בדיקת בטא

מצב
הנושא נעול.

שלי שלי2

New member
בדיקת בטא

בדיקת בטא
אני אמורה לעשות בדיקת בטא ביום שישי בשבוע הבא. הבעיה היא שבמרפאה שלי לא מבוצעות בדיקות דם בימי שישי. האם ניתן להקדים ולבצע את בדיקת הדם ביום חמישי (13 ימים מיום ההפריה), או שכדאי לדחות ליום ראשון (16 ימים מיום ההפריה)? מה דעתכם בנושא?

בדיקת בטא

בדיקת בטא
אני אמורה לעשות בדיקת בטא ביום שישי בשבוע הבא. הבעיה היא שבמרפאה שלי לא מבוצעות בדיקות דם בימי שישי. האם ניתן להקדים ולבצע את בדיקת הדם ביום חמישי (13 ימים מיום ההפריה), או שכדאי לדחות ליום ראשון (16 ימים מיום ההפריה)? מה דעתכם בנושא?
בדיקת בטא
שלי שלום, ניתן לבצע בדיקת בטא ביום ה-12. אני ביצעתי בדיקת בטא ביום ה-11 . מאחלת לך בהצלחה ובשורות טובות..

החישוב הוא: 12 יום מיום ההחזרה

בדיקת בטא
החישוב הוא: 12 יום מיום ההחזרה
(בהנחה שההחזרה היתה יומיים או שלושה אחרי השאיבה.), ולא לפי ההפרייה. כמו שפשושית אמרה- גם יום 11 זה בסדר, אבל צריך לקחת בחשבון שהבטא יכולה להיות נמוכה יחסית ביום ה-11.

אנחנו עשינו את ה- ß הראשון ב-

בדיקת בטא
אנחנו עשינו את ה- ß הראשון ב-
אנחנו עשינו את ה- ß הראשון בבוקר, ביום שישי, בב"ח בני-ציון. כבר בשעה 11:30 התקשרו להודיע לנו את התוצאה, שאותה כולכם ידעים

מצב
הנושא נעול.
למעלה