בדיקת מלאי!!

wee man

New member
בדיקת מלאי!!

יאללה, כל מי שבפורום פה להגיב להודעה הזאת ולכתוב קצת על עצמו אם בא לו. אני אתחיל כמובן: אני ינון, בקרוב בן 14 תחביבים- לשחק כדור סל, כדור יד, אוהב מאוד לשחות, ובעצם כל ספורט שהוא. חולההה על המבורגר
ופיצה
אוהב כמעט כל מה שקשור במיסיקה, אוהב לחלום כמובן ו... זהו, נראה לי מספיק. אה, שכחתי, איי סי קיו- 123786096 מסנג´ר- [email protected] יום טוב לכולם, wee man

Asya

New member
אני כאן!!

אני אסיה, כמעט בת 16 מהדרום... אני מאד אוהבת מוזיקה, לשיר, מיסטיקה וכמובן גם לחלום... אייסיקיו - 36557092 לכל מי שבא לו לדבר איתי

Variety

New member
גם אני כאן

היי, אני גיא, בי"ב, אוהב הוקי-רולר בליידס, ים, לבלות, לישון ==> חלומות צלולים, לכתוב כאן בפורום, אה כן, וג´קוזי, מתעניין ומתעסק במדע. אי סי קיו: 14263913, אי-מייל: [email protected] חלומות פז, Variety-

לימונדה

New member
טוווף אז ככה:

אני הללי
אני בת14בנובמבר אני אהיה בת 15
אני בכתה ט´ (כן קטנה...
)
המממ אני אוהבת אינטרנט לישון לכתוב לדבר בטלפון, להיות עם חברות לקרוא וממממממ אני אוהבת לקנות פיצ´יפקס!!!!
אני מעדיפה שלא לתת את האיי סי קיו- מי שרוצה מוזמן לבקש במסר! ומממ זייהו...
לימו

IC4

New member
משתמש תפוז #1337

[לא סתם .. בדיקת מלאי
] אה, בן 18 מתוסכל כי אין לו חלומות צלולים, נלחם כל פעם שהוא קם אם הרצון to write down את החלום לעומת הרצון להתעצל לא לעשות את זה כבר לא בביצפר, עוד לא בצבא לצערנו, אוהב מוזיקה , סרטים , המבורגר ופיצה יותר (מה לעשות, זה הצד שלי במלחמה הנצחית בין שני המאכלים) ואוהב לשחק פינג פונג ! רק שאין לי עם מי, אז אני מעביר את זמני בלשחק יותר מדי זמן ברשת. האייסיקיו של אייסי = 28963775 [מנהל משני לפורום סיינפלד ומוק"א (21)] ואני מקנא בכל אחד ממכם!

Chav

New member
אני פה, או שם, תלוי, איפה אתם? :\

אני אידיוט אחד ממרכז הארץ יש לי תחביבים. אה כן יש לי איי סי קיו והאי-מייל לא עובד כל כך טוב.. Chav - urm.. WOOF!

shabaz

New member
טוב....אני

אוהב... בנות, בנות, עוד קצת בנות, לישון, לאכול, בנות, גיטרה, בנות, גיטרה, בנות, גיטרה, בנות, אוכל, לישון, גיטרה, בנות. די חד גוני אתם לא חושבים? שבז

מס´ 34

אהלן! אני סטודנט למדעי הרפואה בירושלים. אוהב לחלום ורואה פוטנציאל עולמי עצום בחלומות. אוהב שמש, ים, אנשים ומשתדל להסביר שהרוב בעצם טוב. WHAT SO IMPORTANT ABOUT LIFE IS - P-A-R-T-I-C-I-P-A-T-I-O-N באהבה - שחר

דנה^^

New member
אני

אני.. איפשהו במקום לא מוגדר אישיות לא מוגדרת (או שכן?) ו.. מוח עייף מאוד.
טוב אנשימים תהנו היום

מוקוש

New member
גמני רוצה!!!!!!

הממ... אני קרן, בת 14 ומשהו מת"א, לא אוהבת שומדבר ואף אחד כרגע... אולי אח"כ...

oren_b35

New member
גם אני כאן...

לא הייתי כאן בכמה ימים האחרונים...היו לי קצת בעיות במחשב..:)) אני אורן, בן 17(עוד מעט 17) כיתה י´, אוהב לשמוע מוזיקה, טיולים, אינטרנט, טלויזיה, לחלום...ו...זהו נראה לי! הנה האיסיקיו שלי למי שרוצה...100740377

G e n o c i d e

New member
טוב אז אני..

אני אלון בן 17.5 היום הצטרפתי לפורום וחלמתי חלום צלול אחד למשך שניות אחדות לפני כמה שנים.. אוהב לדמיין את עצמי מסיים את בית ספר, חברים, בריכה, כתיבה, לישון. בעבר מאמין גדול במיסטיקה ואלוהים, היום.. כבר פחות אי מייל: [email protected]

LucidGuess

New member
גם אני במלאי ... תירשום ../images/Emo13.gif

קוראים לי LucidGuess וכל הפרטים האחרים שלי נמצאים בכרטיס האישי שלי של תפוז
אני אוהב מאד לאכול גלידה עם המון קצפת למעלה, לשחק משחקי מחשב, לנסות לחלום חלומות צלולים ועוד כל מיני דברים מעניינים אחרים ... אז תירשום שגם אני ברשימת המלאי, לא לישכוח אותי, גם אני על המדף
LucidGuess

wee man

New member
הקפצה!!

יש כאן יותר אנשים... מי שעוד לא הגיב, שיגיב בבקשה...

wee man

New member
אז אולי תספרי קצת על עצמך :)

תגידו, למה זה לא מקפיץ? =ה=ק=פ=צ=ה=!=!=! ה-ק-פ-צ-ה-!-!-! =ה=ק=פ=צ=ה=!=!=! נוו, תקפוץ!! wee man

למעלה