בדיקת הריון

etiach

New member
בדיקת הריון

אני משתתפת כפורום כ"צופה פסיבית" מזה כחצי שנה. בעלי ואני מנסים מזה 8 חודשים (שנראים ארוכים כנצח) להביא לעולם תינוק מתוק ועברנו כברת דרך די ארוכה (איקקלומין, מנוגון, הזרעות ובחודש האחרון היה הנסיון הראשון של IVF). מבחינת ביה"ח התהליך היה "תקין" כלומר "הצליחו ליצור 8 עוברים" והחזירו לי שלושה עוברים לפני 13 יום (ביום ב´ 4.3.2002). הוזמנתי לביצוע בדיקת דם בתאריך 16.3 שהוא היום, וכמובן שמעבדת ביה"ח סגורה. ביצעתי בבוקר בדיקת שתן עם מקלון והופיע סימן מאד חלש אבל סימן (בבדיקת האינסופיות שעשיתי בחודשים האחרונים מעולם לא הופיע סימן כזה). מאז ההחזרה אני סובלת מכאבים הדומים לכאבי מחזור, אך עם דקירות בצדדים. האם תוכלו לעזור לי? אין לי סבלנות לחכות עד לבדיקת הדם מחר בבוקר... האם לדעתכן/כם נותרו בשתן "Xימנים" מכל החומרים שהזרקתי לעצמי במהלך הטיפול האחרון, ובמיוחד הכוריגון? תודה, אתי

עמית@

New member
שלום לך

לרוב (ואני מסייגת) אם הוזמנת לבדיקת דם היום הרי שאת אמורה להיות "נקייה" מכל החומרים השונים והמשונים שנתחבו בדמך ולכן הסימן החלשלש אמור לבשר על הצלחה אולם בדיקות ביתיות ידועות לשמצה בהפכפכותן ולכן אין מה לעשות מלבד לחכות ולהדקר מחר (אבל אני במצב כזה הייתי קונה עוד כמה ומנסה לראות אם הקו יופיע שוב- אבל אולי זו רק אני עם הנוירוזות שלי
) עמית

שודי

New member
מזדהה איתך

קראתי עכשיו את הודעתך, והמקרה שלך ממש זהה לשלי גם אנחנו התחלנו את הטיפולים בערך לפני 8 חודשים איקקלומין מנוגון וכו´ החודש התחלתי טיפולי IVF וביום חמישי החזירו לי 3 עוברים מתוך 10 עוברים. אני מזדהה איתך , גם לי יש כאבים (לא רציניים) בבטן ואין לי מושג מה זה אומר. בכל מקרה שיהיה לכם המון הצלחה, נ.ב. באיזה בית חולים את מטופלת? הזמינו אותך לבדיקת דם והמעבדות סגורות?

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

אני כבר מתאמנת על קולולולו מיוחד בשבילך מחר בצהרים. החומר היחיד שיכול להשפיע על הבדיקה הוא הכוריגון. אם קיבלת ביום ההחזרה כוריגון 5000, יש רק סיכוי קלוש שהוא ישפיע על הבדיקה. אם זה היה כוריגון 2500- לפי דעתי הלא מקצועית- הוא לא ישפיע. במידה וקיבלת זריקות כוריגון נוספות מאוחר יותר- הן יכולות להשפיע. מחזיקה לך אצבעות- רק בדיקת דם תקבע.
נועם

kathi

New member
../images/Emo24.gif

רוב הסיכויים שמדובר בהריון, בד"כ בשלב זה הכוריגון כבר לא יכול להשפיע על התוצאה, וכל סימן הוא סימן גם אם הוא נורא חלש, אני מחזיקה לך אצבעות ומקווה שאני צודקת. תכתבי מחר ותספרי מה התוצאה. בהצלחה

מחזיקה לך אצבעות...

גם לי היו כל הסימנים האלה, במיוחד הכאבים בשחלות והדקירות, והסימן החלש-חלש בבדיקה הביתית הסתבר כנכון... שיהיה בהצלחה מחר!

למעלה