוהבת את השפה והכי שונאת: מדעים. 28. מקום בילוי לא יודעת... 29. תוכנית טלויזיה פוקימון, חיקויים דיבילים של כל מיני דברים. 30. תחנת רדיו.לא שומעת כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון לא -אין לי אומץ לשאול את המוכרת בסופר כמה מוצר עולה אז שיהיה לי אומץ לזה?! 33. לנהוג בלי רישיון לא. מה אני משוגעת?! 34. סמים לא. ג-ו-ע-ל נ-פ-ש. גם סיגריות לא! זה מסריח, זה מגעיל וזה לא בריא. 35. לצרוח ברחוב לא כדי שלא יזמינו לי צוות מבבית המשוגעים. 36. להתגייס לצה"ל כן. למה לא? זה למען המדינה. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כן. אני מתרימה כל שנה איזה 3 פעמים. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון לא. זה מלכלך את הבגדים. 39. לשתות הרבה קולה לא. היה מחקר ששמו שן שנפלה לילדה אחת בתוך כוס קולה למחרת לא הייתה שן. 40. להרוג ערבים. לא . אסור להרוג אף בן אדם 41. להתנדב כן תלוי למה. 42. לגנוב מגנבים לא. לא לגנוב .נקודה. 43. לפטר את לימור לבנת אולי. בעיקר בגלל ההחלטה של דוברת 44. לחזור בתשובה כן. אם אתם מתחברים לזה אז שאני אעצור אתכם?! 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק לא. כי אחרי שנייה יוצא יותר חדיש 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד לא. מה אני אעשה שם?! 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.לא - זה רק כדי להתפרסם וזה דפוק! 48. לשרוף את התעודת בגרות לא יודעת עוד לא עשיתי בגרויות (כולה כיתה ח') ואני חושבת שגם כשתהייה לי אחת כזאת לא אשרוף אותה 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא מה אני משוגעת!? 50. לחגור גם מאחור כן. א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? עדיף שאני לא אגיד. 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? בורגראנץ'. 53. יאס או הוט ?הוט אבל עדיף צלחת פרטית 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? סוף הדרך. 55. אבטיח או מלון ?אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז. 57. קולה או פפסי ?קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? מי אלה? 59. ניוטון או אינשטיין ? ממש לא אכפת לי 60. לבן או שחור ? לבן 61. משקפיים או עדשות ?עדשות 62. חיים או מוות ?חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ?אמ..מה ההבדל? 64. צבא או ש"ל ?מה זה ש"ל 65. עתיד או עבר ?עתיד 66. תות או פטל ?תות -בפרי. בתרכיז פטל. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? באמצע 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?לא אכפת לי. 70. ספר או סרט ?תלוי. 71. דיסקמן או MP3 ?שניהם. 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? <>דיסק. 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ?מה אכפת לי מהם?!שונאת מדעים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול. 77. סטימצקי או צומת ספרים?מה זה משנה כל עוד יש הארי פוטר. 78. מנגו או קסטרו ?אף אחד. 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>אף אחד. 80. לב או ראש?לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?היום 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>מי אלה? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?מה? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>בקושי בתל אביב אני מוצאת את עצמי אז ניו יורק? 86. יום או לילה?יום 87. רכבת או אוטובוס?אוטו. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?אף אחד. 89. טניס או כדור-עף ?אף אחד. 90. כלב או חתול ? שניהם

shminia com

New member
המשך..

מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?מסתובבים לכיוון אחר. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? כמו שאמרתי קודם. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? הולכת לעזור לו. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מפוצצת לו ת'ראש. די לאלימות. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?חושבת שהוא משוגע ומסתלקת מהמקום מהר 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מגניב בטירוף!!! הייתי מודיע לכל העולם!!! 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי..שואלת למה?!! 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי רצה להתקשר לדוד שלי (רופא) ושואלת אותו מה אני עושה עם המידע הזה 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? אם אין למחלה מרפא מה זה משנה שאין לו גרוש? בלאו הכי הוא ימות. 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? אני כבר שונאת אותו ועוד קצת עליך 101. תחביבים לקורא,לשיר לרקוד, לשחק (תיאטרון), לראות השמיניה 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? רחוק מהשאלון הזה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מחשב עם חיבור לאינטרנט, המשפחה שלי, החברות שלי, המדינה שלי ,העולם שלי 104. מה ממש מעצבן אותך ? השאלון הזה 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. מדהימה חכמה רעיונות טובים חחח.. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. מתפתה לענות על שאלונים מטומטמים כמו אלה 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? שחקנית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? שחקנית. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה, החברים,המחשב. 110. ממה אתה הכי מפחד ? גבהים, למות וכו'.. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? לא היה. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לעלות על ההר הארבל ולרדת ממנו בטיול השנתי . 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא יודעת.. 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? לא קוראת עיתון בבוקר. 115. אתה אלים ? לא.. תזהרו לפני שאני אכסח אתכם!! חחח 116. אתה חכם ?כן 117. אתה אוהב ללמוד ?תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> לעשות מה שנאי אוהבת-ראו תחביבים 119. אתה אוהב לטוס ?איך אני יכולה לדעת? אף פעם לא טסתי 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? אני וכמה ילדים מהכיתה נכנסו לטירה ענקית ולפתע ראינו שלגייה ענקית אוכלת תפוח ונכנסו לטירה. 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?עניתי על השאלון הזה. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן ..ללהקה שלי.אין לי כוח לכתוב אותו פה. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? לא יודעת 125. למפגש פורום- תבוא ? נראה לי שכן 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?ראו תחביבים 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?מבלה, עושה דברים שאני אוהבת ועונה על השאלון עוד הפעם. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?כרגע אני רוצה בתל אביב אבל בכללי איפה שאני עכשיו 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים לא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > מייגע אבל כיפי

