בדיקת נוכחות

54316

New member
עונה לעצמי...

פרטים כללים 1. שם-סתיו 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>-21.12 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>10.5 4. ארץ לידה-ישראל 5. מקום מגורים נוכחי-רעות 6. עיסוק-שחיין ותלמיד 7. מספר אחים/אחיות-2 אחיות מעצבנות גדולות 8. רישיון -יש/אין ?אין ומה זה אכםת לך? 9. באיזה שפות אתם שולטים ?עיברית,אנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד?נגד דברים שאתם אוהבים 11. שיר-אהבה קטנה/שירי מימון 12. סרט-רכבת לקוטב 13. ספר-הארי פוטר והאסיר מאזקבן 14. משחק-בועות בצרורות(וואלה כיף) 15. אתר באינטרנט-תפוZ 16. פורום באינרנט -השמייניה 17. מקצוע בבית ספר-מתמטיקה 18. מקום בילוי-הבריכה חח 19. תוכנית טלויזיה-השמייניה 20. תחנת רדיו-מי שומע רדיו בכלל? דברים שאתם שונאים 21. שיר-שמחות קטנות 22. סרט-אמממ...ממממממממ משפחת סופר על 23. ספר-ספירדוויק 24. משחק-קפוץ לי 25. אתר באינטרנט-נענע 26. פורום באינרנט-רק לרקוד 27. מקצוע בבית ספר-תנ"ך 28. מקום בילוי-פאבב 29. תוכנית טלויזיה-דרגון בול(z,GT) 30. תחנת רדיו.-אמרתי שאני לא שומע רדיו כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר-לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון-כןןןן סתם לא 33. לנהוג בלי רישיון-אין לי רישיון 34. סמים-לאאאאאאאאאאא 35. לצרוח ברחוב-כן ביקייי העעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 36. להתגייס לצה"ל-לא 37. לתרום לאגודה למען הסרטן-כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון-כן 39. לשתות הרבה קולה-לא 40. להרוג ערבים-כן 41. להתנדב-כן 42. לגנוב מגנבים-כן 43. לפטר את לימור לבנת-כן 44. לחזור בתשובה-לא ברוך השם 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק-כן 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.-כן 48. לשרוף את התעודת בגרות-לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה-לא 50. לחגור גם מאחור-כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?א' 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?א' 53. יאס או הוט ?ב' 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?ב' 55. אבטיח או מלון ?א' 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>א' 57. קולה או פפסי ?א' 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?ב' 59. ניוטון או אינשטיין ?ב' 60. לבן או שחור ?ב' 61. משקפיים או עדשות ?אף אחד 62. חיים או מוות ?א' 63. אוניברסיטה או מכללה ?ב' 64. צבא או ש"ל ?א' 65. עתיד או עבר ?א' 66. תות או פטל ?א' 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? אף אחד 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>ב' 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?א' 70. ספר או סרט ?ב' 71. דיסקמן או MP3 ?ב' 72. קלטת או דיסק ?ב' 73. תקליט או קלטת ? <>א' 74. כדור הארץ או מאדים ?ב' 75. חיידקים או וירוסים ?א' 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>א' 77. סטימצקי או צומת ספרים?ב' 78. מנגו או קסטרו ?א' 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>ב' 80. לב או ראש?לב(איך אוהבים?) 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?איכסס שניהם 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?א' 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?א' 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?ב' 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>ב' 86. יום או לילה?ב' 87. רכבת או אוטובוס?א' 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?ב' 89. טניס או כדור-עף ?ב' מה עם שחייה ימעצבנים שחיה או שחיה א'ו ב' 90. כלב או חתול ?כלב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?הייתי אומר לו לך תזדיין בלי להעליב את האדם ואת מי שקורא את זה 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?אותו דבר כמו שכתבתי בשאלה 91 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?הייתי זורק עליו אבן כי הוא ערבי 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?הייתי מפוצץ לו ת'ראש 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?לא הייתי לוקח 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? הייתי אומר לה לכי זדייני(בלי להעליב את מי שקורא את זה) 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?הייתי שוחה 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?מאיפה לי לגלותת 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?