בדיקת נוכחות

1תרו

New member
בדיקת נוכחות

אני יודע שזה מוקדם אבל אני לא יכול לחכות! הבאתי שאלון ענק שנכיר את אחד על השני לעומק! : כשאתם עונים תעשו העתק על השאלה- כי אח"כ כשקוראים רק תשובות זה מאוד לא מובן ולא נוח- . מקווה להעביר לכם איזה חצי שעה של שיעמום פרטים כללים 1. שם 2. תלידה <או בשפת העם- תאריך לידה> 3. גיל <לקוראים שמתעצלים לחשב> 4. ארץ לידה 5. מקום מגורים נוכחי 6. עיסוק 7. מספר אחים/אחיות 8. רישיון -יש/אין ? 9. באיזה שפות אתם שולטים ? 10. התנתקות - בעד/נגד? דברים שאתם אוהבים 11. שיר 12. סרט 13. ספר 14. משחק 15. אתר באינטרנט 16. פורום באינרנט 17. מקצוע בבית ספר 18. מקום בילוי 19. תוכנית טלויזיה 20. תחנת רדיו. דברים שאתם שונאים 21. שיר 22. סרט 23. ספר 24. משחק 25. אתר באינטרנט 26. פורום באינרנט 27. מקצוע בבית ספר 28. מקום בילוי 29. תוכנית טלויזיה 30. תחנת רדיו. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר 32. לעבוד על אנשים בטלפון 33. לנהוג בלי רישיון 34. סמים 35. לצרוח ברחוב 36. להתגייס לצה"ל 37. לתרום לאגודה למען הסרטן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון 39. לשתות הרבה קולה 40. להרוג ערבים 41. להתנדב 42. לגנוב מגנבים 43. לפטר את לימור לבנת 44. לחזור בתשובה 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי. 48. לשרוף את התעודת בגרות 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה 50. לחגור גם מאחור א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? 53. יאס או הוט ? 54. סוף הדרך או רצים לדירה ? 55. אבטיח או מלון ? 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> 57. קולה או פפסי ? 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? 59. ניוטון או אינשטיין ? 60. לבן או שחור ? 61. משקפיים או עדשות ? 62. חיים או מוות ? 63. אוניברסיטה או מכללה ? 64. צבא או ש"ל ? 65. עתיד או עבר ? 66. תות או פטל ? 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? 70. ספר או סרט ? 71. דיסקמן או MP3 ? 72. קלטת או דיסק ? 73. תקליט או קלטת ? <> 74. כדור הארץ או מאדים ? 75. חיידקים או וירוסים ? 76. כחול או כתום ? <בלי קשר לפוליטיקה. רייט.> 77. סטימצקי או צומת ספרים? 78. מנגו או קסטרו ? 79. פלאפון או סלקום ? <כן זה השאלה שאתם עונים אוראנג'> 80. לב או ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 82. אביגל או אפרת? <כן, המנהלות של הפורום כאילו> 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? 85. תל אביב או ניו-יורק? <אני רוצה לראות ציונות מופגנת בתשובה> 86. יום או לילה? 87. רכבת או אוטובוס? 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף ? 90. כלב או חתול ? מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? ועוד קצת עליך 101. תחביבים 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך ? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד ? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? 116. אתה חכם ? 117. אתה אוהב ללמוד ? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום> 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 125. למפגש פורום- תבוא ? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? 130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת > השאלון לקוח מתוך פורום שיעורי בית ולימודים (C)כל הזכויות שמורות להם!