שלייייייייייייייייייי

פרטים כללים 1. שם: קרן! אבל כולם קוראים לי קרניתוש, או קרנית, או קרנונוה! חחחחח 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 28.12 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> בחודש הבא 15 4. ארץ לידה ישראלללללללללללל 5. מקום מגורים נוכחי ליד ירושלים 6. עיסוק אני לומדת בבצפר! (כאילו שיש לי ברירה אחרת...) 7. מספר אחים/אחיות יש לי אח ואחות תאומים שגדולים ממני ואחות אחת קטנה! 8. רישיון -יש/אין ? לצערי אין! 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עיברית, תמנית, עיראקית, קצת ספרדית, ולומדת ערבית! 10. התנתקות - בעד/נגד? לא יודעת... דברים שאתם אוהבים 11. שיר- אני אוהבת המון שירים 12. סרט- מצויירים ובעיברית 13. ספר- אני אוהבהת לקרוא המון 14. משחק- הכל 15. אתר באינטרנט- הכל 16. פורום באינרנט - כל מה שקשור לשמיניה ולמיכאל 17. מקצוע בבית ספר- לא אוהבת בצפר 18. מקום בילוי- ת"א 19. תוכנית טלויזיה- השמיניה, סדרות בעיברית, כל מייני בערוץ 2, ויש מלאאא 20. תחנת רדיו.- אמא שלי שומעת את דידי הררי אז ככה זה כל מה שיומצא לי לשמוע דברים שאתם שונאים 21. שיר- לא שונאת 22. סרט- לא שונאת 23. ספר- לא שונאת 24. משחק- לא שונאת 25. אתר באינטרנט- לא שונאת 26. פורום באינרנט - לא שונאת 27. מקצוע בבית ספר- שונאת הכלללללללללללללללללללללללל 28. מקום בילוי- לא שונאת 29. תוכנית טלויזיה- לא שונאת 30. תחנת רדיו.- לא שונאת כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר לא גכי אז פולטים סודות וזה עושה כאב בטן וראש וסחרחורות והקאות חחחחחח קרה לי בל"ג בעומר! 32. לעבוד על אנשים בטלפון- לא תמיד, זה יכךל להיות כייף אבל תלוי באיזה רמה.... 33. לנהוג בלי רישיון- תלוי איפה ואיך! 34. סמים- לללללללללל----אאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!! 35. לצרוח ברחוב- תלוי מתי ואיפה! 36. להתגייס לצה"ל- כככככככככככככ-------ןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן- כככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון רק ביום המים! 39. לשתות הרבה קולה איכסססססססססססססס 40. להרוג ערבים- רק תשהידים 41. להתנדב- תלוי לאן 42. לגנוב מגנבים- רק את מה שהם גנבו לך! 43. לפטר את לימור לבנת- לעעעעעעעעעעע 44. לחזור בתשובה- ניסיתי ולא כייף 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק- כככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןן 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד- לא! 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.- תלוי איזו תוכנית! 48. לשרוף את התעודת בגרות- תלוי מה יהיו הציונים! 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה- לא 50. לחגור גם מאחור- ברוררררררררררררררר א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? סקעתתתתתתתתתתתתת 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? שונאת בשרררררררר 53. יאס או הוט ? הוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? רצים לדירה 55. אבטיח או מלון ? מלוןןןןןןן 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוזז 57. קולה או פפסי ? שומדבר 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? אעה??? 59. ניוטון או אינשטיין ? אעה? 60. לבן או שחור ? לבן 61. משקפיים או עדשות ? משקפיים כי עדשות זה להתבייש במשקפיים 62. חיים או מוות ? חייםםםםםםםםםם 63. אוניברסיטה או מכללה ? לא יודעת 64. צבא או ש"ל ? צבאאאאאאאאאאאאאא 65. עתיד או עבר ? שניהם 66. תות או פטל ? פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5!!!!!!! 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> רכב ישן וחדיש! כי כששמים אותו בחניה טובה לא יגנבוווווווווו 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? אנערף 70. ספר או סרט ? שניהם 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן 72. קלטת או דיסק ? שניהם 73. תקליט או קלטת ? <> שניהם 74. כדור הארץ או מאדים ? כדוה"א 75. חיידקים או וירוסים ? איכססססססססס 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כתום 77. סטימצקי או צומת ספרים? מה שיותר זול חיחיחחחחחחח 78. מנגו או קסטרו ? מה שיותר יפההה 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> איכס אורנג' i love פלאפון 80. לב או ראש? שניהם 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? שניהםםםםםםםםםם 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?היוםםםםםםםםםםםםםם 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> אעה?????? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? אעה???????? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לשון ואז לישון! 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ת"א!- הכי ישראלי שיש! 86. יום או לילה? שניהםםםםםםםם 87. רכבת או אוטובוס? אוטובוס! כי יש לי חינם! 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? שניהם 89. טניס או כדור-עף ? שניהם 90. כלב או חתול ? כלבבבבבבבבבבבב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? איכססססססססס 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? אם אני מבינה תשפה אני אגיד לו באותה שפה שילך להתלבשש 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? עוזרים לו לקום! 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? זה לא היה קורה! ואם כבר אז הוא היה חוטף באבועבוע 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא לוקחת! 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? אם זה היה בן זוג בהייתי מתאכזבתתת 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? זה לא יכל לקרות! 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?הייתי מנסה... 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? תורמת לו! 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לאאא אני אוהבת שאלוניםםםםםםםם

עונהההה

פרטים כללים 1. שם מורן 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>23/12/1992 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>13 אני אחת מהם דרך אגב 4. ארץ לידה יזראל 5. מקום מגורים נוכחי טירת כרמל 6. עיסוק תלמידה 7. מספר אחים/אחיות אח קטן 8. רישיון -יש/אין ? לא 9. באיזה שפות אתם שולטים ? אנגלית עברית ערבית ספרדית 10. התנתקות - בעד/נגד? נגד מאודדד דברים שאתם אוהבים 11. שיר ביוטיפול 12. סרט טיטניקק 13. ספר לא קוראת 14. משחק באבלס 15. אתר באינטרנט יש המון 16. פורום באינרנט השמינייה 17. מקצוע בבית ספר ספורט 18. מקום בילוי בעיר בעיר 19. תוכנית טלויזיה רבלדה 20. תחנת רדיו.אין דברים שאתם שונאים 21. שיר כל שיר דיכאון 22. סרט חומות של תקווה 23. ספר לא קוראת 24. משחק שש בש 25. אתר באינטרנט אין אחד כזה 26. פורום באינרנט אין אחד כזה 27 מקצוע בבצפר כימיה 28 מקום בילוי המועדונים עם הרוצחים 29 תוכנית טלויזיה התאבקות איכססס 30 תחנת רדיו אין כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר לאאאא 32. לעבוד על אנשים בטלפוןלאאאא 33. לנהוג בלי רישיון לאאאא 34. סמים לאאאא 35. לצרוח ברחוב לא... 36. להתגייס לצה"ל כןןן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כןןןןן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון לאא 39. לשתות הרבה קולה לאאא 40. להרוג ערבים כן אם זאת לא אני ואם אלא ערבים רעים 41. להתנדב תלוי למה 42. לגנוב מגנבים לא 43. לפטר את לימור לבנת כןןןןןןןןןןןןן 44. לחזור בתשובה לאא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק כןן למה לא.? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד בכיף 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.לאא 48. לשרוף את התעודת בגרות לאא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא 50. לחגור גם מאחור לאא א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? שתיהם 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלס 53. יאס או הוט ?הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?סוף הדרך 55. אבטיח או מלון ?אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?מה??מי אלא 59. ניוטון או אינשטיין ?אף אחד 60. לבן או שחור ? לבן 61. משקפיים או עדשות ?עדשות 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ?איפה שלומדים פחות זמן 64. צבא או ש"ל ? צבא 65. עתיד או עבר ?עתיד 66. תות או פטל ?תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? חמש 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> יקר וחדש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק לא בא לי למות בגיל 18 70. ספר או סרט ? סרטט 71. דיסקמן או MP3 ?דיסקמן 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? <>אף אחד 74. כדור הארץ או מאדים ?כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ?אף אחד 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>כחול למרות שאני נגד אבל זה צבע יפה 77. סטימצקי או צומת ספרים? לא זה ולא זה 78. מנגו או קסטרו ? מנגו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>אורנג' 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? איכס 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?מה כפת לי? 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>שתיהן 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?מה? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?ללמוד אחרי בצפר יש לי לישון כמה שבא ליי 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>תל אביב 86. יום או לילה?יום 87. רכבת או אוטובוס?רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?מזרחית 89. טניס או כדור-עף ?אף חד 90. כלב או חתול ?כלבהה מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? צוחקת עליו 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? עוד יותר צוחקת 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?עוד יותר צוחקת משאלה 92 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?הייתי מפסיקה לצחוק 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?לא הייתי לוקחת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?לא הייתי צוחקת בכלל 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי בוכה 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי חוזרת לצחוק 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש הייתי עוד יותר צוחקת משאלה 98 מרוב שזה לא הגיוני 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?לא הייתי עונה ועוד קצת עליך 101. תחביבים מחשב 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?במקסיקו 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?כלבה אמא חבר אם יהיה דיסקמן ודיסק 104. מה ממש מעצבן אותך ? אנשים דו פרצופיים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. נדיבה חכמה ועקשנית 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. ממש עקשנית לפעמים יותר מדיי חשדנית ובעלת ביטחון יתר 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?רציתי ליהיות עונה על השאלון הזה 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?לענות על השאלון הזה 109. מה ממש חשוב לך בחיים? שימשיכו כמו שהם 110. ממה אתה הכי מפחד ? מהפחד 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? לא היה 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא זוכרת 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לענות על השאלון במקום להתעסק בדברים חשובים שלוקחים תזמן הזה 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?הורוסקופ 115. אתה אלים ?לא 116. אתה חכם ?כן 117. אתה אוהב ללמוד ?חלק כן חלק לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>שופינג 119. אתה אוהב לטוס ?מאוד 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?שאמא שלי הופכת למכשפה 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?אני עושה מה שבראש שלי 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?אין כזה 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>כן על המורה למטמטיקה ואתם לא רוצים לראות אותו כי יש פה אולי קוראים שהם מורים למטמטיקה ושהם יקראו אותו הם כבר לא יכנסו לפורום 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?300 125. למפגש פורום- תבוא ?לא הוא רחוק...אבל אני מתה לראות את כולם 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?בעיר 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?נוסעת להוואי 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?בהוואי 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?לא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >היה שאלון חמודדדדדדדדדדדדדד עניתי רק משעמום שיהיה ברור

Cindy Campbell

New member
עונה../images/Emo135.gif

פרטים כללים 1. שם- רינת. 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 18.5.1992. 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 13.6. 4. ארץ לידה- ישראל. 5. מקום מגורים נוכחי- ישראל
. 6. עיסוק- תלמידת חטה"ב. 7. מספר אחים/אחיות- אחד, גדול ממני ב- 4 שנים. 8. רישיון -יש/אין ? לא. 9. באיזה שפות אתם שולטים ? בעקרון עברית ואנגלית אבל אני טובה בערבית (רק מביה"ס
) ואני יודעת רוסית מהבית, אבל אני יותר טובה בלהקשיב מאשר לדבר ברוסית
. 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד
. דברים שאתם אוהבים 11. שיר- כרגע Kung fu fighting. 12. סרט- קיוב והצלצול. 13. ספר- "זה בסדר, התחתונים שלי מספיק גדולים" של לואיז רניסון/ הארי פוטר וגביע האש/ הארי פוטר ועוף החול. 14. משחק- במציאות, לא יודעת, במחשב- אולי מריו או Icy tower. 15. אתר באינטרנט- נראה לי שהפורום הזה
. 16. פורום באינרנט- כנ"ל. 17. מקצוע בבית ספר- המממ מתמטיקה וספרות, אני חושבת. 18. מקום בילוי- לא יודעת, הקניון או אצל חברים. 19. תוכנית טלויזיה- "תהרוג אותי וזהו!", "חברים" ו"השמינייה". 20. תחנת רדיו- בדר"כ אני לא שומעת רדיו, אז אין. דברים שאתם שונאים 21. שיר- כרגע לא עולה לי, אבל בעיקר שירי רוק וכדומה. 22. סרט- יש הרבה, אבל הראשון שעולה לי בראש הוא "סיפור סינדרלה". הרבה יותר מדי קלישאתי ו"מתוק" (הספר היה הרבה יותר טוב
). 23. ספר- אמממ לא יודעת, ספרים שלא מעניינים אותי בנושא שלהם או ספרים שאהבתי כשהייתי קטנה ועכשיו כשגדלתי אני פחות אוהבת. 24. משחק- לא יודעת. 25. אתר באינטרנט- אתרי פורנו
. 26. פורום באינרנט- פורומים שלא מעניינים אותי (כאלה שאני לא נכנסת אליהם
). 27. מקצוע בבית ספר- אני חושבת ששל"ח
שיעור לא חשוב
. 28. מקום בילוי- לא יודעת. 29. תוכנית טלויזיה- חחח קשה להחליט, יש כ"כ הרבה
. אמממ תוכניות אקשן בעיקר, נראה לי, כי זה פשוט לא מעניין אותי, כמו: "זינה הנסיכה הלוחמת", "ניקיטה". 30. תחנת רדיו- ראו שאלה 20. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להשתכר- אמממ כן, אבל לעיתים רחוקות (אירועים וכו'
). 32. לעבוד על אנשים בטלפון- חחח לא ממש, זה מעצבן. 33. לנהוג בלי רישיון- די נגד. 34. סמים- נגד
. 35. לצרוח ברחוב- בעקרון לא, למרות שזה יכול להיות משעשע
. 36. להתגייס לצה"ל- אמממ, חצי חצי. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן- אמממ אני די בעד. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון-
לא. 39. לשתות הרבה קולה- לא
, אלא אם כן זה ממש טעים לכם. 40. להרוג ערבים- לא, אני נגד רצח, אבל אם הם מחבלים או טרוריסטים והם פוגעים במישהו, אז אני חושבת שצריך להחזיר להם (וזה לא שאני שונאת ערבים או משהו, כי אני לא). 41. להתנדב- ככה ככה, גם תלוי למה. 42. לגנוב מגנבים-
נגד. 43. לפטר את לימור לבנת-
בעד. 44. לחזור בתשובה- אם רוצים... 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק- אם רוצים ואם יש כסף. 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד-
נגד. למה לתאילנד? 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי- נגד, זה סתם דבילי. 48. לשרוף את התעודת בגרות- נגד. למה?
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה- לא, למה לישון שם אם יש לך אפשרות לישון במיטה עם שמיכה מחממת בחורף
(
). 50. לחגור גם מאחור- כן. א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? סקעת. 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? בורגר קינג. 53. יאס או הוט ? הוט, ברור
. 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? סוף הדרך. 55. אבטיח או מלון ? מלון. 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> חחח תפוז, למרות שנענע מעוצב יותר יפה (אל תיעלבו, אנשי תפוז
). 57. קולה או פפסי ? לא משנה לי ממש, אבל כנראה פפסי. 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? מי?
59. ניוטון או אינשטיין ? ניוטון? 60. לבן או שחור ? תלוי באיזה נושא (בגדים, צבעים ועוד). 61. משקפיים או עדשות ? משקפיים. עדשות יכול להיות יותר יפה, אבל מפחיד לשים את זה, לא? 62. חיים או מוות ? חיים, ברור! 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה, למרות ש"מכללה" נשמע הרבה יותר יפה. וקצר
. 64. צבא או ש"ל ? גם וגם. 65. עתיד או עבר ? עתיד. 66. תות או פטל ? תות. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 יחידות. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> אמממ בין לבין... זאת אומרת, חדש, אבל לא "מושלם". חוץ מזה,אולי לא יגנבו רכב ישן, אבל למה אני צריכה אות אם הוא לא נוסע? שיגנבו
. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק. 70. ספר או סרט ? סרט, למרות שגם ספר זה נחמד. 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן. 72. קלטת או דיסק ? דיסק. 73. תקליט או קלטת ? <> קלטת. 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ
. 75. חיידקים או וירוסים ? חחח נמנעת
. 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כתום. 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי. 78. מנגו או קסטרו ? קאסטרו. 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> חחח אורנג'
. 80. לב או ראש? ראש. 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? שומר מסך, אני מניחה. 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים הייתי בת 8.6, איך אני אמורה לשפוט?
82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> בן וליהי
(מקוריות שליטה
). 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? מדמ"ח? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? חחח כנראה שלישון
. 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ניו יורק!
? 86. יום או לילה? יום, בעיקר. 87. רכבת או אוטובוס? רכבת
. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? שניהם גרועים
. אבל רוק אני ממש שונאת. 89. טניס או כדור-עף ? טניס, אני מניחה. 90. כלב או חתול ? חתול
. מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מנסה לא להסתכל ולהתרחק מהר. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? חחח הייתי מתרחקת מהר וכנראה מצחקקת. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מתעלמת. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מתעצבנת. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? כנראה הייתי לוקחת
|המבורגר|. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? לא יודעת, אבל הייתי משתגעת. 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? נלחצת. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מספרת לרופאים או משהו כזה. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?
לא יודעת, הייתי מתקשרת איתו?

