בדיקת הריון ביתית

מצב
הנושא נעול.

ilanitas

New member
בדיקת הריון ביתית

בדיקת הריון ביתית
מחר אני אמורה לעשות את בדיקת הבטא במדיקל סנטר (שם התוצאות מגיעות רק בשעה 6 בערב...) מניסיונכן האישי, אם אני אעשה בדיקה ביתית היום בערב - האם היא תשקף את המציאות?- כי אני פשוט לא יכולה להמתין יותר אני על סף איבוד שפיות דעתי

העין ה 3

New member
אני ידועה בהתנגדותי לבדיקות ביתיות

בדיקת הריון ביתית
מחר אני אמורה לעשות את בדיקת הבטא במדיקל סנטר (שם התוצאות מגיעות רק בשעה 6 בערב...) מניסיונכן האישי, אם אני אעשה בדיקה ביתית היום בערב - האם היא תשקף את המציאות?- כי אני פשוט לא יכולה להמתין יותר אני על סף איבוד שפיות דעתי
אבל אם את מתעקשת - אם זה יצא חיובי, את יכולה להתחיל לשמוח, אבל אם זה יצא שלילי, זה ממש לא סיבה להספיד את הטיפול אלא לחכות לתוצאה הרשמית.

העין ה 3

New member
רגע! בערבון מוגבל!

אבל אם את מתעקשת - אם זה יצא חיובי, את יכולה להתחיל לשמוח, אבל אם זה יצא שלילי, זה ממש לא סיבה להספיד את הטיפול אלא לחכות לתוצאה הרשמית.
רגע! בערבון מוגבל!
כל האמור לעיל - בתנאי שלא קיבלת כוריגון לתמיכה לפני פחות מ-10 ימים. אם קיבלת, גם תוצאה חיובית יכולה להיות שגויה.

anguly

New member
בכל מקרה עדיף שתן ראשון של הבוקר...

בדיקת הריון ביתית
בכל מקרה עדיף שתן ראשון של הבוקר...

שויו

New member
גם אני שונאת את הבדיקות הביתיות

בדיקת הריון ביתית
גם אני שונאת את הבדיקות הביתיות
וחוץ מזה עדיף לעשות עם שתן ראשון של הבוקר בעיקר אם זה בימים הראשונים של האיחור עוד עוד לפניו. מכירה טוב מאד את המתח הזה אבל אם עברת עד כה, אז גם היממה עד מחר בערב תעבור. בהצלחה!!!

אני אוהבת את הבדיקות הביתיות

בדיקת הריון ביתית
אני אוהבת את הבדיקות הביתיות
אצלי הם תמיד עבדו כמו שצריך, אבל שמעתי מבנות אחרות שהיו אצלם פשלות, אני הייתי מנסה בכל מקרה ועושה גם בדיקה ביתית. מחזיקה אצבעות לתשובה חיובית, אמן ואמן

שוב אספר על הנסיון שלי

בדיקת הריון ביתית
שוב אספר על הנסיון שלי
בבוקר של בדיקת הבטא (12 יום מההחזרה) עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית. בכיתי כמו משוגעת והחלטתי שצריך לעבור למחלקה אחרת. בכל זאת נסעתי לבי"ח לבדיקת דם ובאותה הזדמנות נכנסתי לשרותים וראיתי דימום. בגלל שהיה ברור לי שזה שלילי, ביקשתי מהמזכירה את צילום התיק הרפואי שלי כדי לעבור מחלקה והיא הסבירה לי איך ניתן להשיג את זה. ב 11:00 התקשרה האחות להודיע לי שאני בהריון. בטא 41. אחרי יומיים היתה בטא 100 וכיום הבטא הזאת בת שנתיים ו 4 חודשים והיא השמחה של חיי. אני לא מאמינה לבדיקות ביתיות!!!!!

זה הרי ברור

בדיקת הריון ביתית
זה הרי ברור
שלא תוכלי לחכות עד מחר...לפחות אצלי זה כך. אני נשבעת לעצמי ששוב לא אעשה בדיקה ביתית והאני האחרת, זאת שלא חושבת בהגיון קונה ערכה ו... נו טוב עד כה זה לא עבד אבל יש לציין שלא היו טעויות, השלילי אכן היה כזה, אבל זו אני, סובלת מסכיזופרניה קלה בזמן טיפולים. לא חשוב מה את מחליטה מי יתן וזה יהיה חיובי

אני נגד בדיקות ביתיות באופן מוחלט!!

בדיקת הריון ביתית
באחד הטיפולים לא יכלתי להתאפק יותר ועשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובי ובסופו של דבר היה שלילי לצערי
אני אפילו לא יכולה לתאר לך כמה קשה התרסקתי.... יותר קשה מכל שלילי אחר שקיבלתי.

liati7

New member
עדיף לחכות לתוצאת בדיקת הדם

באחד הטיפולים לא יכלתי להתאפק יותר ועשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובי ובסופו של דבר היה שלילי לצערי
אני אפילו לא יכולה לתאר לך כמה קשה התרסקתי.... יותר קשה מכל שלילי אחר שקיבלתי.
עדיף לחכות לתוצאת בדיקת הדם
ודרך אגב גם אני עברתי טיפול במדיקל אליי התקשרו כבר בשעה 14 כשאמרו שהתוצאה תהיה ב-15 . מאחלת לך בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה