בדיקת הריון זולה

אנא אל

New member
בדיקת הריון זולה

הי. אני ישנה-חדשה (קוראת פאסיבית מזה שלושה חודשים ורק היום נרשמתי). זה אחד הפורומים הרציניים והמרגשים בתפוז.אבל עד עכשיו, לא יודעת למה, התביישתי. בכל מקרה, רציתי לספר שאתמול הייתי בסופר פארם כדי לקנות ערכה לבדיקת הריון ויש מבצע: שני מקלוני זהב ב- 39 ש"ח. אז סה"כ, זה משתלם (כי בד"כ אחד עולה כמעט שלושים ש"ח ואני כבר ביצעתי מספר בדיקות....). וד"א - הבדיקה יצאה חיובית , אז הייתי חייבת לספר לכן, למרות שלא הכרתן אותי. מפזרת על כולכן המון המון אבקת הריון!!!

מעיןבר

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

ותודה על המידע

yaf73

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo65.gif

הבדיקה אולי זולה אבל התוצאה יקרה,

מזל טוב והמשך היריון קל ותקין! תפזרי אבקת היריון ותשלחי למישהי במסר את הבדיקה השנייה שנותרה יתומה.

blue4u2

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif שיהיה לך

הריון קל ותקין

אנא אל

New member
עוד התוודויות...

רציתי לספר לכן שאני כבר אמא לילדון מתוק בן שנה+. לפניו, עברתי הפלה טבעית אחת (בשבוע 7), ונקלטתי ישר אח"כ. אני אומרת לכן את זה, כי אני זוכרת שנורא רציתי להיות בהריון, וכשההריונות נקלטו, נורא פחדתי. לא מההריון, כי אם מהאחריות הזו של להיות אמא. ובמקום לשמוח מההריון, הייתי קצת עצובה וניסיתי לא להתעסק עם זה (אולי גם כי הייתי הראשונה מבין החברות שלי). בוא נגיד, שלא הייתי מאלו שמחוברות לעובר...מלטפות, מדברות. היום, במבט לאחור, אני יכולה להגיד שזה היה ממש דפוק. כי זה האושר הכי גדול שיש. ולמי שאמרה שהיא מתלבטת אם להפסיק זמנית עם הטפולים, אני ממליצה בחום להמשיך. עכשיו, שאני כבר אמא, ושוב נקלטתי להריון, אני עוד יותר מאושרת. פחדתי, בגלל היחס שהיה לי לבני, בתקופה שהוא היה עובר, שזה יתנקם בי, ועכשיו יהיה לי יותר קשה להכנס להריון. אז זהו. כמה מילים. והמון תודה על התגובות החמות.

גם אני קניתי את הערכה הזו

קוראים לה משהו כמו מקלון הזהב, אריזה וורודה. גם הפסים יוצאים בוורוד. גם אצלי הבדיקה יצאה חיובית, אז מייד עשיתי את השנייה (לא יכולתי להתאפק...), מאז אני בהיסטריה של חיוכים, ממש לא מצליחה להסתיר את זה.

למעלה