Cindy Campbell

New member
המשך../images/Emo178.gifגלידה|

100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?
אני באמצע, לא אוהבת אבל לא שונאת. והייתי כנראה מפסיקה לענות
. ועוד קצת עליך 101. תחביבים- טלויזיה, מחשבים ואינטרנט, ספרים, בילוי עם חברים. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? לא יודעת, כנראה במלון באנגליה. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? ררר, תמיד השאלה הזו... אמממ משפחה, חברים, ספר, פלאפון (ובלי הטריק של "אין קליטה"!
) ומסוק חילוץ
. 104. מה ממש מעצבן אותך ? שלא מקשיבים לי, שלא מסכימים להצעה שלי אבל מסכימים להצעה דומה של מישהו אחר. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: ותרנית, חברה טובה, מצחיקה (אני חושבת
). 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: לפעמים מוותרת יותר מדי, לפעמים מנדנדת, רגשנית מדי. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? אני זוכרת מה רציתי להיות ביל 8 או 9- רקדנית/ זמרת/ שחקנית. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? אני מתלבטת, כנראה מקצוע שקשור בכתיבה/ תקשורת. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה שלי. 110. ממה אתה הכי מפחד ? ממוות. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 0 ימים
. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? סודי. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? חחח לא יודעת. 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? לא יודעת, על בית ספר או מקרים נדירים שקרו לאנשים. 115. אתה אלים ? לא. 116. אתה חכם ? כן. 117. אתה אוהב ללמוד ? כן. 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>
תחביבים, בילוי עם חברים, הצלחה במשהו. 119. אתה אוהב לטוס ? ככה ככה, די. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? המממ... 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? תלוי מה המקרה. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? סודי
. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן, ולא משתפת. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? בארנק? 0. אבל יש לי קופה
. 125. למפגש פורום- תבוא ? לא
, זה תמיד רחוק לי מדי. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? התחביבים שלי נחשבים?
. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? לא יודעת, בהתחלה הייתי סתם הולכת לישון מאוחר ומשחקת במחשב או משהו כזה, אבל אח"כ היה כבר נמאס לי. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ניו יורק או אנגליה, אבל בעוד 11.5 שנים. 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? בכנות? לא ממש
. 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > מעצבן
.

עונה.....

