בדיקת ביוץ

kukuya

New member
בדיקת ביוץ

שלום בנות, אני מפסיקה לקחת גלולות אחרי 11 שנים. רציתי לשאול מהן הדרכים לברר מתי הביוץ שלי מתרחש? תודה

כל התשובות

נמצאות במאמר המצויין הזה. קחי בחשבון שאחרי גלולות יש סיכוי שהגוף קצת ישתגע והמחזור לא יגיע אחרי 28 יום כמו שאת רגילה. כלומר הביוץ לא יתרחש 14 יום מיום המחזור הקודם, אלא מאוחר יותר כמו למשל 20 יום מתחילת המחזור הקודם, שזה מחזור של 20+14=34 יום. ברוכה הבאה
ובהצלחה

פּוֹנְג

New member
אפשר גם להשתמש בערכה

לבדיקת ביוץ יש בערכה הסברים איך להשתמש בה ואפשר לקנות בכל סופרפארם.

מוריייי

New member
אבל האם הערכה יכולה להראות על

תאריך ביוץ נכון גם במידה ולא ידוע עדין אם המחזור סדיר עקב שימוש של שנים בגלולות ועקב שמדובר בחודש או חודשים ראשונים לנסיונות?

הערכה מראה נכון את יום הביוץ

הבעיה היא שהערכה כוללת רק 5 מקלוני בדיקה, עבור 5 ימים אם את בודקת ב-5 ימים שאינם ימי הביוץ שלך, הערכה תראה שעדיין אין ביוץ ואז תצטרכי לרכוש ערכה חדשה כדי לבדוק את חמשת הימים הבאים, ואם גם בהם עדיין אין ביוץ תצטרכי לקנות ערכה נוספת... כל ערכה כזאת עולה כ-150-200 שח. כך שזה לא פשוט. לחסכון כספי עדיף לבדוק בימים ה"נכונים". כלומר, כשאת רואה שיש הפרשות, סימן שמתקרב יום הביוץ ואז כדאי להתחיל לבדוק עם ערכת ביוץ. וגם אז יתכן וערכה אחת לא תספיק. הסימנים הזולים יותר כלכלית הם סימני ההפרשות. חום השחר נועד להכיר את הגוף שלך - לדעת בדיעבד שלפני X ימים היה הביוץ כדי לדעת את זה לפעם הבאה. ואם מנסים יום כן יום לא, גם כשלא יודעים בדיוק מתי יום הביוץ, יש סיכויים להיקלטות

מוריייי

New member
הבנתי, תודה רבה לולה :)

אגב, ראיתי פירסומת שבסופרארם יש ערכה במחיר 99 ש"ח אבל אין לי מושג אם היא שווה משהו.

למעלה