בדיקת כדאיות

colio 1

New member
בדיקת כדאיות

בטח יש פה אנשים עם בעיה כמו שלי אז שווה לי להתייעץ
אייפון 4S שברשותי כבר שנתיים עושה לי בעיה ידועה ( רק בשנה הראשונה החלפתי 3 מכשירים על אותה בעיה דרך החברה). ה"כפתור" כלומר האפשרות להפעיל את ה WI-FI במכשיר אינה עובדת ואני לא יכול לגלוש בכלל דרכה אלא רק דרך החברת סלולר. מפה לשם הבנתי שתיקון לדבר הזה עולה סביב 400 שח . וכמובן שזה לא נראה לי משתלם כלל .(מעבדה אחת אמרה לי שזה יקח עד 10 ימים במעבדה , כאילו הם שולחים את האייפון לסין או משהו). הקטע הוא שאני מתכנן טיסה לחו"ל. אז יהיה אפשרי להשתמש בווצאפ ובוויבר ? אני הבנתי שלא .

noa_f

New member
תצטרך לעשות חבילת גלישה בחו״ל מהארץ

או אחת משתי האפשרויות היותר משתלמות:
1. לקנות סים מקומי במדינה שאליה אתה טס, עם תוכנית שכוללת גלישה (בפורום סלולרי יוכלו ליעץ לך)
2. אם אתה לקוח של ״גולן״ בתוכנית 99ש״ח לחודש, יתכן שהמדינה אליה אתה טס כלולה בחבילת הגלישה שכבר יש לך.

colio 1

New member
תודה גבר

אני לקוח של סלקום ונראה לי שהבחור בחברה אמר משו על מדינות הכלולות בחבילה .אני אבדוק
אז אני מניח שאין פה מישהו שימליץ לי לתקן את הבאג הזה . כמו שחשבתי .
מאבס אבל הגיע הזמן להחליף תאייפון .
אם מישהו פה שוקל לקנות אייפון 4S יד שניה , אז אני אישית ממש לא ממליץ .

amitp

New member
אהה...

חול

קודם כל, נסעתי כמה פעמים לאירופה וארהב בשנים האחרונות. בפועל, כמעט לא ניתן למצוא ווי-פי. רק בחלק מבתי הקפה, וגם אז האפשרות יותר תאורטית ממעשית. בקיצור - אתה לא מפסיד כלום.
יש לי נסיון רע עם שירותי אינטרנט סלולרי דרך הספקים הישראליים, ורע במיוחד עם גולן. עדיף להתארגן על סים מקומי.
ווצאפ עובד היטב עם אינטרנט סלולרי.
ברוב מכשירי ה-4S אין את הבעיה הזו. מאוד מוזר שזה קרה לך 3 פעמים, אלא אם לא באמת החליפו לך את המכשיר.

colio 1

New member
מוזר או לא

הם החילפו פעם אחת למכשיר חדש ( כך טענו )ואחכ למכשיר מחודש ובגלל שלא היה לי כוח להמשיך איתם החלטתי להשאיר אותו אצלי . שנה כמעט עבד סבבה עד שעכשיו שוב נוצרה התקלה. זה עדיין לא משנה את העובדה שאני לא ממליץ על המכשיר. אני דווקא קראתי ושמעתי שיש לעוד אנשים את הבעיה הזו ב 4 S . מצד שני לבן דוד שלי יש גם אותו מכשיר והוא "טוחן " אותו עד דק ועדיין( חלק מהעבודה שלו ) הוא מרוצה ולא אין בעיות .

למעלה