בדיקת הריון ובטא

MommyToBe1

New member
בדיקת הריון ובטא

היי בנות , היום בבוקר עשיתי בדיקה ויצא לי פס בהיר אך ברור בבדיקת הריון. אני יוא"ב 10 היום. עשיתי בטא בבוקר והגיעה תוצאה של 33.... האם זה בסדר ליוא"ב 10?? לא נמוך מידי ?? אני ממש בלחץ :((

thekt

New member
לגמרי תקין ותואם את השלב שלך

וגם את הפס הבהיר של הבדיקה שמזהה מבטא 25 בד"כ

MommyToBe1

New member
תודה !!

לעשות שוב בדיקת דם ביום ראשון לוודא שהיא אכן מכפילה את עצמה.. או שאין צורך לדעתך ? (התעלפתי היום בבדיקת דם ולא בא לי שוב חח)

thekt

New member
אני קצת חריגה בנוף כאן

ולא בעד בדיקות דם בכלל. מקסימום אחרי שבוע מהאיחור, רק כדי שההריון ירשם במערכת במידה ומשהו יקרה.
אז אני אישית לא בעד ללכת לבדיקת הכפלה, בייחוד לא אם את סובלת כשעושים לך בדיקות דם.
מה גם שזה סתם מלחיץ (האם הכפילה כמו שצריך ) וגם עוד זמן של נסיעה למרפאה,והמתנה בתור

MommyToBe1

New member
ומאיזה בטא

זה נחשב "הריון" בעיני הרופאים? אני באמת חושבת שאולי אעשה רק בסוף שבוע הבא.. בהנחה שבאמת הכל יהיה בסדר ..

זה לא מדוייק

אני עשיתי היום בדיקת בטא, יצא 12, אני ב4 ימי איחור משהו כזה, וזה לא תקין ולא נחשב הריון...

thekt

New member
למה לא תקין? אולי היה ביוץ מאוחר?

אי אפשר לדעת מערך אחד של בטא.
בהגדרה, החל מבטא 5, זה נחשב הריון. זה מה שכתוב בטופס של בדיקת הדם.
ברור שאם את בשבוע 12 ויש לך בטא של 7, אז את לא בהריון...
אבל אני חושבת שהכוונה שלי ברורה.

thekt

New member
לגבי ה25, את צודקת

ראיתי עכשיו.
אז בעצם יש כאן סתירה...
מה באמת 12 אומר? כי אם מתחת ל10 זה שלילי ומעל 25 זה חיובי, מה לגבי כל המספרים בין 10 ל-25?
&nbsp

במצב שלי זה הריון כימי

ערכים נמוכים כאלה לאחר האיחור מעידים על הריון לא תקים- היתה הפרייה אבל לא היתה השתרשות....

thekt

New member
משתתפת בצערך

מקווה שתחווי הריון תקין בהקדם

יעל2016קל

New member
ווווואו :)

בדיוק נכנסתי לפורום לכתוב לך הודעה!!!!!!!!!! וווווווואיייי זה בדיוק מתאים לשלב!!!!! תחזרי ביום ראשון לוודא שהכפיל את עצמו ומברוק!!!

MommyToBe1

New member
תודה :)

אני ממש בלחץ.. לא מאמינה בכלל!!!! (כנראה שבכל זאת לא מרגישים כלום בתחילת ההריון חח) רק מקווה שבאמת תעלה יפה ותכפיל את עצמה. אין.. אנחנו לא נפסיק לדאוג כנראה לעולם חח

איזה כיף! מזל טוב!

באמת לא מפסיקים לדאוג... אני בדיוק לפני התור לרופא נשים ביום שני לראות דופק..
כל שלב נראה לי מלחיץ..
אגב גם אני לא הרגשתי כלום בהתחלה..

הריון קל ותקין!

MommyToBe1

New member
תודה !!

אני עדיין לא מאמינה. . גם הבוקר עשיתי בדיקה לוודא שהפס לא נעלם. . הוא קצת התחזק מאתמול אז זה מעט מרגיע :) שיהיה המון בהצלחה אצל הרופא! איזה שבוע את כבר? אמורים כבר לראות דופק בשלב הזה?

גם אני הייתי די בשוק בהתחלה

אני שבוע 6+6, אז כשאהיה אצל הרופא אהיה 7+3
יכולים כבר לראות דופק, והבנתי שאם לא רואים פשוט צריך לחזור אחרי כמה ימים כי לפעמים זה תלוי בביוץ

ותודה :) בהצלחה גם לך עם ההכפלה :)

MommyToBe1

New member
תודה!

אין תורים פנויים ואני אאלץ לעשות שוב בדיקת דם רק בשבוע הבא בראשון !! לא יודעת איך אצליח לחכות עד אז.. בינתיים הקווים בבדיקות נהיים כהים יותר. מקווה שזה אופטימי. אגב... גם עכשיו בשבוע 6 את לא מרגישה סימפטומים מיוחדים ? כי אני ממש לא מרגישה כלום וזה מעט מלחיץ :( ושיהיה המון בהצלחה אצל הרופא בבדיקת דופק ! :)

למעלה