בדיקת נוכחות

adiville

New member
בדיקת נוכחות

היות וכנראה יהיו כמה שינויים במצב הנוכחות מחר במפגש רציתי לדעת מי בדיוק מתכוון להגיע וכמה אנשים כל אחד מביא איתו. היות וזה מפגש פורום רישמי כולם מוזמנים ואני אשמח אם כמה שיותר אנשים יגיעו. בבקשה תמשיכו את השירשור ותענו כאן בפורום.

Ice machinE

New member
צריך 10 תוים או סמיילי להקפצה../images/Emo163.gif

greenzg

New member
בנוסף לאחוז של ניווויב שיגיע ../images/Emo6.gif

אני אגיע ב- 99% ! כנראה אבוא בדד (אישתי לא תחזיק מעמד במרתון הופעות חיות) אשמח לשמוע מי יגיע עוד ? אייסמן, טוריקן ?

turrican

New member
אני מגיע 100% ../images/Emo13.gif

אולי גם אישתי. נראה כבר מחר..

שמש27

New member
למה אף אחד ? אני עז ?

אני לא יודע מה נחת על היום שישי ה13 הזה, אבל חוץ מהמפגש הנחמד שלנו, יש לי עוד מיני מפגשון של הפורום שלי לאחריו - וממש לפני רגע הזמינו אותי (איזה כיף!!!) לתקלט אייטיז במסיבה פרטית !!! אז כדי לא לפספס את המפגש, קבעתי איתם על סט של שעתיים בתחילת הערב !
נתתי לך טלפון, עדי, תהיי בקשר מחר

greenzg

New member
אני חייב לראות את תכנון הלוז שלך...

איך תצליח לדחוס 3 ארועים שונים בערב קצר אחד ? זה מזכיר לי ביקורים סמליים של ראשי ממשלות בארועים...

greenzg

New member
אני חייב לראות את תכנון הלוז שלך...

איך תצליח לדחוס 3 ארועים שונים בערב קצר אחד ? זה מזכיר לי ביקורים סמליים של ראשי ממשלות בארועים...

adiville

New member
הקפצה מקפיצהההההההה !!!!!!!!!

מי שיבוא בבוקר יראה את זה
ואם כבר אז קבלו שיר לשעת לילה מאוד מאוחרת..... הו ג'יימס....
A view to a kill / Duran Duran Night fall covers me But you know the plans I'm making Still overseas, Could it be the whole lot opening wide A sacred why A mystery gaping inside A week is why Until we dance into the fire That fatal kiss is all we need Dance into the fire To fatal sounds of broken dreams Dance into the fire That fatal kiss is all we need Dance into the fire The choice for you is the view to a kill Between the shades assacination standing still First crystal tears, Fallen of snowflakes on your body First time in years To drench you skin of lover's rosy stain A chance to find the phoenix for the flame A chance to die But can we dance into the fire That fatal kiss is all we need Dance into the fire To fatal sounds of broken dreams Dance into the fire That fatal kiss is all we need Dance into the fire When all we see is the view to a kill

adiville

New member
עידכונים אחרונים......

הנה מי שאישר שהוא מגיע הערב : אני (רק בשביל זה שווה להגיע, לא ?
) אלכס + אישתו greenzg שמש dead of night עובי (אני יודעת שאמרת שאתה מגיע אבל תן לי אישור של הרגע האחרון בפרטי או בטלפון, טוב ?) אז הנה, שוב אנחנו בפורום מצומצם, בערך כמו שהיה במסיבות בשטיק אבל חפיף...... אני מאמינה שיהיו עוד מפגשים. זה יותר קל מלארגן מסיבה במועדון, לא ?
שוב אני מזכירה - הופעות ב-DVD וכל מיני דיסקים מגניבים שאתם רוצים להשמיע לנו ! see you tonight, עדי.

greenzg

New member
צהריים טובים חבר'ה ../images/Emo132.gif

קיוויתי לראות היום בערב יותר אנשים מאלו שעדי ציינה - חבל... כל מקרה אשמח לפגוש סוף סוף פרצופים מאחורי הניקים כל הכבוד לעדי על היוזמה - נפגש ב-10 דבר אחרון - אולי בכל זאת אבוא עם אשתי - האם בטוח אלכס בא עם אשתו שיהיה לאשתי עם מי לסבול...

adiville

New member
היי ! גם אני אישה !

אומנם קצת צעירה אבל....."תמיד אישה....תמיד אישה...."
כולם מוזמנים. דה מור דה מרייר !

greenzg

New member
ברור - יש דברים שלא ניתן לקחת ממך

התכוונתי לאחת שאין לה עניין בפורום ובהופעות שתשמש מפלט לאשתי.

adiville

New member
מה קרה לך ?

ברגע שהיא תראה את מריאן גולד או דייב גאהן היא תתחיל להזיל ריר...

adiville

New member
אז ביי לכם.....

הלכתי לישון. אם מישהו צריך אותי דחוף בקשר להערב הסלולרי שלי זמין. ביי.

למעלה