פרטים כללים 1. שם: מיטל עבד 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 1.9.1990 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 15 וחודשיים ועשרים יום 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: טבריה 6. עיסוק:תלמידה 7. מספר אחים/אחיות: 1 {אח} 8. רישיון -יש/אין ? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית,ספרדית ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? אין דעה דברים שאתם אוהבים 11. שיר: "בוא" של ריטה , ו"אמצע הלילה בכפר" של הראל מויאל.... 12. סרט: "יוסי וג'אגר","לנצח עם מיקי ברקוביץ'", "שישי הפוך","שלוש עשרה", ועוד כל מיני... 13. ספר:"בת מצווה", "מכתב בבקבוק". 14. משחק: חי, צומח דומם {המשחק קופסא,} וסיכון {גם משחק קופסא}... 15. אתר באינטרנט: האתר של אורי אומנותי 16. פורום באינרנט:אורי אומנותי, השמיניה , אמ"ל, ולירון לב 17. מקצוע בבית ספר: לשון 18. מקום בילוי: כל מיני עם מי} 19. תוכנית טלויזיה: צהבת, טלנובלה בע"מ והשמיניה 20. תחנת רדיו: כל רגע...91fm דברים שאתם שונאים 21. שיר: לא שונאת אף שיר...... 22. סרט: הארי פוטר...בעעע 23. ספר: לא קוראת ספרים שאני לא אוהבת... 24. משחק: לא עולה לי כרגע... 25. אתר באינטרנט: מה שאני לא אוהבת אני לא נכנסת.. 26. פורום באינרנט: כנ"ל 27. מקצוע בבית ספר: טימטומטיקה 28. מקום בילוי: מקום שלא מוצא חן בעיני אני לא נכנסת אלוי 29. תוכנית טלויזיה: פיק אפ 30. תחנת רדיו: אין כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר: לא -מביא רק תאונות, השיכרון לא יעלים דברים שרוצים לשכוח... 32. לעבוד על אנשים בטלפון: למה לא?.... בכיף... 33. לנהוג בלי רישיון: לא. 34. סמים: לא. בחיים לא. 35. לצרוח ברחוב: סבבה 36. להתגייס לצה"ל: אין דעה 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: בכיף 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: בכיף 39. לשתות הרבה קולה: לא, סתם מלא סוכר {ולאלה ששותים דייט- יש בו חומר מסרטן, אמנם בכמות קטנה אבל מי ששותה הרבה זה ישפיע בהמשך...} 40. להרוג ערבים: תלוי 41. להתנדב: בכיף {אני מתנדבת בכלביה העירונית של טבריה} 42. לגנוב מגנבים: לא- למה לגנוב מהם? כי מי שגונב מגנב פטור? 43. לפטר את לימור לבנת: בכיף 44. לחזור בתשובה: לא - אני לא מסוגלת יותר מכמה שעות בלי הטלוויזיה והמחשב... מה לעשות אני מכורה.. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: בשביל מה ? כדי להשוויץ? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: למה לא ? הכי סטייל בעולם... 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: תלוי איזו - בעיקרון בכיף... 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא. 50. לחגור גם מאחורכן, למנוע דברים לא רצויים א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? מויאל המל{א}ך 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מה זה משנה? 53. יאס או הוט ? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? רצים לדירה 55. אבטיח או מלון ? מלון 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? פפסי 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן 59. ניוטון או אינשטיין ? אינשטיין 60. לבן או שחור ? לבן 61. משקפיים או עדשות ? עדשות 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל ? לא יודעת... 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>אני ימשיך לחשוב ... 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לא יודעת 70. ספר או סרט ? ספר 71. דיסקמן או MP3 ? אמ. פי 3 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? <> קלטת 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ? חיידקים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>כחול - אם כבר אז תכלת... 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ? מנגו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>פלאפון 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? לא זה ולא זה 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? ברור שהיום.. 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> שתיהם 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? שו........ 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון. 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>ניו יורק 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? מזרחית. 89. טניס או כדור-עף ? כדור עף 90. כלב או חתול ? שניהם מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? לא יודעת.... 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? בורחת מהמקום...! 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? נשפכת מצחוק והולכת לעזור לו. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מפוצצת עליו 10 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? אומרת לא תודה והולכת.. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? לא יודעת.. 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? המון דברים... 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? עוזרת להמון אנשים 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? טסה לשם , מביאה אותו לארץ ומנסה לעזור לו כמה שאפשר... 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? עונה עליו מתוך שעמום ועוד קצת עליך: מכורה לטלנובלות 101. תחביבים: לגךוש בקומונות ופורומים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? ארגנטינה- בואנוס איירס 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? פלאפון, מחשב-עם אינטרנט מהיר, טלויזיה , כורסא לטלויזיה ואמ. פי 3 104. מה ממש מעצבן אותך ? אנשים שקרנים ונדחפים. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.חברמנית, כנה, שומרת סודות. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.לא דייקנית, עצלנית, נדחפת לכל מיני מקומות ושיחות של אנשים 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? רופאה 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? פסיכולוגית או שחקנית 109. מה ממש חשוב לך בחיים? להיות מאושרת.. 110. ממה אתה הכי מפחד ? לא יודעת... 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא זכור לי 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא חשבתי על זה לעומק... 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? לא מדבר אליי 115. אתה אלים ? ממש לא 116. אתה חכם ? יכול להיות.. 117. אתה אוהב ללמוד ? לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>להיות עם המשפחה שלי.. 119. אתה אוהב לטוס ? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? רוב החלומות שלי הם הזויים... 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא יודעת... 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא. 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? לא שמה כסף בארנק... 125. למפגש פורום- תבוא ? אולי... 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? תלוי עם מי הבילוי. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? המון אבל המון דברים 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? ארגנטינה 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? בטח 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > סבבה...... השאלון לקוח מתוך פורום שיעורי בית ולימודים (C)כל הזכויות שמורות להם! חתיכת משועממים.........

R o n 2 5 6

New member
עונה!וואי איזה שאלון ארוך...