הייתי אומר לו תמות יחתיכת הומו 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?הייתי מפרק למי שכתב את השאלון הזה את הצורה ועוד קצת עליך 101. תחביבים-לשחות ולאהוב את עמית מהכיתה שלי 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?בבריכה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?,כל המשפחה,הכלב,בקבוקים,עטים וניירות 104. מה ממש מעצבן אותך ?השאלון הזה 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.לאהוב,טוב לב ונדיבות 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.לשנוא,לא לאהוב,ולא להתנדב 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?קטן-להיות כדורדלגן 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?שחיין 109. מה ממש חשוב לך בחיים?עמית אהובתי מהכיתה 110. ממה אתה הכי מפחד ?האמת שהיא תצעק עליי 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?עמית אהובתי מהכיתה 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?עומד יותר נכון מחר להציע לה חברות 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך?שקיבלתי 93 בתנ"ך 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?מכבי חיפה אואואואואואואו 115. אתה אלים ?כן למי שמעצבן אותי עם השאלונים האלה 116. אתה חכם ?מאוד 117. אתה אוהב ללמוד ?לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>-אהבה 119. אתה אוהב לטוס ?האמת טסתי רק לתאילנד 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?שנתתי לאהובתי נשיקה בעעע 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?כן 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>-יש לי הרבה אני יצרף עוד מעט 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?-אממ 557.5 125. למפגש פורום- תבוא ?בטח למה שלא? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?לשחות 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?הייתי מפוחד איך להציע לאהובתי (שהיא לא יודעת)חברות 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?בבית של אהובתי 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?לא 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ?מעצבן

עונה

פרטים כללים 1. שם:יסמין 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה>3.8.96 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב>9 4. ארץ לידה: ברזיל 5. מקום מגורים נוכחי: הרצליה פתוח 6. עיסוק:בצפר..נחשב?? 7. מספר אחים/אחיות: 3 8. רישיון -יש/אין ? אין! אני בת 9 9. באיזה שפות אתם שולטים ?אנגלית, עברית (חח...)פורטוגזית, ספרדית. 10. התנתקות - בעד/נגד? לא יודעת דברים שאתם אוהבים 11. שיר: יש לי כמה: מול כל העולם, אולי, אדוני..אה ואהבה קטנה 12. סרט: צ'רלי בממלכת השוקולד..(באנגלית) 13. ספר: סדרת חבורת כוח המוח,גלי.. 14. משחק:סימס 15. אתר באינטרנט: כל האתרים על השמינייה ורוני 16. פורום באינטרנט:רוני והשמינייה 17. מקצוע בבית ספר:מחזות זמר (שירה) 18. מקום בילוי: יורו דיסני!!! או דיסני לנד.. 19. תוכנית טלויזיה: ברורו שהשמינייה אלה מה? 20. תחנת רדיו: אני לא מטורפת אל אף אחתת דברים שאתם שונאים 21. שיר:אני לא אוהבת את מירי מסיקה בע... 22. סרט:לא יודעת 23. ספר: ספרים לילדים קטנים כמו פינוקי חח.. 24. משחק:צים צים 25. אתר באינטרנט: לא יודעת 26. פורום באינרנט :לא יודעת 27. מקצוע בבית ספר: תנך 28. מקום בילוי:לא יודעת 29. תוכנית טלויזיה:ערוץ הופ ולולי 30. תחנת רדיו.ה-כ-ל חוץ מהשירים של רוני כן / לא - 31. להתשכר-לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון-כן..פחחחח... 33. לנהוג בלי רישיון-אויויוי לא 34. סמים- לא חס וחלילה! 35. לצרוח ברחוב-פחח..מביך אבל נחמד 36. להתגייס לצה"ל-כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן-כןןן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון- לא יפה! נחמד.. 39. לשתות הרבה קולה – לא הריא אבל טעים יש גזים בקולה? 40. להרוג ערבים-פחח.. 41. להתנדב-למה? 42. לגנוב מגנבים-חח.-יא גנבים את גונבים להם את העבודה!.. 43. לפטר את לימור לבנת-שיהיה.. 44. לחזור בתשובה-מה? 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק-כן!!! 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד-לא!!! אוכלים שם כלבים 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:תלוי איזה 48. לשרוף את התעודת בגרות-תזכירו לי מה זה. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה-לא! 50. לחגור גם מאחור-מה???? א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ?א 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?א 53. יאס או הוט ?