בדיקת מחירים Scania

בדיקת מחירים Scania

עשיתי רמה שוב בדרקס ל64, אבל בזמן הזה מצאתי 6 חפצי מייפל, ו2 סקרולים פשוטים. ומישהו זרק פה כמה חפצים חוץ מזה, אז כמה הם שווים בסקניה?

אני

הייתי מוסרת לקסנדרה את כל נשקי המייפל חוץ מהסקנדה..... הסקרולים לא שוים. אולי אולי אולי ה HELM INT הכחול שווה משהו קטן. לא סגורה על בדיוק כמה. את העגילים עם ה 3 שורות הייתי מנסה למכור ב 5 מיליון ב FM.

אבל באמת שווה לי לקבל משהו תמורתם אצל סקנדרה?

כי לא ראיתי משהו שאני רוצה שם במכירה, וגם זה לא נראה לי הכי שווה... מה היית(ם) ממליצה(ים) לי לעשות עם ה"כסף"?

אני חושבת שאף אחד לא יקנה מייפל שילד וזה לא

יהיה שווה הרבה. זה לדרגה 25...... מאז הפוטנציאל המגנים האלו לא שווים.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|שמעתי..

שהכי שווה יהיה למכור רובים וכפפות לאססינים..:) רובים - כי אחרי הפאצ' קפיצה לפי מה שמסופר הם הופכים להיות סופר מגניבים אז ירצו את הנשקים בשבילם. קלאו - מחפשים תמיד נשקים טובים יותר לדמות. אז הממ .. ואולי גם דברים למכניקים.

תכלס באמת קניתי מייפל סקנדה..

כי פעם זה היה שווה המון אני זוכר מקווה שזה עדיין יהיה שווה סכום..

דווקא

מכניקים מאד נחלשים בקרוב ! ואססינים כבר לא שווים כמו שהיו פעם. (סקניה מאד מאד אוהבת אססינים. אבל הם כבר לא "ה" כמו שהיו פעם). מה שהולך להיות המקצוע הכי טוב הבא זה DB ולו רק בגלל שהם עובדים עם שני נשקים. 2 נשקים = 30 % בוסים X2 ועוד - המון כח יש ל 2 נשקים יחד. DB יהיה המקצוע הכי נחשק הקיץ. אני באופן אישי קניתי סקרולים ורודים. אולי יהיו שוים פעם משהו.

שמע...

להמיר את זה בשביל לקבל נשקים נראה לי מיותר כי כבר יש לך...
אבל אתה יכול להמיר את חלק מהנשקים כדי לקבל סקרולים/כיסא/מגן...:)

MomerS

New member
יאווווו מה זה אמיתי? (בקשר לNX)

לא היה לי איפה לשרשר הכובע הזה לתמיד??? הוא לא נעלם? בדרך כלל רשום על החפץ ל90 יום אבל פה אין

../images/Emo45.gifנורא...../images/Emo6.gif

לפעמים אני רואה את האפקט הזה ואומרת לעצמי "זו הדמות הכי לא מייפליסטית שראיתי" ולוחצת עליהם כדי לראות את הכרטיס של הדמות הזו...

למעלה