שם:רון
תאריך לידה:5.7.91
ארץ לידה:ישראל
מקום מגורים:המרכז
מספר אחים/אחיות:אח אחד
רישיון:נראה לכם?!
שפות שאני שולט בהן:עברית קצת אנגלית וקצת צרפתית
התנתקות:בעד! דברים אהובים:
שיר:שירי הביטלס וקצת אמינם
סרט:קשה...אני רובוט ושחקן על ארבע(כל חמשת הסרטים
)
ספר:הארי פוטר(כמה לא מקורי...)
משחק:אין מועדף
אתר אינטרנט:אין...אבל תפוז בהחלט חביב
פורום:השמיניה ומכושפות
מקצוע בבית ספר:מתמטיקה ופיזיקה(כן, תחשבו שאני פריק
)
מקום בילוי:פיצריות, באולינג ובתים של חברים שלי
סדרת טלוויזיה:מכושפות, השמיניה, ארץ נהדרת וכו' וכו'
תחנת רדיו:איןןן דברים שנואים:
שיר:שירי קאנטרי(בעעע)
סרט:מת לצעוק 2(סרט דוחה לאללה לא מומלץ
ספר:ג'ינג'י(כבר טחנו כמה אפשר?)
משחק:אין
אתר אינטרנט:אתרי פורנו?!(סורי פשוט לא היה לי מה לכתוב...)
פורום באינטרנט:כל הפורום של טלנובלות למיניהן(ואני לא ממש גולש בפורומים...אולי חוץ מהפורום הזה ועוד שניים אני לא בפורומים)
מקצוע בבית ספר:ביולוגיה
מקום בילוי:סמטאות עם הומלסים ואנשים שיכורים
תוכנית טלוויזיה:טלנובלות מפגרות למיניהן
תחנת רדיו:מי שומע רדיו??? שאלות כן לא
להשתכר:אף פעם לא השתכרתי
לעבוד על אנשים בטלפון:עד שלב מסוים
לנהוג בלי רשיון:תגידי באיזה פורום את חושבת שאת נמצאת?
סמים:כנ"ל...
לצרוח ברחוב:אני נראה לך פקאצה?
להתגייס לצה"ל:אין לי בעיה אבל יש עוד זמן...
לתרום לאגודה למלחמה לסרטן:כן
לזרוק על אנשים בלוני מים מהחלון:כמה שזה נראה משעשע אף פעם לא ניסיתי
לשתות הרבה קולה:כן
להרוג ערבים:ממש לא
להתנדב:מעצבן...
לגנוב מגנבים:נשמע מעניין
לפטר את לימור לבנת:אמן!
לחזור בתשובה:no way!
לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:בשביל מה?
לזרוק הכל ולטוס לתיאלנד:יש לי יותר מדיי מה להפסיד
להשתתף בתוכנית ריאליטי:סבאבה
לשרוף את תעודת הבגרות-יש עוד זמן
לישון על הספסל לא מרצוני:לא!אם כבר על הדשא
לחגור מאחור-ברור! א' או ב':
סקעת או מויאל?גבסו
מקדונלס או ברגר קינג?מקדונלס
יס או הוט?הוט!!!
סוף הדרך או רצים לדירה?סוף הדרך
אבטיח או מלון?אבטיח
תפוז או נענע?תפוז
קולה או פפסי?קולה
רם אורן או ג'ון גרישם?מיזה?
ניוטון או איינשטיין-איינשטיין
לבן או שחור?בלי הפליות בבקשה
משקפיים או עדשות?לא צריך ולא צריך
חיים או מוות?חיים
אוניברסיטה או מכללה?יוניברסיטי
צבא או ש"ל?צבא
עתיד או עבר?עבר.וואי איך הייתי רוצה לשנות לי ת'הווה
תות או פטל?פטל
מתמטיקה-3 או 5?ברור ש-5!!!
רכב חדיש או לא זז?חדש מהנילונים
בצבא לוחם או ג'ובניק?ג'ובניק
ספר או סרט?ספר!
דיסקמן או mp3?אמפי
קלטת או דיסק?דיסק
כדור הארץ או מאדים?כדור הארץ
וירוסים או חיידקים?לא זה ולא זה טפו טפו טפו
כחול או כתום?כחול
סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי
מנגו או קסטרו?הפרי מנגו
פלאפון או סלקום?פלאפון
לב או ראש?לב
כולבוטק או שומר מסך?לא זה ולא זה
ערוץ 3 של היום או של לפני 5 שנים?מזה משנה?
אביגל או אפרת?מה?!
כימיה בבר אילן או מדח"מ באוניברסיטת חיפה?מי אמר שזה מה שאני רוצה?
ללמוד לבגרות בלשון או ללמוד?זה וזה באותו זמן
תל אביב או ניו יורק?תל אביב
יום או לילה?לילה(חיית לילה
)
רכבת או אוטובוס?רכבת
מוזיקה מזרחית או רוק כבד?למי איכפת?
טניס או כדורעף?גם וגם
כלב או חתול?כנ"ל

R o n 2 5 6

New member
המשך

מה הייתם עושים אילו:
רואים אדם ערום הולך מולכם:בן או בת?
מישהו ערום צועק בשפה זרה:נתקע בשיחים
מישהו מחליק על קליפת בננה:אם הוא נראה נחמד או שהוא נחמד אני עוזר, אם לא אז פשוט צוחק
מישהו היה זורק עלייכם שקית מים:תודה על האמבטיה
מישהו מציע לך צ'יפס באמצע הרחוב:שילך לחפש מי ינענע אותו
היית מגלה שחברה שלך היא קרובת משפחה:מתאבד
היית יודע שנותרו לך עוד 10 דקות לחיות:מצהיר למישהי מסויימת שאני לא אשכח אותה בחיים
היית מגלה איך לרפא סרטן:הייתי מגלה איך להמציא מכונת זמן, חוזר 10 שנים אחורה ומציל את סבא שלי
קרוב רחוק שחולה ואין לו גרוש:עוזר בשמחה
היית ממש שונא את השאלון הזה:זה לא ממש אילו, אבל אני מוכן להקדיש מזמני ועוד קצת עלייך:
תחביבים:מחשב,טלוויזיה,בריכה,חברים,פסנתר ומתמטיקה
בבית של אהובתי
חמש דברים שהולכים אתך לאי בודד:משפחה,חברים,ילדה מסוימת,הספקה של אוכל וסירה.
שלוש תכונות שליליות:ביישן,קנאי ובתוך עצמי יותר מדי
מה רציתי להיות שהייתי קטן:שחקן כדורסל אני מניח...
מה אתה רוצה לעשות שתהיה גדול:יש עוד זמן
מה ממש חשוב לי בחיים:אהבה,צדק וכבוד
ממה אתה הכי מפחד:מאכזבה
מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך?never
מה הדבר הכי נועז אי פעם שעשית:אמרתי למישהי שאני אוהב אותה
מה הדבר הכי הזוי שאי פעם היה לך:שחבר שלי חיבב מישהי ואותה ילדה אמרה לי שהיא מחבבת אותו
טלוויזיה,ספורט וכו'
אתה אלים?חוץ מג'וקים לא מוחץ או מרביץ לאפ'חד
אתה חכם?ברור!!
אתה אוהב ללמוד?מי אוהב ללמוד?!:-S
מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה?אל תדאגו לא להתענג.אממ...שמישהי שאני באמת מחבב תחבב אותי ושיש חברים בסביבה שאיכפת להם ממך
אתה אוהב לטוס?לא
מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם?היו הרבה.פעם התנשקתי עם מישהי שאני שונא.
חשוב לך ללכת עם הזרם?לא בהכרח
מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית איי פעם?עוד לא היה
כתבת פעם שיר?לא אבל תסריט נחשב?
כמה כסף בארנק יש לך עכשיו? ולמה זה מעניין אתכם?
למפגש פורום תבוא?ברור יש לי כ"כ הרבה ילדים לפגוש(ואתם יודעים מי אתם
)
מה סוג הבילוי המועדף עליך?מנגל וללכת לראות סרטים עם חברים
אם הייתה לך חצי שנייה ריקה בזמן הזה מה היית עושה?הולך לאכול וזה גם מה שאני אעשה אחרי שאני אסיים את השאלון...
אילו היית יכול לגור איפה שבא לך איפה היית גר?נשאר פה!
אתה אוהב שאלונים ארוכים?לא עד כדי כך...
איך היה השאלון?חביב ומעצבן...זזתי לאכול ביי!