KiShKooSh

New member
עונה בשביל האדום החדש../images/Emo8.gif../images/Emo9.gifמוטי

פרטים כללים
1. שם:ביקי
2. תלידה:12.12
3. גיל :16 עוד פחות מחודש
4. ארץ לידה:ישראל
5. מקום מגורים נוכחי:הוד השרון
6. עיסוק :
?
7. מספר אחים/אחיות:
8. רישיון -יש/אין ?אין
9. באיזה שפות אתם שולטים ?עיברית, אנגלית-ממש טוב, וקצת ספרדית וערבית
10. התנתקות - בעד/נגד? בעד
דברים שאתם אוהבים
11. שיר:מלאכים-של מטרופולין
12. סרט:אור
דנה איבגי שליטה
13. ספר: הרבה
14. משחק:אשכרה משחק(ACTING)
15. אתר באינטרנט:תפוז
מוטי
16. פורום באינרנט:נתנו לי אדום, כדאי להתחנף אז השמיניה
17. מקצוע בבית ספר:היסטוריה
18. מקום בילוי:צוותא
(הוספתי לחתימה)
19. תוכנית טלויזיה:משחק מכור
20. תחנת רדיו:עסק שחור
דברים שאתם שונאים
21. שיר:לא יודעת..
22. סרט:
23. ספר
24. משחק:
25. אתר באינטרנט:
26. פורום באינרנט:
27. מקצוע בבית ספר: מטמטיקה
28. מקום בילוי:
29. תוכנית טלויזיה:
30. תחנת רדיו:
כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!!
31. להתשכר:תלוי
32. לעבוד על אנשים בטלפון:לא
33. לנהוג בלי רישיון:לא
34. סמים:לא!!!!!!!!
35. לצרוח ברחוב:כן
36. להתגייס לצה"ל:לא יודעת
37. לתרום לאגודה למען הסרטן:כן
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:חחח לא
39. לשתות הרבה קולה :לא
40. להרוג ערבים:לא
41. להתנדב:כן
42. לגנוב מגנבים:חחח אם הם גנבו את זה ממך
43. לפטר את לימור לבנת:כן
44. לחזור בתשובה:הא סורי לא, הכיסוי ראש לא מתאים לי לעיניים
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:לא
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:כן
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:לא
48. לשרוף את התעודת בגרות:לא
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:לא
50. לחגור גם מאחור:כן
א' או ב'
51. הראל- סקעת או מויאל ?אף אחד
52. מקדונלדס או בורגר קינג ?שניהם
53. יאס או הוט ?הוט, רק בגלל הVOD
54. סוף הדרך או רצים לדירה ?לא ולא
55. אבטיח או מלון ?מלון, ואם אפשר שיהיה באילת
56. תפוז או נענע ? תפוז
57. קולה או פפסי ?לא ולא
58. רם אורן או ג'ון גרישם ?רם אורן
59. ניוטון או אינשטיין ?שניהם
60. לבן או שחור ? לבן
61. משקפיים או עדשות ?לא יודעת
62. חיים או מוות ?לא דיון לפה
63. אוניברסיטה או מכללה ?אוניברסיטה
64. צבא או ש"ל ?צבא
65. עתיד או עבר ?עתיד
66. תות או פטל ?תות
67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?4
68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? <תחשבו על זה- יש הרבה יותר סיכוי שאת הראשון יגנבו!!> רכב נחמד באמצע
69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?

