בדיקת הענות - sew along חדש?

טרהקוטה

New member
בדיקת הענות - sew along חדש?

מזמן לא היה לנו (אני לוקחת על עצמי את כל האשמה). אז מה עכשיו? עונת הרחצה כבר ממש כאן. ים-בריכה עם הילדים לפנינו. מי בעד פרויקט משותף של חלוק-מגבת? מתאים, לדעתי, גם לתופרות לא מאוד מנוסות.

עקרונית הייתי שמחה

אבל אין לי בד מתאים, ואני לא זוכרת גם שראיתי לקנות איפשהו...

שלי87

New member
נשמע מעניין ממש!!! אני בהחלט מתעניינת

במיוחד משום שאני מחפשת לעצמי חלוק מגבת איכותי ויפה כבר כמה חודשים ולא מוצאת בשום מקום...אבל, כמו השאלה מעלי- איפה קונים בדי מגבת איכותיים? זה לא מסובך מדי לתפור מגבת עבה במכונה ביתית (פלסטיקית)?

Tנקר בל

New member
אני אשמח מאוד, אם אדע היכן ניתן לרכוש בד

אולי אפשר אפילו ללכת צעד נוסף, ולקנות בד ביחד באופן סיטונאי?

revavonet

New member
אני אשמח

דווקא הבת שלי מעדיפה פליז מפנק במקום מגבת, אבל לי אין בעיה לתפור שניים.
נהנית מאוד מהפורום הזה, אפילו שאני לא קבועה בו.

טרהקוטה

New member
לפתוח לכן את התיאבון-

יש כאן גזרה מתוקה, לילדים. ופה יש עוד דוגמה, אמנם של גזרה למכירה, שמתאימה גם לילדים וגם למבוגרים. ומי שקרובה לחיפה- יש לי גזרה של בורדה, מתוקה עד אין קץ, של חלוק מגבת לילדים עם קפושון, בדוגמת פרה. מי שקרובה ורוצה, מוזמנת לבוא להעתיק (לא יודעת לסרוק! תעזבו אותי!).
בדי פיקה אכן מתאימים, כמו ששרון ציינה, אבל פיקה מהנסיון שלי מאוד משנה צורה בכביסות - הוא מתכווץ בדרכים לגמרי לא צפויות. מי שאין לה נסיון חיובי עם פיקה ממקום ספציפי, שלא מתנהג ככה, אולי כדאי לשקול שימוש בבד אחר. או לא להקשר מאוד לחלוק מגבת שהיא מכינה.
בד מגבת יש, לדעתי אצל גולדשטיין, וזה לגמרי בד שאפשר לתפור במכונה ביתית, זה לא הבד האימתני של המגבות העבות. לא שיש לי בעצמי בד כזה, אבל אם נוני ולולי תארגן לה יום שישי פנוי בקרוב, יכול להיות לשתינו... וגם לחברה המשותפת...

nesherkal

New member
ותסתכלו גם כאן

טרהקוטה

New member
טוב, אחרי הקישור שלך

קשה לי להאמין שיש מישהי שלא תצטרף... זה מ-ת-ו-ק!!!

nesherkal

New member
תודיעי אם אתן נוסעות אולי ...

גם אני אוכל להגיע ולפגוש אתכן

לפחות נכון לשנה שעברה,

יש גם אצל גולשטיין וגם אצל ראובן,
ואכן היה קל לתפור אותו.

בירושליים ראיתי בד מגבת זול יותר בד שדומה למגבות בריכה שמוכרים בחנויות.

אפשר גם להשתמש במגבת קנויות, לא? בבאזרים יש מגבות יותר זולות מקניית בד מגבת, עוד לא הצלחתי להחליט אם יש הבדל משמעותי באיכות.

ואני מצטרפת לפרויקט, מבורדה למי שנמצאת באיזור מודיעי ורוצה להעתיק.

בואי נחזיק אצבעות

לימי שישי פנויים מעבודה, ילדים בריאים ובעלים שלוקחים פיקוד

למעלה