בדיקות

stkachov

New member
בדיקות

אני רץ מתחיל. יצא ככה שכמעט שבוע לא רצתי... אחרי שכבר התחלתי להתאמן כמה שבועות ברציפות בריצה. בכל אופן אתמול חזרתי לשגרת האימונים, ועשיתי ריצה בערב(באותה עצימות כמו לפני שבוע), והבוקר יצא שגם יכולתי להתאמן אז עשיתי עוד ריצה מוקדם בבוקר לאחר כרבע שעה. במהלך הריצה אתמול הרגשתי מעולה והיה לי עוד כוח להרבה יותר. במהלך הריצה הבוקר חשתי כאבים ודקירות בלב. הפסקתי את הריצה ועברתי להליכה. לפני כחצי שעה שוב חשתי את הדקירות בלב כמו בבוקר. עכשיו אני לא עושה כלום ואני לגמרי במנוחה. אחרי כמה דקות זה עבר לי. אציין רק שאני בן 22 ובסך הכל בריא. השאלות הן: 1. האם זה קרה כתוצאה מזה שהעמסתי על עצמי יותר מדי? האם לא היה נכון מצדי להתאמן בערב ובבוקר למחרת? 2. אילו בדיקות עלי לעבור לפני שאני ממשיך להתאמן בריצות ארוכות באופן אינטנסיבי? מה בדיוק צריך לבדוק ואל מי לפנות? האם בקופת חולים יש רופא ספורט? האם כל אחד זכאי לפנות אליו? אילו בדיקות לבקש לעבור אצלו? תודה לעונים הערה: שתיתי כחצי ליטר קפה כרבע שעה לפני. האם לזה הייתה השפעה?

בדיקות

אסור להעמיס על הלב בכל גיל שהוא למי שלא רגיל. כדאי שתפנה לרופא המשפחה לקבלת אישור לאימון אינטנסיבי כמו שאתה מתכנן ולבצע אק"ג בשל הכאב הנ"ל. בכל מקרה של כאב הפסק את המאמץ.

למעלה