KiShKooSh

New member
המשך../images/Emo26.gif

70. ספר או סרט ?ספר
71. דיסקמן או MP3 ?לא משנה לי
72. קלטת או דיסק ?דיסק
73. תקליט או קלטת ? תקליט
74. כדור הארץ או מאדים ?מאדים
75. חיידקים או וירוסים ?חיידקים
76. כחול או כתום ? כחול
77. סטימצקי או צומת ספרים?סטימצקי
78. מנגו או קסטרו ?שניהם יקרים ולא שווים את הדברים
79. פלאפון או סלקום ? אמיגו
?(מי שמע בכלל על החברה הזו
)
80. לב או ראש?לב
81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?אף אחד
82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?היום, היום יש בטיפול
82. אביגל או אפרת?
83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?
?
84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון(רק חן תענה פה ללמוד
)
85. תל אביב או ניו-יורק? איטליה
86. יום או לילה?לילה
87. רכבת או אוטובוס?רכבת
88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?אם כבר רוק
89. טניס או כדור-עף ?טניס(כל הפאקצות של אדם יענו כדורעף
)
90. כלב או חתול ?כלב
מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו>
91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?תלוי איזה גוף
92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?אחייך
93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?עוזרת לו, זה לא מצחיק אותי
94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?רודפת אחריו
95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?לא, אני אהיהי בדיאטה
96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?עם החיי טלנובלה שלי, מי יודע....
97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?בחישוב כללי יצא לי יומיים
98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?מנסה כמה שיוצר להציל
99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?בטח שעוזרת
100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?כן
ועוד קצת עליך
101. תחביבים:משחק, לישון
102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?אילת...
103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?אני צריכה רק דבר אחד וזה מישהו שאני אוהב, יותר מזה, לא צריכה כלום
104. מה ממש מעצבן אותך ?צביעות
105. ציין 3 תכונות טובות שלך.אופטימיות, הסתדרות אם אנשדשים ואהבת אדם(ולא אדם מהשמיניה
אדם בכללי)
106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.מטעצבנת מהר..
107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?ראש הממשלה(רציני
)
108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?לא יודעת
109. מה ממש חשוב לך בחיים?אמא שלי
110. ממה אתה הכי מפחד ?להיות לבד
111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?חודשיים נראה לי, ופשוט זה לא היה זה
112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?לא יודעת...
113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? כבר לא שמעתם את החפירות על אילת מספיק פעמים
? חפרתי לכולם במוח על זה כבר
114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?הרוב
115. אתה אלים ?לא
116. אתה חכם ?כן(אבחון איי קיוף אני דיי גאון, אבל אני לא יודעת לקבל את זה)
117. אתה אוהב ללמוד ?לא
118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? <לזכור שיש ילדים בפורום>תודה על ההתראה של הילדים
(חחח סתם
)
119. אתה אוהב לטוס ?כן
120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?שאני פוגשת מישהו שאני דלוקה עליו, והוא עם חברה שלו, והכל, ואז אני בטעות מכירה אותה יותתר טוב(את חברה שלו) ואנחנו מתחברות ממש,ואז היא עוזבת אותו בגלל שהיא נדלקה עלי, ואז היא אומרת לי, וטבסוף אני יוצאת איתה
121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לא
122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?לחיות
123. כתבת פעם שיר ? כן
124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?370
125. למפגש פורום- תבוא ?אהמ, אני ארגנתי
126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?תאטרון
127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?לא יודעת
128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?איטליה
129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?לא
130. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת היא - לא, ניצלת, נגמר והשאלה האחרונה- איך היה השאלון ? <מי שכותב קצר מדי-מת >
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Super Chuly

New member
ביקי מזל"ט!

