בדיקת גלשנים בגבעה

בדיקת גלשנים בגבעה

ביום שישי הקרוב 4.6.04 תתקים בדיקת גלשנים ואימוני המראות ונחיתות. הארוע יתקיים בגבעה הצפונית של קיבוץ פלמחים החל בשעה 1000. בכניסה לקיבוץ יש שער חשמלי הנפתח אוטומטית לרכבים מורשים. יש להמתין בצד עד הגעתו של רכב כזה ולהיכנס אחריו. אחרי שנכנסיםן פניה שניה ימינה עד הסוף (200 מטר) ושמאלה עד הגבעה. אנא סעו לאט בקיבוץ שלא יגרשו אותנו משם.

סחתיין על הטיסה היום עמירם.

מה שניקרא תיקתוק עניינים...בלי דיבורים,פשוט באת ביצעת והלכת,כל הכבוד וכמובן איך נישכח את עמית שהשאיר לנו עשן היום...צריך להתחיל להיזהר?

חגי זיו

New member
מצטרף בשימחה ל"שאפו" וגם לצדר-בום

מגיע כל הכבוד שהצליח להשלים את המשימה אחרי שתקופה ארוכה מאד לא ראינו ממנו שום ניצוץ אמיתי. על פניו נראה לי שעמירם לקח את הליגה כאשר הנוסחה תתגמל אותו על יציאה מוקדמת והגעה ראשון לגול. מבחינת זמן יש לי הרגשה שעמיר עשה זאת הכי מהר. חשוב לציין שבגול היו לא מעט ענתיקות - הגלשן של עמירם - בן 4 ,של צדר ושלי - בן 3 כאשר תותחים כמו ירון ואילן שטסים בהילוך מהיר יחסית לא הורידו הילוך לטובת הקטעים החלשים שהיו באזור הפיילון בצומת כורסי.

amitceder

New member
תודה תודה

כדאי להעביר במהירות את הטרק לוגים, כי הבנתי מעמיר שאם נזדרז אולי יצרפו את הטרקים לסרט של טבע הדברים ואז זה יהיה ממש יפה. תודה על הקומפלימנטים, בהחלט שמחתי סוף סוף מטיסת קרוס בריאה, מהירה ומאתגרת, שלא לדבר על הכנרת מגובה 1600 מעל הים שפשוט נראתה נפלא. וחוץ מזה - הגלשן שלי לא ענתיקה, אחת הסיבות לדעתי שהצלחתי היא שדיברתי אליו יפה לפני ההמראה, ליטפתי אותו ואמרתי לו שאני אוהב אותו מאד. אז מי אמר שאמונות כאלה הן תפלות?

David Gerby

New member
Amit you kill me!

I can really imagine you do that. Anyway well done! Although being a student (that was my succesfull period). Of course Amiram I'm impressed. (I have made the order for you) Amit, unfortunately no one remembers you have flown here. You should have crashed or leave a mark somewhere... I am very curious to come back and see the returning pilots kicking the asses of the guns. Hagai don't expect me being a driver again (only once maybe). I miss you my friends very much and really really really want to come back but just can't!! (woke up this morning with a terrible home sick You guys muct update me about what's new with Ido, what happened in the Tavor with Gavri, what was the Mazeget of Schweitzer. Please be specific. I miss you all and will be happy to get a call from anyone to: 0061427789995

למעלה