בדיקת דם

חדוהיוס

New member
בדיקת דם

מישהי התנסתה פעם בבדיקות בקפח" כללית? הפונ שלי עשתה ב7 בבוקר בדיקה ואין עדיין תשובה...(באינטרנט).זה לא מוגזם? אמרו תשובות בערב. מתי זה ערב???

חדוהיוס

New member
בדיקה

קבלתי תשובה...בדיקת דם להריון לא מעדכנים במחשב בקפח" כללית כך שאם למישהי היה רעיון לא להגיע לביהח" להבדק,ממש לא מומלץ!

חדוהיוס

New member
הבדיקה..

אני כותבת לכן ובוכה... התקשרתי למעבדה והם טענו תשובה תגיע רק לרופא.. בדחיפות הפונ המקסימה שלי לקחה מונית לרופא(נראה שהיא הבינה שאני על סף שבירה) לרופא לא הגיע דבר.הם ניסו להתקשר למעבדה ,ששם טענו שהתוצאות של הביקה לא דחופות ויגיעו רק ביום א. מבחינתי ש ע ר ו ר י ה.בדיקת השתן שלילית.אני לא יודעת אם להאמין לה או לא.הצעתי לפונ שלי שנעשה בדיקה מחר בביהח" תוך שעתיים תשובה. זה היא לא מוכנה לשמוע שוב דקירה...בקיצור אולי היא תקבל מחזור לפני שנדע אם יש הריון...

חדוהל'ה מה שצריך לקרות קורה בחיים..

ו"הלוא זו רק החזרה ראשונה....." מזכירה לך את המנטרה שלך !! וחוץ מזה, זה שמועד מתן התשובה נדחה זה לא אומר כלום לגבי התשובה עצמה. אז הרשי לי עוד יומיים של אופטימיות בשבילך
חושבת עליכם ושיעבור מהר ובלי לחצים !! ועוד אחד גדול

need1

New member
פשוט להתקשר למעבדה

בטח יש להם עומס אחרי החגים בגלל זה עדיין לא עידכנו.

milamark1

New member
כן גם לנו היה אותו דבר. פונדקאית

שלי גם בכללית בהחזרה הראשונה היא עשתה בקופה ביום חמישי וקיבלנו תשובה ביום ראשון
(עאפילו שהיה כתוב בדחיפות) אבל פעמים הבאים היא הלכה לבדיקה וומשם לקחה את הדם למעבדה מרכזית ואז קיבלנו תשובה אחרי שעתיים - שלוש. אני מאחלת לכם בהצלחה רבההההה

מירבי*

New member
קבלת התשובות באינטרנט

הציעי לפונדקאית שלך לקחת קוד לאינטרנט מקופת החולים שלה, בקשי ממנה שתיתן לך את הקוד וכך תוכלי לראות את התשובות מהר מאוד, ברוב המקרים באותו יום, זה עובד מצויין אצל הרבה זוגות ופונדקאיות. בהצלחה

למעלה