ב 54. סוף הדרך או רצים לדירה ?א 55. אבטיח או מלון ?א 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>א 57. קולה או פפסי ?א 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?מי זה? 59. ניוטון או אינשטיין ?מי אלו? 60. לבן או שחור ?א 61. משקפיים או עדשות ?ב 62. חיים או מוות ?א 63. אוניברסיטה או מכללה ?לא יודעת 64. צבא או ש"ל ?לא יודעת 65. עתיד או עבר ?א 66. תות או פטל ?במיץ ב ולאכול א 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? מה??. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!>א 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?.. 70. ספר או סרט ? א 71. דיסקמן או MP3 ?ב 72. קלטת או דיסק ?דיסק דיוידי 73. תקליט או קלטת ? <>לא איכפת לי 74. כדור הארץ או מאדים ?א 75. חיידקים או וירוסים ?אף חד.. 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.>א 77. סטימצקי או צומת ספרים?לא משנה לי 78. מנגו או קסטרו ?לא יכפת לי 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'>ב 80. לב או ראש?מה? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?א 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?א 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו>לא יודעת 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?מה?? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?ב 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה>חחח.... 86. יום או לילה?א 87. רכבת או אוטובוס?מכונית נחשב? 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?ב 89. טניס או כדור-עף ?טניס, כדור עף לא יודעתתתת 90. כלב או חתול ?כלב וחתול מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? צוחקת ומעירים לו 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?צוחקת ומעירה לו 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?לא עושה כלום 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?צורחת עליו 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?לא מסכימה 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?וואוו! 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?אההה!!!!!ים של דמעות השתי עייניי... 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?נותת את זה לכל החולים בסרטן~ 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?מה?? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?אני לא שונאת אותו ואם כבר הייתי לא הייתי עושה כלום ועוד קצת עליך 101. תחביבים: לשמוע מוסיקה, לראות השמיניה, לצאת לטיולים,לשחק סימס.. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?ליד רוני דואני או עדי הימלבלוי 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?מחשב נייד, אם פי שלוש,פלאפון, גמבוי ואוכל ושתיה! 104. מה ממש מעצבן אותך ?שמבקשים מימני להכין שעורים ולסדר את הילקוט למחר 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. טובה, יפה (סליחה על ההשוצה),כיפית 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.מיתעצבנת מלסדר את התיק, שוכחת קצת דברים ויותר מידיי במחשב 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?צייירת 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? זמרת 109. מה ממש חשוב לך בחיים?איזה שאלה חננה 110. ממה אתה הכי מפחד ?לא יודעת 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?זהו שלא היה לי 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?עליתי על רכבת הרים מפחידה ביורו דיסני 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? לא זוכרת 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?אני לא קוראת עיתון 115. אתה אלים ?לא 116. אתה חכם ?כן 117. אתה אוהב ללמוד ?לפעמים 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>כל מיניי 119. אתה אוהב לטוס ?להגיע לארץ שנסעתי אליה-כן לנסוע במטוס- לא 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?חלום הדרקונים 121. חשוב לך ללכת עם הזרםמה?? ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>כן זה שיר אישי 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?100 שקל 125. למפגש פורום- תבוא ?לא יודעת 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?לא יודעת 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?מה?? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?בוילה ענקית ויפה שאני מעצבת אותה 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?כן 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >

עונה...

