בדיקת זרע לגבר

mor mor

New member
בדיקת זרע לגבר

איזה רופא עושה את זה?אני רוצה לקבוע לבעלי,לראות שהכל בסדר...

sushi123

New member
בדיקת זרע

אני קיבלתי הפניה מרופאת הנשים שלי, ומכיוון שהבעלול בקופח שונה הוא ניגש לרופאת משפחה שלו אשר נתנה לו הפניה והסבירה לו היכן מבצעים את הבדיקה הזו. בהצלחה סושי

ילדוש

New member
אנחנו הלכנו לרופא משפחה של

הבעל וביקשנו הפניה לבדיקת זרע (הסברנו שאנחנו התחלנו טיפולים אחרי שנה של ניסיונות והגניקולוג שלי ביקש גם בדיקת זרע). קיבלנו הפניה לבדיקת זרע, התקשרנו למעבדה לבדיקות זרע, קבענו תור (איזה 3 שבועות קדימה) ושלום על ישראל.

פּוֹנְג

New member
צריך הפנייה מהרופא ואפשר לעשות זאת

בכל מיני בתי חולים. אני יודעת על מאיר (צריך לקבוע תור
) יש גם מכון ברמת השרון שנקרא משהו עם care (תעשי חיפוש למילה הזו כי דיברנו על זה כאן לא מזמן, אני מקווה שזו המילה...) אני יודעת אפשר גם באיכלילוב מצטערת שאין לי יותר פרטים....

mor mor

New member
איך הרופא המשפחה יידע....מה,מי<?

מה הקשר שלו , ואיך נדע איזה מעבדה. הבעלול בקופת חולים כללית.

ילדוש

New member
קודם כל כדאי ש..

תקבעו תור לרופא משפחה של הבעל. תספרו שאתם מנסים להרות ובמסגרת הבירורים התבקשתם לבצע בדיקת זרע. קבלו הפנייה לבדיקת זרע מהרופא. לקופת חולים כללית יש מעבדות זרע שמפוזרות בכל מיני מקומות בארץ. תתקשרו / תכנסו לאתר של הכללית ותבררו איפה יש מעבדה קרובה לאיפה שאתם גרים. לפעמים הרופא יידע להגיד איפה יש. צריך להתקשר ולקבוע תור לבדיקה מראש וגם מקבלים הנחיות (לא לקיים יחסים 3 ימים קודם וכו') זה כל הסיפור.

u z a

New member
למכון קוראים caremed

והוא מקבל מקופ"ח כללית (צריך להגיע עם טופס התחייבות), אבל קופ"ח נותנת טופס כזה רק אם את במחוז דן והשרון או משהו כזה. היתרון שם שהתור הוא מיידי, ולא חודש מראש. את הנוזל המשובח מביאים מהבית, תוך שעה מקסימום. כמו כן, אם את בכללית, את יכולה ללכת לזמנהוף, כל יום בבוקר (בין 8 ל- 9 נראה לי). בהצלחה!

סנונית 1

New member
היי מור מור

רופא הנשים שלך או רופא משפחה יכול לתת הפנייה מאוד כדאי אם את באזור המרכז לעשות את זה ברמת מרפא ברמת גן צריך לקבוע תור ואפשר להביא את הבדיקה מהבית (לא יותר משעה מזמן הבדיקה) או לעשות אותה שם. בהצלחה.

למעלה