אני בטוחה שתמלאי את תפקידך החדש בדרך הטובה ביותר! ועכשיו, לשאלות: פרטים כללים 1. שם:ליהי 2. תלידה:30/3/88 3. גיל:17 4. ארץ לידה:איזרעל 5. מקום מגורים נוכחי:כפ"ס 6. עיסוק:תלמידת תיכון 7. מספר אחים/אחיות:אח קטן 8. רישיון -יש/אין:בקרוב... (מחר תיאוריה שישית, וויש מי לאק!) 9. באיזה שפות אתם שולטים:עברית, אנגלית, ספרדית וגם קצת צרפתית, גרמנית וערבית 10. התנתקות - בעד/נגד:בהחלט בעד דברים שאתם אוהבים 11. שיר:יש יותר מדי 12. סרט:עוד יותר 13. ספר:כנ"ל 14. משחק:רמי (אוי איזה סבתא אני...) 15. אתר באינטרנט:פורום השמינייה בתפוז, אלא מה?! 16. פורום באינרנט:שוב- השמינייה 17. מקצוע בבית ספר:תיאטרון, קולנוע וספרות מורחב 18. מקום בילוי:סרט, בית קפה, מועדון 19. תוכנית טלויזיה:השמינייה 20. תחנת רדיו:רשת א' (אני מנחה שם מדי פעם) דברים שאתם שונאים 21. שיר:מקרנה, שיר הקטשופ, כל השירים של רוני סופרסטאר 22. סרט:הטינה, היה נוראי... 23. ספר:שבועת אמונים של ש"י עגנון (סיפור נוראי) 24. משחק:ספיד 25. אתר באינטרנט:אין, פשוט לא גולשת לאתרים שנואים 26. פורום באינרנט:כנ"ל 27. מקצוע בבית ספר:מתמטיקה (בעע) 28. מקום בילוי:הסתובבות חסרת מעש ברחובות 29. תוכנית טלויזיה:עדיף שאני לא אגיד, למען שלום בית עם חברים בפורום שכן אוהבים... 30. תחנת רדיו:שנואה? אני לא שומעת מספיק רדיו כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים!!!! 31. להתשכר:לא! לשתות (רק אם אתם מבוגרים מספיק, כמובן), אבל בלי להגזים... 32. לעבוד על אנשים בטלפון:למה לא? 33. לנהוג בלי רישיון:חס ושלום! 34. סמים:בשום פנים ואופן לא! 35. לצרוח ברחוב:חחח אם זה לא מפריע לאפחד, אז לכו על זה... 36. להתגייס לצה"ל:בוודאי! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן:כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:רק אם זה לא על אנשים שיכולים להרביץ לכם בתמורה... 39. לשתות הרבה קולה:אני בגמילה... 40. להרוג ערבים:רק אם הם באים להרוג אותך קודם... 41. להתנדב:מכל הלב 42. לגנוב מגנבים:טימטום... לא לגנוב בכלל 43. לפטר את לימור לבנת:כן 44. לחזור בתשובה:לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:כן, אבל לניו זילנד/ ארגנטינה/ארה"ב/גרמניה/מקסיקו/ כולם ביחד... 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:תלוי על מה היא 48. לשרוף את התעודת בגרות:למה לי?! 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:חחח לא 50. לחגור גם מאחור:ברור! א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל?אין הבדל... 52. מקדונלדס או בורגר קינג?ברגר קינג 53. יאס או הוט?הוט!!! 54. סוף הדרך או רצים לדירה?סוף הדרך 55. אבטיח או מלון?אבטיח 56. תפוז או נענע?רק תפוז 57. קולה או פפסי?פפסי 58. רם אורן או ג'ון גרישם?אתגר קרת 59. ניוטון או אינשטיין?איינשטיין 60. לבן או שחור?שחור 61. משקפיים או עדשות?משקפיים 62. חיים או מוות?חיים 63. אוניברסיטה או מכללה?לימודי משחק 64. צבא או ש"ל?צבא 65. עתיד או עבר?עתיד 66. תות או פטל?תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?שלוש, אני לא כזאת גאונה 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע?מצידי קרטון על גלגלים, קודם שיהיה בכלל רשיון, אחריו- כל דבר שנוסע... 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק?איפשהו באמצע- מדריכת חי"ר 70. ספר או סרט?לרוב סרט, אבל לא תמיד 71. דיסקמן או MP3?דיסקמן (למרות שהאמפי, כבודו במקומו מונח) 72. קלטת או דיסק?דיסק 73. תקליט או קלטת?תקליט 74. כדור הארץ או מאדים?כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים?אפחד 76. כחול או כתום?כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים?צומת ספרים 78. מנגו או קסטרו?שניהם לא 79. פלאפון או סלקום?האמת שסלקום 80. לב או ראש?לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?שומר מסך (רפי גינת מפחיד אותי) 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? יום! 82. אביגל או אפרת?בן (?) 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן?האה?! 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון?לישון, אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי! 85. תל אביב או ניו-יורק?ניו יורק- בסילבסטר! 86. יום או לילה?לילה 87. רכבת או אוטובוס?רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?רוק כבד (לעזאזל, אני מוכנה שיוציאו לי כליה מאשר לשמוע מוזיקה מזרחית) 89. טניס או כדור-עף?שניהם משעממים 90. כלב או חתול?כלב מה הייתם עושים אילו- <המשפטים הבאים משלימים את תחילת השאלה הזו> 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?בטח אומרת לו "אחי אתה ערום", או "לא קר לך?" 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה?הייתי עונה לו בג'יבריש! 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?צוחקת לאיד, סביר להניח 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים?קרה בבצפר ולכן- מתעצבנת, מקללת בשלוש שפות וממשיכה הלאה 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה?הייתי מחפשת את הסמוכטה שהוא בטח ירק בפנים 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? אוי ויי, חוטפת את שוק חיי כנראה 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות?נפרדת מכל אהוביי ואומרת להם כמה אני אוהבת אותם 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן?רושמת פטנט? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש?הייתי אומרת "די לנסות לעבוד עלי" 100. היית ממש שונא את השאלון הזה?כנראה שלא הייתי עונה עליו... ועוד קצת עליך 101. תחביבים:תיאטרון, קולנוע, עריכה, מחשב, טלוויזיה... 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות?יש הרבה מקומות... 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?מחשב, טלוויזיה, ושלושה ספרים הכי טובים שאפשר למצוא 104. מה ממש מעצבן אותך?יהירות וצביעות 105. ציין 3 תכונות טובות שלך.כנות, אחריות ואכפתיות 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך.פיוזים קצרים, כנות יתר, אמון באנשים שלא מגיע להם 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול?שחקנית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול?בדיוק אות והדבר 109. מה ממש חשוב לך בחיים? להגשים את עצמי ולראות את אהוביי מאושרים 110. ממה אתה הכי מפחד?מהמוות, מטיסות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך?חודש וחצי 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם?אני אחסוך לעצמי את הפרט... 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך?רשימה ארוכה מדי 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך?כל מה שלא קשור בפוליטיקה 115. אתה אלים?ממש לא 116. אתה חכם?נראה לי שכן 117. אתה אוהב ללמוד?לרוב כן, תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה?ושוב- הרשימה ארוכה... אני בנאדם שדי קל לרצות אותו 119. אתה אוהב לטוס?ממש לא, שונאת את זה 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם?מתתי, הפכתי לרוח, אף אחד לא שמע או ראה אותי חוץ מהמורה לקולנוע שלי... בעע הביזאריות... 121. חשוב לך ללכת עם הזרם?ההפך, חשוב לי לשמור על הייחודיות 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם?לא'דעת, לא עולה לי לראש 123. כתבת פעם שיר?כן, אבל אני אחסוך לכם 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק?50 שקל? 125. למפגש פורום- תבוא?ב-ר-ו-ר! 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך?לא הייתה שאלה כזאת כבר? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה?עובדת, חוסכת- וטסה עם חברות לטיול (זאת התוכנית בעיקרון החל מאפריל) 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?אירופה 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים?כן, מתה על זה! 130. איך היה השאלון? אחלה, מעביר ת'זמן יופי... ליהי :)