פרטים כללים שם-נעה תלידה-23.5.1994 גיל-11 וחצי...למרות שאומרים לי שאני נראית בת 14 ארץ לידה-צברית מקום מגורים נוכחי-הבית שלי עיסוק-תלמידה לצערי... מספר אחים-2,אח גדול קרציה ואח קטן פרעוש רישיון -יש/אין? לא... באיזה שפות אתם שולטים? עברית,אני מעולה באנגלית,וקצת ערבית התנתקות - בעד/נגד? בעד ההתנתקות, נגד הדרך... דברים שאתם אוהבים שיר-כל דבר של הביטלס...בעיקר naxwells silver hammer סרט-life of brian,טרויה ספר-הרוזן ממונטה כריסטו, אי התעלומות, כוכב הדרום, הודו השחורה... משחק-gta san andrias,sims2,מונופול,רמיקוב אתר באינטרנט-תפוז פורום באינרנט-השמיניה מקצוע בבית ספר-אנגלית...אחלה מורה מקום בילוי- סודי ביותר... יש רק 4 אנשים בעולם שיודעים על קיומו... תוכנית טלויזיה-השמיניה,משחק מכור,נאש ברידג'ס,I-man תחנת רדיו-לא שומעת... דברים שאתם שונאים שיר-שיר הקטשופ ובכלל שירים בספרדית סרט-אלכסנדר... יותר מדי מזכיר לי את המורות המאוהבות שלי... משחק-מלחמה אתר באינטרנט-לא שונאת שום אתר... פורום באינרנט- לא שונאת... מקצוע בבית ספר-מתמטיקה... מקום בילוי-בית ספר תוכנית טלויזיה-הרצועה תחנת רדיו- ... כן / לא להתשכר-רק מסיידר... לעבוד על אנשים בטלפון-רק על מישהו שמכירים... לנהוג בלי רישיון-לא!!! דודה שלי נדרסה בגלל אחדד כזה ביומולדת שלי... סמים-לא!!!! לצרוח ברחוב-תלוי מה... להתגייס לצה"ל-כן לתרום לאגודה למען הסרטן-כן לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון-הכי כיף... לשתות הרבה קולה-במידה... להרוג ערבים-לא להתנדב-לא להכל!!! לגנוב מגנבים- אני לא גנבת!!! לפטר את לימור לבנת-
לחזור בתשובה-אם זה שכיף לכם... לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק-למה זה יעזור לי... לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד-כל עוד אין בית ספר להשתתף בתכנית ריאליטי-אם זה כיף לכם לשרוף את התעודת בגרות-למה לי??? לישון על ספסל ברחוב מבחירה-בטח!!!מה אני לא אעשה בשביל תשומת לב של ילדים שמפחדים מהומלסים... לחגור גם מאחור-בטח שכן... א' או ב' הראל- סקעת או מויאל ?-עדי כהן מקדונלדס או בורגר קינג? האוכל של אמא יאס או הוט ?הוט... כל מה שחם סוף הדרך או רצים לדירה ?סוף הדרך אבטיח או מלון?אבטיח תפוז או נענע? תפוז קולה או פפסי?קולה רם אורן או ג'ון גרישם?!?! ניוטון או אינשטיין?אינשטיין לבן או שחור?אדום משקפיים או עדשות? בלי כלום... חיים או מוות?חיים אוניברסיטה או מכללה?אוניברסיטה צבא או ש"ל?
עתיד או עבר?הווה תות או פטל?פטל מתמטיקה - 3 יחידות או 5?עוד לא הגעתי לשלב הזה... רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? הוא נוסע??? זה מה שחשוב.. בצבא- לוחם או ג'ובניק? עוד לא הגעתי לשם... ספר או סרט ?שניהם דיסקמן או MP3?דיסקמן עם Mp3 קלטת או דיסק?דיסק תקליט או קלטת?תקליט...של הביטלס כדור הארץ או מאדים?כדור הארץ חיידקים או וירוסים?מה זה משנה??? העיקר שלא מגיעים לבית ספר כחול או כתום?כחול סטימצקי או צומת ספרים?מחשב מנגו או קאסטרו?
