בדיקת אינוונטר ברשת

gregp

New member
בדיקת אינוונטר ברשת

אהלן! אני מחפש פתרון שיאפשר לי לעקוב אחרי מצאי מחשבים ותוכנות שמותקנות ברשת שלי. הסתכלתי על SMS אבל זה תותח כבד מדי (ואני, מה לעשות, מבין בתותחים
). ראיתי מספר אופציות נחמדות ב SOURCEFORGE וכאן הבעיה היא לבחור. אם מישהו משתמש בתוכנה כזאת (רצוי חינממית או לפחות לא יקרה) אשמח לשמוע על נסיונו.

antidot

New member
שים לב לתחמון

בהנחה שמה שמעניין אותך זה תחנות מייקרוסופטיות... 1) אתה מתקין את Insight Manager האחרון. מגבלות ידועות - הוא אוהב שיש SNMP או WBEM בתחנות או קליינט יעודי שלא ניתן לדחוף אותו מהקונסול. 2) אתה מתקין את Altiris Notification Server ומגדיר connector בין Altiris לבין HPSIM (כל העסק חינמי למשתמשי HPSIM). 3) עכשיו אתה במצב שAltiris יודע לדחוף agent מקונסול מרכזי לתחנות ומשתמש בDMI בשביל איסוף נתונים והתחנות מדווחות לAltiris 4) הAltiris מבצע import של מה שהוא אסף לHPSIM. 5) אתה מפיק דוחות מHPSIM זוועה לקנפג, אבל להפתעתי הפיילוט של הסיפור הזה כרגע עובד אצלי וזה לא עולה שקל. אם אתה צריך פרטים, אתה יודע איך למצוא אותי.

gregp

New member
אכן תחמון ../images/Emo6.gif

ואני בהחלט אבחן אותו, רק מה שקצת מפריע לי זה הנושא של דחיפת agents כי מניסיוני כל הדברים הללו נופלים בקטע הזה (אני מסייג את כי לא נסיתי לעבוד עם altiris). הפתרונות שאני רוצה לבדוק הם לרוב ללא agent אלא רצים ברשת מ-login script לצורך העניין (מי אמר שזה לא agent ! :) ) אז שוב אני יוצא בקריאה - אם מישהו מכיר ומשתמש בכזה דבר שיספר לי לפני שאני מתעלק על antidot עם הפתרון שהוא מציע.

Arielvista

New member
אני מכיר שתי תוכנות כאלה

הן לא חינמיות, אבל אני לא צריך לספר לך איך לפתור את זה.... הראשונה היא Newt professional (יש לה גם גרסא מצומצמת חינמית). מאד נוחה, ללא Agent, יכולה לייצר קובץ אקסל מסודר וברור. השניה היא E-Z Audit. יותר יסודית אבל קצת יותר קשה לתפעול.

eranet5

New member
אני יכול להמליץ על תוכנה נוספת

שנקראת - Audit Wizard תוכנה לא יקרה, רצה על תחנות הקצה מתוך ה-לוגין סקריפט ומספקת הרבה אינפורמציה כגון: איזה מערכות הפעלה רצות? איזה תוכנות רצות? פרטים על החומרות ברשת וכו... http://www.laytontechnology.com/pages/auditwizard/audit_wizard_opt.htm

למעלה