gal love sims

New member
עונה על השאלון ה"קצר"

פרטים כללים 1. שם:גל חסוי 2. תלידה:8.12.93 3. גיל:12.5 4. ארץ לידה:ארצות הברית(ההורים שלי היו בשליחות מהעבודה של אבא שלי) 5. מקום מגורים נוכחי:חולון 6. עיסוק:אסירה בבצפר 7. מספר אחים/אחיות:2 אחיות ואח 8. רישיון -יש/אין ?:אין
9. באיזה שפות אתם שולטים ?עברית וקצת אנגלית(מבצפר וטלוויזיה) 10. התנתקות - בעד/נגד?מזה השטויות האלה?? דברים שאתם אוהבים 11. שיר:הרבה!!של אמי דיימונד,הילארי דף ואבריל... 12. סרט:קטנטנות(ואני לא מיושנת!!) 13. ספר:השחר של גאיה ופוליאנה. 14. משחק:סימס..נראה לי.. 15. אתר באינטרנט:הרבה... 16. פורום באינרנט:השמיניה!! 17. מקצוע בבית ספר:אנגלית!!(רק ביגלל שאני יותר טובה משנה שעברה!!(מציון 60 עברתי ל97!!) 18. מקום בילוי:הבריכה של חברה שלי..ח.. סתם נראה לי הקניון וחו"ל. 19. תוכנית טלויזיה:השמיניה ורב הסדרות של כריס מורנה.. 20. תחנת רדיו:רדיו??אני שומעת רק באוטו... דברים שאתם שונאים 21. שיר:של שאקירה!! 22. סרט:מת לצעוק 3!! 23. ספר:הרב!! 24. משחק:קלאס וקיפדור(המבין יבין) 25. אתר באינטרנט:יש כאלה?? 26. פורום באינרנט:נראה לי של אבריל.. 27. מקצוע בבית ספר:מטמטיקה(בגלל סבטלנה[ושוב המבין יבין]) 28. מקום בילוי:דיסקו!!בעעע....!! 29. תוכנית טלויזיה:התוכניות של אחותי(הופ!!בעע...!!) 30. תחנת רדיו:כןלם!! כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר:בעע... 32. לעבוד על אנשים בטלפון:כיף!! 33. לנהוג בלי רישיון:======== 34. סמים:בעע...!! 35. לצרוח ברחוב:בשביל להציק לאנשים חח... 36. להתגייס לצה"ל:מתחננת..בעוד שש שנים חח.. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן:ברור!!כל שנה באירוע השנתי אנחנו תורמים 50 ש"ח 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:אני אנסה את זה חח.. 39. לשתות הרבה קולה:בעע...יש לי בחילה!!
40. להרוג ערבים:לא נסיתי אבל מגיע רק למי שהרג יהודי!! 41. להתנדב:בטח!!
42. לגנוב מגנבים:ברור!!(עוד עשיתי אבל בהזדמנות חח..) 43. לפטר את לימור לבנת:לייק דהה(במבטא סנובי חח..) 44. לחזור בתשובה:למה לא לחזור בשאלה?? 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:מתה לקנות!! 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:סבבה!!אז מחר ב-08:00?! 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:ברור חח.. 48. לשרוף את התעודת בגרות:עדין אין לי.. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:למה לא??(חח... סתם!!) 50. לחגור גם מאחור:מי שלא חודר דפוק!!!! א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?סקעת 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?מקדונלד 53. יאס או הוט ?הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?קשה!!קשה!!(במיבטא לובה) 55. אבטיח או מלון ?אבטיח 56. תפוז או נענע ?ועוד פעם קשה!!קשה!! 57. קולה או פפסי ?קולה..(אבל לא בהגזמה!!) 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?מה?!?!?!?! 59. ניוטון או אינשטיין ?שניהם חכמים 60. לבן או שחור ? אני לא גזענית!!הכל יפה!! 61. משקפיים או עדשות ?שניהם תלוי באנשים... 62. חיים או מוות ?חיים!!! 63. אוניברסיטה או מכללה ?לא יודעת 64. צבא או ש"ל ?מה?? 65. עתיד או עבר ?הווה 66. תות או פטל ?לא יודעת 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?לא יודעת 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע?רכב נורמלי 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?מה שהכי יתרום 70. ספר או סרט ?סרט!!ח.. 71. דיסקמן או MP3 ?שניהם 72. קלטת או דיסק ?לא יודעת 73. תקליט או קלטת ?מה?? 74. כדור הארץ או מאדים ?מזאת השאלה הזאת?? 75. חיידקים או וירוסים ?אהה?? 76. כחול או כתום ?כחול וכתום 77. סטימצקי או צומת ספרים?אפחד 78. מנגו או קסטרו ?אפחד 79. פלאפון או סלקום ? אורנג' חח...(בגלל מה שהיה רשום פה) 80. לב או ראש?לב חשוב יותר בבנאדם!! 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?קשה!!קשה!! 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?היום 82. אביגל או אפרת? מה?? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?לא הבנתי.. 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?חח..ללמוד.. 85. תל אביב או ניו-יורק? שניהם 86. יום או לילה?יום 87. רכבת או אוטובוס?אוטו פרטי 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?אפחד 89. טניס או כדור-עף ?אפחד 90. כלב או חתול ?כלב!! מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?אהיתי בשוק ורצה... 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?בורחת וקוראת למשטרה!! 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?עוזרת לו 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?"רוצחת" אותו 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?לא תודה 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?אהיתי שמחה!! 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?מנסה לעשות את מה שתמיד רציתי(ואני לא יודעת מזה..) 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?אהיתי מוסרת את זה לרפואה ומצילה מיליוני אנשים!! 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?אהיתי עוזרת לו!!(ומזה השאלות האלה??) 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?מתחילה.. ועוד קצת עליך 101. תחביבים:לשחק עם ג'קי(הכלב שלי) 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?אוקספור סטריט 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?יש לי משהו אחד..מנורת קסמים שיוצא ממנה שד קסמים שיחזיר אותי הביתה!! 104. מה ממש מעצבן אותך ?השאלון הארוך הזה!!(בציניות..) 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.:אוהבת לעזור,צמחונית וחברה טובה... 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.:עקשנית,אוהבת לעבוד על אנשים(במיוחד בטלפון) ומציקה לאחותי הקטנה... 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?עשירה חח..(כמו כל ילד קטן) 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?שחקנית בהצקות ילדים(יש שם 3 דברים שאני אוהבת 1.לשחק 2.לשיר 3.לעבוד עם ילדים.) 109. מה ממש חשוב לך בחיים?להקים משפחה 110. ממה אתה הכי מפחד ?הרבה דברים אבל הכי מהמוות... 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?לא היה 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?לא יודעת 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? חשבתי שאמא של אחד הילדים בבצפר הקודם שלי מדונה(היא היתה מזה דומה לה!!)חח.. באמת הזוי!! 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?לא יודעת 115. אתה אלים ?לא 116. אתה חכם ?כן 117. אתה אוהב ללמוד ?לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה?לישון!! 119. אתה אוהב לטוס ?לא אוהבת טיסות אבל אוהבת חו"ל!! 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?שהמורה שלי התפשטה מול כל התלמידים!! 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?מה?? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?מה?? 123. כתבת פעם שיר ?כן ויש לציין שאני גרועה בזה!! 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?0 125. למפגש פורום- תבוא ?אין לי מושג 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?(היתה כבר את השאלה הזת) 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- ישנה כמה שבא לי!! 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?בישראל!!הכי טוב!! 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?לא!! 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? קצר מדי חח..