פלאפון או סלקום?סלקום לב או ראש?לב... 'כלבוטק' או 'שומר מסך'?למה כל כך כבד??? ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? היום מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן?לא מבינה אבל בשביל אמא שלי אז מדמ"ח ללמוד לבגרות בלשון או לישון? לישון תל אביב או ניו-יורק? תל אביב... אני אבקר את בת דודה שלי... יום או לילה? יום רכבת או אוטובוס? אוטו מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק רגיל טניס או כדור-עף?כדורסל כלב או חתול ?כלב מה הייתם עושים אילו- הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?למה שזה יקרה לי?? אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה?למה שזה יקרה לי? הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?ממשיכה ללכת... מישהו היה זורק עליכם שקית מים?הייתי רודפת אחריו מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה?הייתי מחפשת את יגאל שילון היית מגלה שחברך הוא בעצם קרוב משפחה שלך?אין לי חבר... היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? הייתי מבקשת עוד 10 שנים... היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הייתי מקבלת נובל... היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? הייתי מחפשת שוב את יגאל... לאן הוא נעלם??? היית ממש שונא את השאלון הזה?אני שונאת אותו!!! ועוד קצת עליך תחביבים-גיטרה,חברות,מחשב,טלוויזיה אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות?במקום הסודי ממקודם 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?תחנת כח,מחשב,טלוויזיה עם ממיר,ספרים, חברות מה ממש מעצבן אותך? המורה שלי ציין 3 תכונות טובות שלך-אני נחמדה, חכמה, וחחברמנית... ציין 3 תכונות שליליות שלך-אני עקשנית,יש לי קשר לאחי, אני מתעצבנת שאני לא מנגנת טוב כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול?שחקנית היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול?לשחק או לנגן מה ממש חשוב לך בחיים? כרגע??? לנגן את השיר שנתנו לי... ממה אתה הכי מפחד? שמשהו יקרה למישהו שקרוב אלי מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? לא היה לי למזלי... כל הבנים שאני מכירה פחות חכמים מהנעליים שלהם מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? פעם חברה עזבה אותי ואת חברה שלי בלי שידענו... בכל מקרה הלכתי לשניים שנראו לנו חשודים ורחרחתי באזור והם אמרו לנו לעוף וסתם קיללתי אותם חזרה וחשבתי עוד רגע הם מוציאים סכינים... מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך?למדתי לנגן אקורדים נעים... אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך? מה שמעניין מעניין... אין משהו מיוחד אתה אלים? אני מתגוננת מאלימות... אתה חכם? מאוד..מחוננת... אני יכולה להתקבל לשמיניה אתה אוהב ללמוד? בטח... אני גם אוהבת לדפוק את הראש בקיר... מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה?- לראות את המורה שלי עצבנית... אני סדיסטית לגבי מי שאני שונאת... אתה אוהב לטוס? אני חיה עם טיסות מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? *סודי*... רק שתדעו שהוא הזוי מאוד חשוב לך ללכת עם הזרם? לאו דווקא... אני לא אקח סמים אם כולם יקחו. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם? זייפתי חתימה של ההורים על הערה... כתבת פעם שיר? כן.. גם הלחנתי... כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? שקל... הכל בקופה למפגש פורום- תבוא?לא נראה לי... מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? גיטרה, טלויזיה,מחשב,ספרים,חברים אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? מה??? אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? באותו מקום סודי שאני מדברת עליו... אתה אוהב שאלונים ארוכים? לא ממש... אני פשוט משועממת איך היה השאלון?ארוך!!!

