בדיקת הריון

osnat229

New member
בדיקת הריון ../images/Emo42.gif

ביום שני לפני שבועיםם פחות יום קיבלתי כוריגון 2 אמפולות ועד היום לא היו סימני מחזור משמעותיים פרט לכאבי בטן + גב אני ממש מתוחה איזה בדיקות דם כדאי לבקש לעשות והאם כבר היום כדאי לעשות את הבדיקה הביתית למרות הכוריגון אשמח לתשובות חוץ מזה יתכן שבגלל לחץ המחזור מאחר ??? תודה

אושרתת

New member
לפי מה שאני מבינה,,,ואני לא מבינה

גדולה
לא היית צריכה לעשות בדיקת הריון כבר?

osnat229

New member
אני חייבת תשובה ../images/Emo3.gif

היי תקראו בבקשה את הבקשה שלי

בדיקת הריון

קודם כל- אל תעשי בדיקה ביתית, לדעתי, כי היא מטעה, ז"א; אם תצא חיובית, את תהיי ברקיע השביעי, ואם תצא שלילית את תרצי לבדוק שוב בבדיקת דם, ואם אפילו תצטרכי לחכות 24 שעות עד שתלכי למעבדה לבדיקת הדם, אלו 24 שעות מורטות עצבים, בגלל הספק הקיים שבבדיקה ומאידך הרצון לראות שהבדיקה הייתה שגויה (מניסיון מר). לגבי בדיקת הדם, אצלנו פשוט מגיעים למעבדה בשעות הבוקר ומבקשים בדיקת דם להריון, ללא רצפט או מכתב מהרופא המטפל. אני חושבת שגם בארץ זה ככה. ואם טעיתי בבקשה תקנו אותי. בהצלחה

../images/Emo32.gif שאלתי כי לא זכרתי-זה היה לפני

המון שנים.... כשחשבתי שיש סיכוי שאהיה בהריון מהשתוללות עם החבר. אני זוכרת שהגעתי למעבדה רועדת מפחד, גם מהתוצאה, וגם מהפחד שמישהו שם יזהה אותי, ובקול חלשלוש שאלתי את האחות מה עושים.... מעבר לזה הכל זכור במעורפל. אני כבר לא יודעת אם לצחוק או לבכות, על החויה הזו.

אושרתת

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי,, הזכרת לי נשכחות

הייתי מתה מפחד כשהמכשושה איחרה לבוא, היום היא רק באה,,, טוב ההמשך ידוע

dandushx

New member
היו זמנים

אז קראנו לזה דגל אדום , היום אנחנו קוראים לזה מכשפה אדומה , זה אומר משהו ,הא...

@ריטה

New member
זרקתן אותי למנהרת הזמן ואני חייבת

לספר. לפני 13 שנה בערך, אמא של החבר שלי הייתה אמורה לקנות לי את הגלולות ביום שישי ושכחה, וככה התפספס חודש. אחרי שבועיים גיליתי בארון שלהם בדיקת הריון ביתית, וכשקיבלתי היא ממש נשמה לרווחה. היום אני נשואה לאותו האיש בידיוק!!! (הסיפור שלנו הוא כשלעצמו מיוחד אבל, זה לא רלונטי) וכמה צחקנו בתק´ הטיפולים על הסיפור הזה, איך הגלגל מתהפך לו.

לילךפ

New member
איזה פעולה עשית? הזרעה?IVF? ../images/Emo4.gif

ומתי בדיוק לא אמרו לך מתי לבצע בדיקת דם? בהצלחה לילך

osnat229

New member
לקחתי מטרודין

ולא אמרו לי מתי לעשות הרופא ממליץ על יום רביעי חמישי אבל אני ממש במתח האם בכל אופן ניתן כבר מחר לעשות בדיקה זה לא יראה תוצאות שגויות

iris2210

New member
בדיקת היריון ../images/Emo91.gif

אני ממליצה לך אם עברת את תאריך קבלת הווסת האחרונה שקיבלת כדי לך מאוד לעשות בדיקת דם להיריון. אני מקווה איתך שהתוצאה תהיה חיובית. בהצלחה.
אצלי עברו שבועיים מאז זריקת הכוריגון והייתי צריכה לקבל וכאשר ראיתי שהמחזור מבושש לבוא עשיתי בדיקת היריון. תתפלאי לשמוע וגם אני הייתי מופתעת התוצאה היתה חיובית. אז אני שולחת המון חיזוקים וחיבוקים שבקרוב מאוד תעברי לפורום השכן של היריון ולידה. תהיי חזקה ואופטימית. בהצלחה

למעלה