בדיקת נוכחות

nogao10

New member
בדיקת נוכחות

כן, אני יודעת, זה לא סוף חודש וזה בכלל לא התפקיד שלי, אבל בגלל שהצטרפו אלינו כמה אנשים, והפורום קצת פרוע לאחרונה אני רוצה, לידיעתי האישית ושל כולכם, לדעת מי נמצא איתנו אז זה מה שצריכים לענות עליו: שם: גיל: מקום מגורים: תמונה (של כל מה שתרצו): משהו שרציתי לומר על הפורום: משהו שרציתי לומר בכללי: תודה רבה על שיתוף הפעולה! נוגה

LIRONSH100

New member
עונה!!!

נוג , את צודקת באמת טוב שפתחת את זה... אז... שם:לירון גיל:18 מקום מגורים:הגליל המערבי תמונה (של כל מה שתרצו): אמממ משהו שרציתי לומר על הפורום: הפורום צריך להרגע אחרי מה שעבר עלינו בשבוע האחרון... משהו שרציתי לומר בכללי: טוב אז נוגה סיפרה לי משהו קטן... זוכרות שאמרנו שאנחנו לא בטוחות בקשר ליהדות של אפריל? אז... נוגה אמרה שהיא קיבלה הודעה מויקיפדיה שלא ממזמן התאומים של דייב עשו בר מצווה.. (כי הם בני 13-הם שנה יותר קטנים מסטפ שנה יותר גדולים מג'סי..) מה שאומר... הם יהודים כשרים- אפריל יהודיה! - לקולטין עשו ברית מילה... (האח מהתאומים (הרי זה בן ובת..)) וזהו....

LIRONSH100

New member
ושכחתי לשיים תמונה... אז הינה...

אני פשוט אוהבת את התקופה הזו...

nogao10

New member
למרבה הפלא, גם אני כאן

שם: נוגה (שירי) גיל: 17 מקום מגורים: צפונית לצפון, או כפר ורדים אם תרצו תמונה (של כל מה שתרצו): -----> איך אני אשים תמונה שהיא לא של ריצ', איך? משהו שרציתי לומר על הפורום: It's nice to have you back משהו שרציתי לומר בכללי: בית ספר זה המקום הכי גרוע שאי פעם דרכתי בו!!! פשוט גרוע!!! אני אחזיק את עצמי עוד שנה, ודי

We Never Close

New member
נוכחת../images/Emo195.gif

שם: הדס. גיל: 15. מקום מגורים: ג"ש. תמונה (של כל מה שתרצו):
משהו שרציתי לומר על הפורום: תגיבו ב'החוליה החלשה'
משהו שרציתי לומר בכללי: אין לי כח.

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo168.gifעונה../images/Emo168.gif

שם:מור גיל:14 וחודש
מקום מגורים:אזור תמונה (של כל מה שתרצו): משהו שרציתי לומר על הפורום:רציתי להגיד שהוא ממש יבש...צריך להתחיל לפתוח עוד פינות ושהפורום יהיה פעיל! אני מרגישה שאין פה מה לעשות..חוץ מהפינה ההזויה של נוג ולירון שאותה אני מאוד נהנית לקרוא
משהו שרציתי לומר בכללי: איי לאב ג'ון באט איי מריד טו דייב

נוכחת

שם: אביה גיל: 17 מקום מגורים:פרדסיה תמונה (של כל מה שתרצו):
משהו שרציתי לומר על הפורום: משהו שרציתי לומר בכללי:

Black Balloon

New member
:/

שם: שני גיל: בשבוע הבא אני אהיה בת 17 מקום מגורים: אור יהודה תמונה (של כל מה שתרצו): אין לי כוח משהו שרציתי לומר על הפורום: משהו שרציתי לומר בכללי:

הו הו

שם: חגית גיל: אוטוטו 18 מקום מגורים: נ"ע תמונה (של כל מה שתרצו): מצאתי את זה, צחקתי והרגשתי הזדהות
משהו שרציתי לומר על הפורום: נמאס לי. משהו שרציתי לומר בכללי: מחרתיים ת"א + יומולדת לדניתוש!!! אה, וגם רציתי להגיד שנביעות תפוחים זה פאקינג שולט!

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifנוכחת../images/Emo152.gif

שם: גל גיל: 18 מקום מגורים: צ'רוסלם תמונה (של כל מה שתרצו):
משהו שרציתי לומר על הפורום: שיהיה לכם חופש מדהים
(מה שנשאר ממנו) ואיזה כיף לכם שאתם חוזרים לבצפרר (חלקכם
) משהו שרציתי לומר בכללי: היום אני טסה לנאפה.. עוד איזה שעתיים אני יוצאת לשדה תעופה..אני אתגעגע :p

inbal287

New member
כאן

שם: ענבלירון גיל: 18 מקום מגורים: ירושלים תמונה (של כל מה שתרצו): אין משהו שרציתי לומר על הפורום: הוא נחמד משהו שרציתי לומר בכללי: אין לי כוח לעבודה

למעלה