Morysan

New member
אמא.. :| אבל עונה ../images/Emo9.gif

פרטים כללים 1. שם מור 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 24 בדצמבר 1990 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> חח 15 בדצמבר.. 4. ארץ לידה ישראל 5. מקום מגורים נוכחי חולון 6. עיסוק תלמידה [?] 7. מספר אחים/אחיות אחיות,2 8. רישיון -יש/אין ? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ? אני יודעת 7 אבל שולטת ב5 10. התנתקות - בעד/נגד? נייטרלי. אבל מה זה משנה עכשיו? דברים שאתם אוהבים 11. שיר ממ אני חושבת ש "אלוהים שלי" 12. סרט טיטאניק 13. ספר "מצורה גזעית 14. משחק דמקה 15. אתר באינטרנט מועדון מכבי ת"א 16. פורום באינרנט http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=9134 17. מקצוע בבית ספר מתמטיקה 18. מקום בילוי חורף: שפה עם שוקו חם :] קיץ: בבחוף להנות עם משפחה או עם חברות 19. תוכנית טלויזיה אין 20. תחנת רדיו. לויודעת דברים שאתם שונאים 21. שיר דיכי! חוץ מאחד..."שלום חבר" של שריף ושרית חדד (אולי מישו ירצה חח) 22. סרט המזכירה 23. ספר לויודעת 24. משחקסולמות ונחשים חח 25. אתר באינטרנט האתר של הפועללל בעעע 26. פורום באינרנט לא נראה לי... 27. מקצוע בבית ספר היסטוריה וספרות 28. מקום בילוי מזבלה ??? 29. תוכנית טלויזיה א...א...א... 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון אולי חח 33. לנהוג בלי רישיון לא 34. סמים נ-ג-ד 35. לצרוח ברחוב הממ.. 36. להתגייס לצה"ל כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון המממ אולי חח 39. לשתות הרבה קולה לא 40. להרוג ערבים לא...ויש לי הסבר קשור לשואה...אבל אין לי כח... 41. להתנדב כן 42. לגנוב מגנבים לא 43. לפטר את לימור לבנת כן כן כן וממ כן! 44. לחזור בתשובה לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד למה לא ליפן? 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. למה לא? יהרוג? חח 48. לשרוף את התעודת בגרות אין לי עוד...נחשוב... 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה לא 50. לחגור גם מאחור לא....................... א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? א 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? א 53. יאס או הוט ? ב 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? א 55. אבטיח או מלון ? א 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> ב 57. קולה או פפסי ? א 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? מי מי??? 59. ניוטון או אינשטיין ? א הוא היה מזל גדי D: 60. לבן או שחור ? א 61. משקפיים או עדשות ? מממממממממממ א 62. חיים או מוות ? א א א א א א א א א א א א 63. אוניברסיטה או מכללה ? א 64. צבא או ש"ל ? א 65. עתיד או עבר ? א 66. תות או פטל ? א 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? ב 5 יחידות! 68. רכב- קורע את הכביש <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ב 70. ספר או סרט ? ב ו א 71. דיסקמן או MP3 ? א 72. קלטת או דיסק ? ב 73. תקליט או קלטת ? <ב> 74. כדור הארץ או מאדים ?א 75. חיידקים או וירוסים ?א 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> א 77. סטימצקי או צומת ספרים? המממ א 78. מנגו או קסטרו ? ב 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> פלא' ESC 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? שומר מסך 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? מאיפה לייי?? 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> כואב אין תשובה 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?הממ.. 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> אז ת"א חח 86. יום או לילה? לילה שיש שמיכת צמרר ופופפפפ DDDDD: 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? כדור עף 90. כלב או חתול ? חתול D: מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? אהמ בן או בת? 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? צוחקת 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת אבל הולכת לעזור 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מביאה לו מכות D: 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? אסור לקבל אוכל מזרים "אמאאאא" 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? מקיאה 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? עושה כל מה שאני יכולה ב10 דקות האלה 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? וולסון? שלום אני רוצה לדבר איתכם בקשר........ וגם ככה לשאלה בתי החולים D: 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? נהיית עצובה ובוכה..