../images/Emo152.gifאת מהוד השרון??

אני הגעתי למודיעין משם, אם את ממגדיאל אז אוף
סבתא שלי גרה ברחוב הגאולה ואני אבוא אליה בשישי

KiShKooSh

New member
אהההההההההה????????????????????

אינעל את כ"ך באה אלי! אני בגאולה!

../images/Emo152.gifאיזה גאולה?? סבתא שלי ב-15

את יכולה לשלוח לי במסר, או שאני אתקשר מתישהו..... ואני מצטטת: "תגידי, אני יכולה להתקשר אלייך מתי שאני רוצה (משו כזה)?" "חופשי"

../images/Emo152.gifבכיף

כרגע חשבון הבנק שלי הוא קופת חיסכון מחרסינה בצורת לב ודובים מתנשקים, יש שם 470 שח' שלא נוצלו עדיין.

KiShKooSh

New member
לי יש חזרזיר היפי../images/Emo99.gif

קנו לי אותו ליומולדת של שנה שעברה
הוא ורוד, עם פרחים כאלה ועלים בצבע אפרסק ויש בו הרבה 10 אגורות! ויש לי גם את הארנק שלי שיש בו (אעשה פרסיה כל מה שיש בו
) שטר 1 של 50 שטר 1 של 20 2 מטבעות של 10 2 מטבעות של 5 6 מטבעות של שקל 2 מטבעות של 10 אגורות ו מטבע אחד של 5 אגורות. תעודת זהות מתכון לעוגיות הטיקות שלי מונולוג 100 שקל תלושים להנחה בקסטרו 25 שקל הנחה בבוניטה כרטיס מועדון של אפרודיטה וכרטיס מועדון של בוניטה זהו
מוטי

chen010189

New member
בקיצור יש לך 106.25 לא כולל תלושים

חישבתי במחשבון, ראית איזו משקיענית
?

R o n 2 5 6

New member
אגב חזיר

בשיעור ספרות למדנו על סיפר שנקרא לשבור את החזיר-סיפור קצר אך מקסים.אני חושב שתאהבי אותו אז תמצאי אותו איכשהו ואם לא אני אסרוק לך וישלח לך איכשהו

KiShKooSh

New member
אסור לסרוק../images/Emo10.gif

יש זכויות יוצרים וכל זה
פשוט תכתוב לי גם של מי אני אחפש באינרנט

chen010189

New member
חחחח אתם לא תאמינו

לקח לי חצי שעה לענות על השאלון... אני באה לשלוח וכתוב לי שההודעה ארוכה מדיי, נא לקצר - תודה מחקתי דברים (באמא'שלי לא חפרתי!) אבל לא הלך אז המקרה היה אבוד ואני חושבת שבמקום להמשיך את ניסיונותיי אני אלך לעשות פיפי סוף סוף... ביי

למעלה