וואי...

מה זה אין לי כח... אז אני יוני אביטן בן ;3 וחצי מרחובות ואני מאד נחמד לאנשים!

shminia com

New member
בן 3 וחצי?!

יש לך טעות... אלא אם כן גם אתה הוקטנת ע"י הטורבו טיים.

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif עונה......./images/Emo26.gif

פרטים כללים 1. שם: עומר 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>: 10/6/93 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>: 12 4. ארץ לידה: ישראל
5. מקום מגורים נוכחי: הרצליה 6. עיסוק: תלמיד 7. מספר אחים/אחיות: 2 8. רישיון -יש/אין ? אני סה"כ בן 12.... 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית [[ברור!!]] ואנגלית וקצת צרפתית 10. התנתקות - בעד/נגד? נ=ג=ד דברים שאתם אוהבים 11. שיר: יש הרבה 12. סרט: יש הרבה 13. ספר: יש הרבה 14. משחק:יש הרבה 15. אתר באינטרנט: יש הרבה 16. פורום באינרנט: ה=ש=מ=י=נ=י=י=ה 17. מקצוע בבית ספר: צרפתית
18. מקום בילוי: קניון 19. תוכנית טלויזיה: יש הרבה 20. תחנת רדיו: לא שומע דברים שאתם שונאים 21. שיר: אין 22. סרט: אין 23. ספר: אין 24. משחק: אין 25. אתר באינטרנט: אין 26. פורום באינרנט: אין 27. מקצוע בבית ספר: תקשורת בעעעעעעעעעע
28. מקום בילוי: אין 29. תוכנית טלויזיה: אין 30. תחנת רדיו: אני לא שומע כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר: לא [[אני סה"כ בן 12]] 32. לעבוד על אנשים בטלפון: לא 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: ממש לא
35. לצרוח ברחוב: לא 36. להתגייס לצה"ל: כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: כן [[חחחחחחח]] 39. לשתות הרבה קולה: לא 40. להרוג ערבים: לא 41. להתנדב: לא 42. לגנוב מגנבים: לא 43. לפטר את לימור לבנת: כן 44. לחזור בתשובה: [[נמנע]] 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: ברור
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כן אבל לא לתאילנד 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: כן 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא 50. לחגור גם מאחור: כן [[כדאי]] א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?סקעת 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?מקדונלדס [[אפילו אם אני בכלל אוהב יותר בורגר-ראנץ' 53. יאס או הוט ? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? רצים לדירה 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>: תפוז 57. קולה או פפסי ?קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?מי אלה בכלל
59. ניוטון או אינשטיין ? אינשטיין 60. לבן או שחור ? שניהם... 61. משקפיים או עדשות ? עדשות 62. חיים או מוות ? מוות סתםם חח ניראה לכם
ברור שחיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה אפילו שאני לא יודעע מה הבדל בכלל... 64. צבא או ש"ל ? צבא 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>הראשון... 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק 70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? MP3 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? קלטת 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ?אף אחד מהם 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> כחול [[הצבע האהוב עליי
]] 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ? קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>: סלקום 80. לב או ראש? שניהם 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? ערוץ 3 היום 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>: הם לא המנהלות שלנו אז.... 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? מממממממממממ.....
עזבו 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>: ניו-יורק 86. יום או לילה?יום 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד [[רק לא מוזיקה מזרחית]] 89. טניס או כדור-עף ? טניס 90. כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו>: 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? כלום... 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? כלום... 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? הייתי צוחק לו בפנים 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי מתעצבן 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? אם זה היה ניראה לי מישהו חשוד לא הייתי לוקח אבל לא יודעע 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? כלום... 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? בוכה...
98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי אומר את זה לכל הרופאים שיש בעולם [[תמורת כסף כמובן]] 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? כלום כי אני לא ממש מכיר אותו 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לאא היה כיףף ועוד קצת עליך 101. תחביבים: לראות טלוויזיה ולהיות במחשב 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בכל מקום רק לא בי"ס 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מחשב טלוויזיה ואוכל [[שאני לא אמות מרעב]] בגד-ים ובגדים [[אם הייתי יכול אז הייתי שם עוד דברים...]] 104. מה ממש מעצבן אותך ? שמישהו לא מאמין לי ותמאינו לי שאני כל יום מתעצבן על משהו חדש ויש לי מלא מלא מלא מלא דברים שאני מתעצבן מהם
105. ציין 3 תכונות טובות שלך: אני לא אוהב להגיד עליי דברים טובים... [[וגם לא רעים]] 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: תסתכלו על השאלה הקודמת... 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? וטרינר אבל כבר לאא 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? לא יודעע יש מלא מלא דברים שאני חושב עליהם 109. מה ממש חשוב לך בחיים? כסף.. ואל תחשבו שאני איש כזה שזה הדבר היחידי שחשוב לו בחיים פשוט אני יודעע שבלי כסף אי אפשר להתקיים בעולם הזה..... 110. ממה אתה הכי מפחד ? מג'וקים אני מתעב ג'וקים מכל הסוגים שרק אתם יכולים לדמיין לעצמכם 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? אני בן 12 לא ניראה לי שהיה לי 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא עשיתי 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא קרה כלום 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? אין 115. אתה אלים ? לאא ממש 116. אתה חכם ? כןן 117. אתה אוהב ללמוד ? לאא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>: כל מיני דברים.. אבל הרשימה ארוכה 119. אתה אוהב לטוס ? כןן מאודד..........................
120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? יש לי מלא מלא חלומות מוזרים 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? כןן 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? מה זה נורמות
123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לאא ממש 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 340 ומשהו... 125. למפגש פורום- תבוא ? אולי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? לצאת לקניון לסתובב עם חרים בכל מיני מקומות 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? מבלה כמו שלא ביליתי בחיים שלי 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בארץ אחרת... 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? מאודד 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >: כייףף

למעלה