(אם הוא ממש ממש קרוב אלי..) 100. היית ממש שונא את השאלון הזה? מוחקת אותו ולא עונה D: ועוד קצת עליך 101. תחביבים להתרחץ ולשמוע מוסיקה 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות? במיטה חח 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? משו מתוק שמסביע..(שוגיי קטן החטיפון חח) מין ספינה לחזור, טלוויזיה, סידק מן, דיסקים עם בטריות .... 104. מה ממש מעצבן אותך ? שאומרים לי מה לעשות ושחוזרים על משו 100 פעם 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. ממ זוכרת מספרים ומילים לשירים :], עוזרת, לא מפקירה 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. פעם היה פיוז, רגישה לדגדוגים, מפחדת פחד מוות מחרקים 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? נסיכה חחח (בת 5) 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? אשת עסקים בחירה או משו... 109. מה ממש חשוב לך בחיים? המשפחה שלי! אני מוכנה לעשות הכל בשבילם! 110. ממה אתה הכי מפחד ? ממוות וחרקים 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? יומיים. כשאני לא אוהבת אני לא מנצלת! 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? מממ אמרתי למישי שאהבתי אותו שאני אוהבת אותו אבל בפתק ואחרי זה הכחשתי חחחחחחח 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? טיול שנתי כתה ז' 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? לא מדברים אלי...אני בורחת 115. אתה אלים ? מהמהמהמה? 116. אתה חכם ? כן D: 117. אתה אוהב ללמוד ? מתמטיקה כע...השאר? לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> חחחחחחחחחחחחח....אהבתי אהבתי ממ...להתרחיץ לטייל להיות בחוץ כשיורד גשם להיות מתחת לסמיכות יעני להתקרבל במיטה וממ זהו 119. אתה אוהב לטוס ? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? עזבו מוזר מדי ^^'' 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? כן...אני ילדה זורמת עוצריך אותי אני ממשיכה נושא אחר וההפך...יעני שאני עוצרת וממשיכה לנושא אחר חחחחח 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? נורמות.....? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן כתבתי..שיר ראשון שהייתי בת 7 ולא אני לא עומדת לרשום :p 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 200 ? 125. למפגש פורום- תבוא ? אולי אולי אולי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? לטייל ולהתרחץ 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? הרבהההההה אין מספיק מקום לרשום חח 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בבית שלי 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? ככה ככה 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > סתם בשביל הקטע קצר מדי :p ורציני היה אפשר יותר ארוך חע חע חע :p

oshriti123

New member
עונה../images/Emo178.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

פרטים כללים 1. שם אושרית 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 16.1.92 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 13 וחצי 4. ארץ לידה:ישראלי 5. מקום מגורים נוכחי:חיפה 6. עיסוק: תלמידה 7. מספר אחים/אחיות:אח אחד 8. רישיון -יש/אין ? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים ? עברית(מין הסתם), ודיי מבינה ספרדים ואנגלית 10. התנתקות - בעד/נגד? בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר:אין אחד. 12. סרט:גם אין אחד חח אני אוהבת הרבה סרטים. 13. ספר:הארי פוטר 14. משחק: סימס 2 15. אתר באינטרנט:תפוז
16. פורום באינרנט:יש כמה שאני אוהבת, אני לא רוצה להגיד אחד.. 17. מקצוע בבית ספר:אומנות 18. מקום בילוי:בית 19. תוכנית טלויזיה:השמיניה 20. תחנת רדיו.:רדיו חיפה? דברים שאתם שונאים 21. שיר:רוק כבד וכאלה... 22. סרט:אין 23. ספר:אין 24. משחק:אין 25. אתר באינטרנט:"אין 26. פורום באינרנט:אני שונאת את הפורומים של הייד פארק 27. מקצוע בבית ספר:תנ"ך
28. מקום בילוי:אין... 29. תוכנית טלויזיה:אין תוכנית שאני שונאת...יש כמה שאני פשט לא אוהבתץ 30. תחנת רדיו.אין כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר:
32. לעבוד על אנשים בטלפון
יכול להיות מצחיק 33. לנהוג בלי רישיון: ממש
34. סמים: הכי
35. לצרוח ברחוב: אם יש סיבה למה לא
36. להתגייס לצה"ל:
37. לתרום לאגודה למען הסרטן:
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:
טיפשי. 39. לשתות הרבה קולה:
! 40. להרוג ערבים:רק בגלל שהם ערבים? ממש לא
. 41. להתנדב:
42. לגנוב מגנבים:
43. לפטר את לימור לבנת:
44. לחזור בתשובה
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:
אם יש כסף למה לא? 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד ממש
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי.
