בדיקת הולטר לחץ-דם

בדיקת הולטר לחץ-דם

יש לי תור לבדיקת הולטר לחץ דם. הבנתי שמגיעים בבוקר - ומקבלים מכשיר שבודק את לחץ הדם באופן אוטומטי כל מספר דקות במשך 24 שעות. האם משהו כאן עשה את הבדיקה הזו ? האם אפשר ללכת לעבודה (בקירבת אנשים) ביום הזה, או שהמכשיר בולט או מרעיש בעת המדידות ועדיף "לבנות על" יום חופש ? תודה.

יפיופי

New member
אני הלכתי על יום חופש

כשעשיתי את הבדיקה,אבל לדעתי אפשר לעבוד. העניין לבדוק את לחץ הדם ביום רגיל שלך. אולי יש קצת זמזום כזה אבל לא נורא. בהצלחה.

../images/Emo51.gif אולי פשוט אעבוד מהבית ביום

הבדיקה. אני יושבת בחדר בעבודה עם עוד משהו, וגם סדר היום שלי בעבודה כולל ישיבות - כך שאם המכשיר "מזמזם" או "מסגיר את עצמו" בדרך כלשהי - אינני מעוניינת להיות נוכחת בעבודה באותו יום (אני לא מאלו שמשתפים את הסביבה בבדיקות, מחלות, וענייני בריאות אחרים). כל כמה דקות בערך מתבצעת מדידה ? האם אפשר בכלל לישון בלילה עם זה ?

יפיופי

New member
אני לא ממש זוכרת

כל כמה זמן אולי 20 דקות או חצי שעה. יש אי נעימות קלה בזמן שהשרוול מתנפח לי אפילו לחץ מידי פעם. ואם את זזה בזמן שהוא בודק אז הוא בודק שוב. לי זה קרה לא מעט פעמים. בלילה ישנים, לא שנת מלכים , אני בכל אופן הרגשתי כל פעם שזה התחיל לעבוד. אני מסכימה איתך שיותר נעים להישאר בבית. ושיהיו רק בשורות טובות.

זו בדיקת לחץ דם - מהימנה יותר

מבדיקת לחץ דם חד פעמית שמבצעים אצל האחות - המאפשרת מעקב אחר לחץ הדם במשך 24 שעות על מנת לראות אם לחץ הדם לאורך היממה הוא תקין, ואם יש זמנים לאורך היממה בהם הוא גבוה מדי או נמוך מדי.

למעלה