בדיקות

בדיקות

רציתי לשאול : אני מתכנתת במקצועי אך אין לי נסיון מה שגורם לכל ההצעות עבודה שאני מקבלת לרדת כאחת, האם בדיקות תוכנה (ידניות ברמה גבוהה )יקדמו אותי לקראת תכנות או שזה תחום אחר? האם תכנות זה שלב גבוה יותר המגיע לאחר בדיקות :בפן המקצועי, או שזו התמחות אחרת , בברכה

אפשר להגיד זאת כך בבדיקות QA יש פחות סינון, קל יותר להשתלב ויש פחות תחרות לבעלי ידע תכנותי מאשר במשרות תכנות.

Dschnieder1

New member
לא בטוח שאין סינון בQA או תחרות

אבל תשאל בפורום בדיקות תוכנה שבתפוז והם יגידו לך יותר טוב.

Dschnieder1

New member
בשביל מישהו שזה חדש ואין לו ניסיון

מין הסתם היה נמוך אבל עם ניסיון אז שכר היה בהתאם. ותלוי במקום עבודה . אני יודע שתחום QA דורש ניסיון או תואר (דגש על תואר)

QA

ראיתי את הטבלה , זה מדורג בתחום ההכי נמוך!! גם עם יש לי השכלה , יש לי תעודת הנדסאי .. זה שווה?

TOMYS1

New member
QA עם ידע טוב של נתכנת ....

מקבל מינימום 9 בתפקיד ראשון ותפקידים כאלה יכולים להיות הכניסה למחלקות הפיתוח במקום בו תעבדי ... QA של אוטומציה מדורג הכי נמוך כי אין צורך בידיעת קוד ... הכל תלוי ברמת ההשכלה שלך ...מה הציונים של התואר \ קורס שעשית ....

ראיתי ביקוש מאד חזק לזה בזמן האחרון

שמעתי על מישהי שהתחילה ב4700 לאחר חצי שנה עברה מקום ומקבלת 12000 הגיוני?

TOMYS1

New member
הגיוני ....

נדרש מהעובד ללמוד למרות שהוא בא עם ידע .... ובכל מקום שמכבד את עצמו יש 100 ימי חסד ואז מגבשים החלטה לגבי העובד....

לא ראיתי קורות החיים שלך אבל...

נסי למצוא עוד יתרון על הכשרתך כמתכנתת. משהו שייתן ערך מוסף להיתך מתכנתת. נניח אם יש לך רקע באבטחת מידע מהצבא (או הכשרה רלוונטית נוספת אחרת) אז זה נספר ונחשב כיוון שארגונים עוברים לעבודה וכתיבת תוכנה ותכנות מאובטחים. חשבי על משהו נוסף ושני את קורות החיים שלך באופן שיקנה לך ערך מוסף (בנוסף על יכולתייך האקדמאיות).....בהצלחה

למעלה