בדיקת זיכרון

בדיקת זיכרון ../images/Emo3.gif

מה שלומכם אנשים יקרים?? זוכרים אותי?
בטח כבר שכחתם...
מה חדש אצלכם בשבועיים האחרונים?

וואיי-הזיכרון שלי טוב אם אני זוכרת

אותך-השאלה היא אם אתה זוכר אותנו בוא נראה-שמתיאותך בתחנה...חחחח טוב ניסחפתי טוב אתה בא פעם בשבועיים-זה גם משהו לא? אצלי הכול בסדר...מה איתך?

noagdfan

New member
אין בגרויות- אין ציונים.

הלימודים שלי כל כך אחלה עכשיו
. סוף סוף אני מצליחה לשבת ולהשקיע. הציונים עולים. הידד!!! היום הולך להיות כל כך טוב. 3> הא.. שבת שלום לכולם

pilpelmemule

New member
היי מייק. מה שלומך?

אצלי רק.. חזרות וחזרות וועע.. עוד עשרה ימים הטיסה!

noagdfan

New member
איזה כיף לך!!

אמרתי לך את זה כבר איזה 80 פעם אבל- בהצלחה! והכי חשוב- תהנו! תחזרי אלינו מהר [מתי את חוזרת באמת?].

SadClown

New member
מצלצל לי מוכר ../images/Emo22.gif

מה שלומך מייקי? עוד שבוע ויומיים אני מצטרפת איתך לצה"ל

adi23e

New member
../images/Emo49.gif

שיהיה לך גיוס קל ונעים, תשמרי על עצמך! את יודעת כבר לאן את הולכת?

adi23e

New member
היי

תמיד יש את הרגע הזה לפני הגיוס.. ות'אמת זה די דומה לרגעים שעוברים כשצריך לעשות איזשהו שינוי ואז מתחיל מעין פחד/חשש/הרגשה כזאת של "אולי לא..." זוכרת שפעם דיברנו על איך תופסים את המציאות? למשל כששומעים שיר ברדיו אז בסיטואציה אחת השיר יכול להשמע לנו עצוב ולעשות מצב רוב ירוד, ובסיטואציה אחרת לגמרי אותו שיר בדיוק ימלא אותנו באנרגיות. תנסי לתפוס את המציאות של הגיוס בדרך אחרת, ללכת בגישה של כיף, ולהכיר אנשים חדשים, ולעבור חווייה.

SadClown

New member
אני יודעת שאת צודקת...

אבל אי לי כוח לזה.... אני רואה את חברות שלי בצבא כל כך עייפות ובלי זמן לנשום ועכשיו יש לי עבודה ויש לי תחביבים והרבה דברים לעשות ואני לא אוכל לעשות כלום עם הצבא. גם מפחיד שיהיה לי רע בטירונות... אבל את צודקת, הכל תלוי בגישה, אני גם מאמינה בזה. ופעם הייתה לי המון מוטיבציה להתגייס שהתחילה להיעלם פתאום. אבל זה נכון שהכל תלוי בנקודת המבט והגישה שאיתה אני אלך היא זו שהכי תשפיע על להינות או לא להינות... מקווה שיהיה בסדר... ותודה

בקשר לזה-יש לי שאלה

קודם כול-שיהיה לך בהצלחה-ותבקרי אותנו ושאלה-אם אני לא מאמינה שאני מסוגלת למשהו-כי נכשלתי בו הרבה פעמים-ואני רוצה לעשות דימיון מודרך-אבל המנחה שלי אמר לי שאין לי טעם לעשות את זה כי אם אני לא מאמינה אז זה לא שווה-אבל לפי דעתי בעזרת הדימיון מודרך אני אאמין-והוא לא הסכים איתי-אז מה לעשות? וזה לא ממש עוזר שאני אומרת לעצמי שאני מאמינה בי-אולי אתם מאמינים-אוף שונאת להיות מיואשת.שונאת.

למעלה