בדיקת אשכים

בדיקת אשכים

א. מתי עשו לכם בדיקת אשכים בפעם הראשונה? ב. האם רופא בדק אתכם או רופאה? מי הייתם מעדיפים שיבדוק אתכם? ג.האם עמד לכם הזין בזמן הבדיקה? ד.האם התביישתם בזמן הבדיקה?

לירונר

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

א. לא יודע. ב. גם את זה אני לא יודע. ג. נראה לך שאם את השניים הראשונים אני לא יודע אז את זה אני אדע
ד. כאילו שזה כבר לא ברור...

רותם ™

New member
יש!שאלון

א.בצו ראשון ב.רופא.זה גם מה שאני מעדיף ג.לא ד.קצת כי זה היה אחרי לילה מאוד..."עמוס" וחששתי שאולי הוא יגלה משו

רותם ™

New member
אתה יודע טוב מאוד למה

אני ארגע אני אדבר איתך אני על טורים גבוההים מדיי עכשיו

hatul

New member
בוא נראה...

פעם ראשונה, לא זוכר הייתה פעם בצבא, זה היה רופא אין לי העדפה בנידון זו סך הכל בדיקה

לירונר

New member
נו, טוב.. גם אני אענה..

זה היה בבקו"ם לפני שנה וחצי, בדקו אותי פעמיים באותו יום, שני רופאים שונים. לא עמד לי, כי היה לי נוראאאאאאא קר
. לא ממש התביישתי, אין במה

o O Y O o

New member
תמיד אפשר לשאול את גלעד..

אי אפשר לסמוך על האוביקטיביות של גברים בעניין זה.. משום מה רבים הופכים זבוב לפיל.. (*שיעול*)

גלעד יא

New member
מצטער מותק

יש מידע שלא חושפים בציבור, לא משנה עד כמה הוא גדול (*שיעול*)

InnerKid

New member
ההמממ...

אתה מחזיר אותי לאחת הכיתות הנמוכות של בי"ס יסודי... אלוהים יודע איך אני זוכר את זה.. אולי זה היה כל כך טראומטי... תחשוב על זה - כיתה ג/ד/ה (וזה היה לפני המון המון שנים), אחות בי"ס בודקת לי את הביצים.. נו באמת? מה טוב יכול לצאת מזה.. התביישתי? בטח התביישתי. ותגיד לי, לך עומד כשאתה מתבייש?
א ואני חושב שזה קצת מוקדם מדי היה לשאול אותי בכיתה ג-ד על ההעדפות האלה שלי (למרות שבכיתה ו-ז כבר היו ניצנים, אבל אני לא חושב שיותר ממה שיש לכל ילד/ה בגילאים האלה...)
מאור

LeeCooper69

New member
המממ...

כשהייתי בן שלוש. רופאה למיטב זכרוני (למרות שהייתי על "קצת" מורפיום) הייתי מעדיף רופא כי הייתי מרגיש יותר נוח. עמד לי
עוד מלילדים בני 3
להתבייש... לא יודע... הייתי קטן מדיי בשביל זה. אבל אם היו עושים לי עכשיו לא הייתי מתבייש. תאמין לי שהרופא (או הרופאה) שיבדוק אותך רואה משהו כמו 20 כאלה ביום אז הוא לא ממש מתרגש.

neshamma

New member
חמוד שלי....

כשרופא רואה עשרים כאלו ביום והוא לא מתרגש זה לא אומר שהוא לא מתרגש כשהוא רואה את שלך

Thunder God of

New member
חחח ../images/Emo6.gif

בדיקה ראשונה - מתישהו בחטיבת הבינים, אני חושב. זה היה רופא. לא עמד לי, הוא היה קצת זקן בשבילי..

אז ככה

א. בצו ראשון (למישהו הייתה פעם שניה, שלישית וכו'
) ב. רופא גדול, שמן ומכוער (אולי בכוונה בוחרים כאלה...). הייתי צריך לאמר בטח שהייתי מעדיף רופא גדול חתיך וחטוב, אבל אז הבדיקה הייתה עלולה להיות ממש מביכה. ג. אומנם נתברכתי, אבל לא עד כדי כך
ד. לא, רק הייתי מופתע מעצם קיומה. מה בכלל הם עושים שם
הרופא שם את היד שלו מתחת לחבילה ואומר לך להשתעל... מה לכל הרוחות זה כבר יכול לאמר לו

למעלה