בדיקת דם

shirna

New member
בדיקת דם

לפני שעתיים בערך עשיתי בדיקת דם, התשובות יגיעו בשעה 14:00, והזמן עובר כמו צב כשמחכים. תחזיקו לי אצבעות...

blue4u2

New member
מחזיקה מחזיקה מחזיקה ../images/Emo24.gif

ואל תשכחי ב - 14:01 לעדן כאן

סימבה ק

New member
בהצלחה! ../images/Emo65.gif

ושהשבוע שלך יתחיל כמו ששלי התחיל השבוע שעבר.....

נעמולה

New member
מחזיקה אצבעות ידיים ורגליים

אני זוכרת את העצבים הרופפים שלי ביום שעשיתי את הבדיקה...ואני מאחלת לך שהתוצאות יהיו חיוביות!!!! בקרוב אצלי...

shirna

New member
אז הנה אני מעדכנת אתכן...

ש ל י ל י !!!!! כל כך מאכזב.

טאיה1

New member
אני שולחת לך חיבוק חזק

והמון תקווה לחודש הבא. אל תהיה עצובה

blue4u2

New member
אוייייייי, כואב ה ../images/Emo23.gif כל כך קיויתי

זה היה נשמע שזה כן......
מחבקת אותך מתוקה

תמרלה

New member
מתאכזבים-וממשיכים קדימה../images/Emo26.gif

מזדהה עם תחושת האכזבה! היה לי זיק קטנטן של תקוה שאולי בכל זאת החודש זה קרה ככה בטעות, למרות שאמרו שהזקיקים קטנים, אבל היו לי סימני השתרשות ואז... אבל היום (ודוקא היום?!) יש סימנים רצינים של המכשפה שהקדימה ביומיים החוצפנית!! ולמה חוצפנית- כי עוד שעה בערך יש לי תור אצל רופא פוריות ו.....נו זה באמת לא לעיניין שהיא באה, לא יכלה כבר לחכות עוד יומיים, אבל במחשבה קדימה זה מקדים גם ביומיים את הביוץ ואת החודש הבא! ונקווה שעם תוספת חיזוקים ולא רק נפשיים, רגשיים, הפעם הולכת גם על כדורים וזריקה - זה יעבוד! אז חבל שירנה ונקווה שבחודש הבא שתינו נרקוד בשמחה למראה ה: חיובי!! שיהייה רק טוב

shirna

New member
קצת עידוד

תודה לכולן על העידוד הייתי זקוקה לו. וקצת עידוד עצמי... התשובה השלילית אומנם איכזבה אותי, אך יחד עם זאת נתנה לי את הכוח להמשיך ולנסות ולא להתייאש. אני מקווה שכולכן מרגישות כך , משום שזו הדרך היחידה לשרוד את המאבק הזה. אז בהצלחה לכולנו בנסיונות הבאים.

tich

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול

תתעודדי, תצברי כוח ויאללה למרוץ הבא שיצליח

למעלה