בדיקת דם - אאוץ´

שרונה27

New member
בדיקת דם - אאוץ´ ../images/Emo7.gif

השבוע עברתי בדיקת דם שיגרתית ביחידת ה-IVF. הבדיקה (בניגוד לעבר) כאבה לי נורא ואחריה דיממתי המון (הרבה יותר מהרגיל). היא הותירה לי סימן כחול קטן שלא נראה מאיים אבל הכאבים שיש לי מאז הבדיקה באיזור הבדיקה הולכים ונעשים קשים יותר ויש תחושה שהם מתפשטים. כל תנועה עם הזרוע כואבת לי ואני בקושי מסוגלת לישר אותה. האם קרה כזה דבר למישהי? למה כואב לי כל-כך (ממש עד כדי בכי)? מה אפשר לעשות?

hematoma

גם לי זה קרה האמת לפני שבועיים לקחו לי דם ונוצר לי כזה סימן (עד עכשיו עוד יש סימן חלש) , זה דם שהצטבר מתחת לעור , וזה באמת כאב נורא אבל עבר עם הזמן , והאמת שהכאבים חלפו לי אחרי יומיים. אם את מודאגת אולי תלכי לראות אחות או משהו כזה , לוודא שזה לא הזדהם.

v1

New member
סיוט מבדיקות דם

כאשר טופלתי בהזרעות האחיות המנוסות במכבי היו מוציאות לי דם תוך שניה ללא כאבים וללא סימנים . כאשר עברתי לivf הסטאזר שמוציא את הדם פשוט התעלל בי . בכל בדיקה הייתי יוצאת דקורה ומדממת בכל מקום אפשרי בשתי הזרעות כולל כפות הידיים ונראיתי אחרי הבדיקה כמו נרקומנית ( ובקיץ זה הכי גרוע - להסתובב כך עם שרוול קצר ) . אחרי שדיברתי עם עוד בנות מיוסרות בתור - התלוננו עליו . נכון - הוא צריך ללמוד . שיעשה את זה במחלקה שבה לא לוקחים מהמטופלות דם 3 פעמים בשבוע . מאז הגיעה סטאזרית מחליפה - ונפתרה הבעיה . ייתכן והמקרה שלך הוא חד פעמי , ברח לאחות הוריד . אבל אם זה מקרה חוזר - סימן שהיא פשוט לא מנוסה .

למעלה