48. לשרוף את התעודת בגרות
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:מבחירה..?
למה שמישהו יבחר בזה?
נראה לי ש
50. לחגור גם מאחור:ברור
א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? סקעת
52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקודלנדס 53. יאס או הוט ? הוטטט
54. סוף הדרך או רצים לדירה ? סוף הדרך 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפווווז
57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? אף אחד
59. ניוטון או אינשטיין ? ניוטון? 60. לבן או שחור ? לבן 61. משקפיים או עדשות ? עדשות, אבל משקפיים למי שיפה לו... 62. חיים או מוות ? ברור שחיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? לא יודעת 64. צבא או ש"ל ? צבא 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?
68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> חדש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?לא יודעת 70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? MP3
72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? <> קלטת
74. כדור הארץ או מאדים ? כדוה"א 75. חיידקים או וירוסים ? וירוסים 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> בלי קשר? כתום. 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ? קסטרו 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> אסקייפ
80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? לא ולא זה. שונאת תוכניות כאלה
82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? היום 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> מי?
83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? כ"כ אין לי מושג
84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ללמוד 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> ת"א 86. יום או לילה?יום 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? לא זה ולא זה. 89. טניס או כדור-עף ? טניס 90. כלב או חתול ?חתווווווול
מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מתחבאת
92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? בורחת רחוק 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מתאפקת לו לצחוק לו בפנים כי דברים כאלה ממש מצחיקים אותי אבל לא נעים..חח 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מחפשת מיזה?! 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא ההייתי לוקחת 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? לא רוצה לחשוב על זה חחחחחחח 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? יאבה
98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? רצה לספר ל...מי שצריך
99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? איה שאלותת לא יודעת
מנסה ליצור איתו קשר 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה עליו ועוד קצת עליך 101. תחביבים:לשמוע מוזיקה, לשיר, לראות טלוויזיה 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? לאמשנה. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? משפחה(זה אחד:p), מחשב, מצלמה, פלאפון ומטוס 104. מה ממש מעצבן אותך ?נודניקים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. קשה להגיד על עצמך
106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. קנאית בטירוווווווף
, יכולה להיות קרציה, שכחנית 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? נראה לי שזמרת או משהו דומה חח 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? האמת שאין לי מושג. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? משפחה 110. ממה אתה הכי מפחד ? שיקרה משהו לאנשים/דברים שאני אוהבת. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?אומגה נראלי חח 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? מללא דברים.. 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? האמת שאני בדר"כ לא אקח ידיעות, אני אקח פנאי פלוס. 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ? בדברים מסוימים כן. 117. אתה אוהב ללמוד ? כשהמורה בסדר אז דווקא כן 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> 119. אתה אוהב לטוס ? אף פעם לא טסתי 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? להתחיל לספר?
121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? הכי הכי לא... מי שמכיר אותי יודע 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? נראה לי שכרגע אין לי כסף חח 125. למפגש פורום- תבוא ? לא חושבת 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? היתה כבר שאלה כזאת לא? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? אין לי מושג...מה שיבוא 128

למעלה