בדיקת הריון-help עשיתי בדיקת הריון וקיבלתי את התוצאה: גדול מ- IV /L 1000 מה זה אומר??????
S ssbb New member 9/6/03 #1 בדיקת הריון-help עשיתי בדיקת הריון וקיבלתי את התוצאה: גדול מ- IV /L 1000 מה זה אומר??????
מ מיכלושית New member 9/6/03 #2 ssbb ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif תראי ........ לפי הספר ......... "כל מה שאת צריכה לדעת הוא, שתוצאת bhCG, מעל 10 שרשומה כמספר, פירושה היריון" ואני מקווההההההההה שאני לא טועה
ssbb ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif תראי ........ לפי הספר ......... "כל מה שאת צריכה לדעת הוא, שתוצאת bhCG, מעל 10 שרשומה כמספר, פירושה היריון" ואני מקווההההההההה שאני לא טועה
S ssbb New member 9/6/03 #3 גם אני מקווה זה מה שחשבתי ואני מחפשת חיזוקים לכך את הרופא שלי אוכל למצוא רק ב- 16:00 ואני בינתיים אוכלת ציפורניים תודה
גם אני מקווה זה מה שחשבתי ואני מחפשת חיזוקים לכך את הרופא שלי אוכל למצוא רק ב- 16:00 ואני בינתיים אוכלת ציפורניים תודה
M mayashu New member 9/6/03 #6 מזל טוב! ../images/Emo24.gif דיברתי עכשיו עם המרפאה והבנתי ממנה שכל תשובה מעל 10 משמעה הריון (ולי יש פחות, מסתבר...) המון מזל טוב והמשך הריון נעים ומפנק.
מזל טוב! ../images/Emo24.gif דיברתי עכשיו עם המרפאה והבנתי ממנה שכל תשובה מעל 10 משמעה הריון (ולי יש פחות, מסתבר...) המון מזל טוב והמשך הריון נעים ומפנק.
V vally New member 9/6/03 #8 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif הלווי וזה מדבק. שתהיה לך בטן גדולה ושכולם יראו אותה כמה שיותר מהר :-L
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif הלווי וזה מדבק. שתהיה לך בטן גדולה ושכולם יראו אותה כמה שיותר מהר :-L